Навіяно сусідньою гілкою. Підозрюю, поради теж можуть бути корисними. http://www.youtube.com/watch?v=kUQEZf8_p4A Як уникнути шлюбу?
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись 1.З*їсти паспорт.) 2.Виїхати в Гондурас на все життя,не залишаючи зворотньої адреси) 3.якщо наречена(наречений) дуже настирливий(а),зверниться до Інтерпола,й все-таки знайде в Гондурасі - зробити пластичну операцію,виїхати у Гондурас й там з*їсти паспорт) Усьо,проблема вирішена.)))
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись нууу..можна сказати що вирішив/ла змінити стать))
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись Одружитися з кимсь іншим, а потім зробити слізну посмішку і сказати "Я другому отдана і буду век ему верна"
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись мож просто сказати "ні"?! цю тему тре в хіхоньки перенести!
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись Ги-ги. Актуальна тема))) Вчора коханий просив піти самій (!) в ЗАГС домовитися за розписку, я розпсіхувалася, сказала, що не піду. Дійшло до того, що жартувала ніби в день весілля залізу під ліжко і взагалі заміж піду. Відповів, що приїде з шваброю, з-під ліжка мене діставати. Так от варіант - залізти під ліжко!)))
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись А ще згадала фільм з Джулією Робертс "Наречена втікачка". Можна до весілля нічого не говорити, а потім просто з загсу втекти)
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись Це класика Пішла купувати шлюбні мешти. Не знайшла нічого путнього, прийшла додому з новими кросівками. Сестра жартувала, що готоюся до втечі Картина вимальовується:треба брати зручне взуття
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись власне,підете,куди дінетеся вдало пропущена частка
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись Ой, справді! Невипадкова випадковість. Сама знаю, що піду, а повимахуваться
Відповідь: Ваші поради для тих хто не хоче одружитись Збережете гроші, нерви, час... Не хочете то й не треба , може хтось інший захоче!