Проблема з пломбою на лічильнику

Discussion in 'Техніка' started by Незнайомка, Aug 7, 2009.

1. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

сталось так, що моє чудо прорвалось в ванну і смикнуло за прозору пластикову кришечку на одному з водних лічильників. папірець, яким заклеїв контролер, порвався, але дротик, яким прикріплена пломба, вроді ні. от і думаю, що з цим робити: дзвонити в жек, в "водомір", в водоканал.... чи той папірчик не такий важливий і просто забити...
    в когось була подібна ситуація?

• Подобається Подобається x 1
  2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Проблема з пломбою на лічильнику

Дзвонити. Однозначно. буде возні повно, але треба.

3. Незнайомка

питання тільки куди. чи у всі ті контори, чи кудись в одну...
    у вас щось подібне було?

4. La esposa

La esposa Moderator

було з газовим. Вам в водоканал треба.

5. Незнайомка

поділіться, будь ласка досвідом. буду дуже вдячна.

6. Катрін

Катрін Active Member

Незнайомко,можу Вам допомогти телефоном людини ,яка працює на водоканалі,якраз тими лічильниками займається. Три дні тому міняв нам пломбу.

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В нас було, сама зірвала, бо кран тік, треба було терміново міняти. Вам треба задзвонити у Водоканал, розказати про проблему, вони зроблять запис у журналі і за місяць-два прийде майстер і поставить нову. За той період вони рахуватимуть вам воду по загальних тарифах.

8. Анута

Анута Well-Known Member

Історія приблизно як каже ДіЗонне. Потрібно в Водоканалі написати заяву, наприклад, потік кран (запірна арматура) і щоб не залити себе і сусідів зрвали пломбу і міняли кран.
    Мають поставити нову пломбу. Скільки часу то займе - не скажу. Якщо маєте якогось майстра з Водоканалу - простіше буде домовитись.

P.S. щойно батько сказав, що якщо пломба і дротик цілі, то той папірець - єрунда. Намокла, розкисла і не було тут ніякої бумажки. Головне що пломба та дротик неушкоджені. Успіхів!

9. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

В мене була аналогічна ситуація, подзвонила в водоканал сказала, що дитина зірвала пломбу (в нас пломба трималась на одній проволочці), на другий день прийшли запломбували без усіляких проблем (звірили правда дані чи ми не скрутили назад напевно)