Наперед прошу вибачення, якщо ця тема вже десь є. Я шукала. але подібного не знаходила. Дяівчатка, у мене час від часу від золотих перстнів чорніє шкіра. Причому не завжди, а лише коли має місце якийсь стрес або щось подібне. В якості золота я не сумніваюсь, а от руки іноді показати "на люди" стидно. Можливо, в організмі відбуваються якісь дивні реакції, можливо, це свідчить про якусь приховану хворобу... Чи стикався хтось із такою проблемою і як ви її вирішували?
Відповідь: Шкіра і золото Я хотіла відкрити таку тему, в мене виникає така сама проблема, саме зараз, але чорніє і срібло. Власне, почалось з того, що почорнів золотий ланцюжок з хрестиком - я їх не ношу постійно, вбираю, коли їду в дорогу, от за декілька днів почорніли, хоча перед тим такого не було ніколи - я постійно носила золото. А після того почорніло на мені срібло. Також мені сказали, що це може бути через хворобу, але чогось мені не віриться.
Відповідь: Шкіра і золото а Ви перевіряли в ювелірній майсетрні різними хімікатами? бо за 15 років в мене щось жодного разу такого не було.
Відповідь: Шкіра і золото Так от власне і в мене такого раніше ніколи не було, і буває це не кожного дня і навіть не щотижня... я теж вже років 15 золото ношу. в майстерні я питала у ювеліра - він мені сказав, що останнім часом від клієнтів теж чув про таке.
Відповідь: Шкіра і золото каже, що то може бути всяке і різне - нерви, хворі почки, неякісне золото, зберігається разом із іншими металами, вичитала також, що так золото реагує якщо хтось вріче , алергія, нехватка металів в організмі або якась хвороба... ужас. як страшно жити!!!
Відповідь: Шкіра і золото прикраси містять в собі мідь, ось вона найсильніше і окислюється. Головним окислювачем називається піт. У ньому, крім солей, містяться й амінокислоти, до складу яких входить сірка. Під впливом сірковмісних сполук срібло і чорніє. Якщо у вас підвищене потовиділення, темніють всі прикраси. Можливо, це просто пов'язано з тривалою підвищеним фізичним навантаженням. Якщо ж чорніють прикраси на якомусь певній ділянці тіла, слід задуматися про локальні неполадки ендокринної системи. Зайве виділення шкірного сала можуть викликати гормональні перебудови організму. Найбільша кількість сальних залоз знаходиться на грудях. Якщо чорніють тільки ланцюжка, це може бути пов'язано з "гормональними бурями", які спостерігаються, наприклад, у вагітних. Посилення роботи сальних залоз виникає і при деяких захворюваннях. Також кислотність шкіри може мінятися від сильних емоційних навантажень, стресів і переживань. Існує думка, що потемніння срібних прикрас вказує на недоліки в роботі печінки і нирок. Але наукових фактів, що підтверджують це, поки немає. Таким же сумнівним фактом вважають те, що срібло чорніє від накопичення негативної енергії. Нібито воно приймає на себе удар, якщо на людину наводять порчу або пристріт. Причин почорніння срібла може бути дуже багато. Тут відіграють роль і проба вироби, і хімічний склад повітря, і вологість навколишнього середовища. Можливо, ви переїхали до місцевості, що містить у повітрі чи грунті більше сірководню. А може, ви просто стали користуватися новим кремом, поміняли косметику або просто приймаєте якісь ліки. Так що, якщо ваше срібна прикраса стало чорним, прислухайтеся до свого самопочуття. При появі хворобливих симптомів слід звернутися до лікаря. Якщо ж все в порядку, то й приводу для занепокоєння немає. Хоча можна все одно звернутися до ендокринолога. Про всяк випадок. От що вона каже, ендокринну систему перевіряти і печінку.
Відповідь: Шкіра і золото і я в своєму золоті впевнена. і не завжди воно чорніє. Я колись жартома казала, що воно мене оберігає - як тільки якийсь стрес чи невдалий день - відразу палець чорний. а на шиї ланцюжок не чорніє.
Відповідь: Шкіра і золото Ці "сліди" від золоту чи срібла можуть бути пов'язані зі зміною гормонального фону та обміну речовин, а вже причиною цих змін можуть бути різні фактори. Треба здати аналіз крові або волосся на мікроелементи, а він покаже що за зміни відбуваються у вас. Іноді подібні прояви можуть бути при порушенні роботи серця або нирок, або ж на початках хворіб.. адже не зразу все буває видно..тоді коли ми йдемо до лікаря з певною проблемою, це вже пішло загострення і переважно кульмінація хворіб.. Отже, якщо подібне щось і проявляється не треба панікувати, ліпше підіть та здайте аналізи, що допоможуть вчасно запобігти хворобі)).. можна сказати це сигнал вашого організму для вас що треба діяти)))!