Тема для того, аби хвалити чужі роботи (вишивальні, декупажні, бісерні, які забажаєте), вміння, інших рукодільниць. Коротше тема для "охів", "ахів", компліментів та захоплень. В інших темах (особливо в темах процесів) бажано не флудити похвалами. Якщо ви таки не стримаєтеся, нічого страшного - модератори перенесуть ваш допис сюди. Більше пояснення читайте ТУТ.
Відповідь: Для вмілих ручок Дівчатка,які ви всі молодчинки !!! Така краса ! А в мене дві лівих руки,ніц не вмію .
Відповідь: Для вмілих ручок Та то ви собі так думаєте... Варто тільки зважитись почати - і все у вас вийде! Головне тільки відразу за велику роботу не хапатись...
Відповідь: Для вмілих ручок Лейло і Tutuka,такі суперові вишивки!!! Лейло, а взори (схеми вишивок) ви також берете з Інтернету?
Відповідь: Для вмілих ручок Лейла і Тутука ви просто майстрині, навіть не віриться, що таке МОЖЛИВО вишити!!!! Я мрію на своїй майбутній кухні зробити стіну з картинками з вишитими квітами, але певне то не з моїми лівими руками.
Відповідь: Для вмілих ручок Щіро вітаю з реестрацією на форумі! Дуже рада, що лави вмілих ручок поповнилися такою майстринею. Гарні роботи:radist:! Бажаю натхнення в подальшому ! І хваліться, хваліться!!! Не соромнетеся! Все дуже класно!!!
Відповідь: Для вмілих ручок Краса неймовірна...всі всі роботи!!!!!Дівчата які ж ви молодці!!!! П.С. А я тільки шалик зв"язати можу....:no:
Відповідь: Для вмілих ручок Як гарно ! Я все хочу купити ростомірчик такого плану.Вже в Антошці приглядалась,але так і не купила :umbrage:.
Відповідь: Для вмілих ручок Клас! Я теж такий ростомір малому хотіла вишити, але схему з інету взяла, а там якість не дуже. Я ще багато різних ростомірів познаходила, але з ведмедиками мені найбільше подобається
Відповідь: Для вмілих ручок Дякую дівчата,я навіть не очікувала, що вам так сподобаєтьса, мені дуууже приємно:shy:.Схеми качала з інету,якість така собі але вишивалося дуже швидко та просто.Збираюсь зробити нову картинку з ведмедиком Тедді,кого цікавлять схемки-пишіть в ПП поділюся з вами з задоволенням:xaxa:. Карапуз я бачила розтоміри такого плану як в "Антошці" на Краківському базарі- в половину ціни (за 45-50 грн.)