прибирання в хаті

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dzhyl, 12 Серпень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzhyl

Dzhyl New Member

Дівчата, порадьте....
    мій коханий, з яким ми живемо разом, зараз має досить мало роботи, я ж встаю о 7ій, роблю НАм сніданок, лагідно його буджу, потім біжу на 9ту на роботу, а він ще досипає стільки, скільки йому достатньо, щоб не було депресії. У нього є деяка робота протягом дня, але більшість часу він витрачає на сон, саморозвиток, тобто, фільми в неті, ютуб... Хоча, пере свій одяг вручну сам, сушить чемно на балконі, а не як раніше - в ванній. Водночас, не встигає помити посуд чи застелити ліжко. Коли в хаті прибрано, обов’язково похвалить, але коли брудно, то його це не бентежить. Фраза сьогоднішнього ранку"тебе не влаштовує брудний чайник, от ти і помий, а мене все влаштовує". Такого ж типу зауваги і щодо прибирання в хаті -"тобі брудно? ти й прибирай. А я приберу тоді, коди буде настрій". Складається враження, що він і досі холостякує і робить тільки те, що завжди робив сам. Як мені не злитися і знайти в душі спокій або до коханого підхід? Дякую

2. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Відповідь: прибирання в хаті

Dzhyl, не берсуь казати за всіх чоловіків, але таких як ваш коханий - дуже багато....Хочамій любить порядок...Але це не робить його працьовитішим в тому плані...Не свариться, але часом може сказати: те не там лежить, а те взагалі помити треба....Я раніше ображалася, а потім звикла..коли в нього є настрій- зробить це сам, коли нема, то зроблю я, може собі позлюсь, але добре розумію, що не варто....Бо вні такий...І ваш такий....Я би не радила братися за перевиховання, може він сам в процесі спільного життя зміниться, а якщо ні, то так тому і бути....Не треба через такі дрібниці робити в хаті конфлікти....

Статус теми:
Закрита.