Таро - це гріх або спасіння?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем tanitka, 23 Листопад 2025 у 01:04.

1. tanitka

tanitka New Member

Мене звати Тетяна, і я — звичайна людина. Не екстрасенс, не містик. Просто іноді життя так закручує, що аж дух захоплює. Сама — в тумані. Саме тоді й звертаюся до Еріка. Він — таролог.

Чесно? Спочатку й сама думала: «Та ні, це ж, мабуть, марно…» Але після першої зустрічі зрозуміла — це не про «вгадування», а про фокус. Як навести різкість у фото. Він не каже, що робити. Просто розкладає ситуацію так, що ти сама бачиш, що заважає, де страх, а де — можливість.

Одного разу — про роботу, іншого — про стосунки… Було й таке, коли просто потрібно було почути: «Ти не зламаєшся. Ти вже пройшла гірше». І це — не з його слів, а з карт. Дивно, але працює.

Не кажу, що це «спасіння». Але для мене — це як дзеркало в темній кімнаті. Дає світло, достатнє, щоб знайти двері.

Гріх? Не відчуваю. Навпаки — відповідальність: адже після розкладу все одно вирішувати мені. Карти не роблять вибір. Вони просто нагадують: ти — тут. Ти — зараз. І ти — не одна.

знайшла просто - написала у пошуку в телеграм ""таролог ерік"" - і не сумую!!!

— Тетяна, Київ.