Пропоную в цій гілці ділитися відгуками про вбудовані холодильники. Обговорювати як конкретні моделі, так і сам підхід. (Дискусія вже була на кілька сторінок в темі про дизайн кухні.) ---------- Додано в 06:04 ---------- Попередній допис був написаний в 06:03 ---------- З усієї вбудованої техніки вибрати холодильник (вбудований) найважче — нема де вживу помацати, в магазинах рідко виставлені бувають, в знайомих теж як правило щось не те. Технічні характеристики на сайтах - то одне діло, але відгуки реальних власників - завжди краще. З тих, що вживу попадалися під руку останнім часом були BOSH і Garnjer, але купити хочеться Hotpoint-Ariston (скоріш за все BCB 333 A VE I C/HA). Об‘єм 281л нам вистачить з головою, та й інші характеристики задовільняють. Більше цікавить все те, що виявляється тільки в процесі користування: наскільки якісно і тихо працює, наскільки зручне внутрішнє наповнення, тощо. Наперед дякуємо всім, хто відгукнеться.
Відповідь: Вбудований холодильник Можливо хтось має вбудований холодильник Liebherr - буду вдячна за відгуки.
Відповідь: Вбудований холодильник Ми маємо. Загалом задоволені, працює тихо. В середині багато зручних дрібничок. Але мені здається, що вбудовані є трохи меншими всередині, порівняно з простими( якщо зовнішні розміри приблизно однакові; в батьків звичайний лібхер).
Відповідь: Вбудований холодильник Все від моделі залежить, наприклад вбудовані: LIEBHERR IK 3414 Полезный объем: 309 л. Габариты: 167х56х55 см а окремостоячий LIEBHERR CN 4003 Полезный объем: 280 л. Габариты(ВхШхГ): 201,1х60х63 см Є звичайно і більші окремостоячі, і менші. Так само і вбудовані різні, хоч на 400 літрів, хоч на 600.. я би правда краще два окремих брав з такими апетитами...
Відповідь: Вбудований холодильник Наш вбудований лібхер LIEBHERR, (Полезный объем: 270 л.) Мені вистачає цілком і повністю. ще додатково маємо вбуд. морозилку LIEBHERR В нас взагалі безшумний. Я зняла одну полицю, бо реально виходили дуже малі відстані між полицями і мені не поміщалась велика каструля Все решта мені подобається. Лібхер має дуже лаконічний дизайн- някий опуклих форм, металізованих вставок-все простоТому любітєлям екстра -дизайну не підійде
Відповідь: Вбудований холодильник Супер! Я вважаю що це плюс, краще хай буде забагато полиць, ніж замало. Будете мати одну запасну про всяк випадок.
Відповідь: Вбудований холодильник Отож, пишу свій попередній відгук, може комусь стане в пригоді. модель Hotpoint Ariston BCB 33 AA E, критерії вибору: 1) не хотів ноуфросту, але щоб з вентильованою системою, фреш-зоною, тощо. 2) по можливості більший об‘єм (тут 292 літри). 3) ну і купа дрібних нюансів )) Дуже хотілося щоб був зручний, добре працював та був максимально тихим, але по інтернету таких параметрів не оціниш ніяк.. Я не з тих людей, які розхвалюють все що купили, тож постараюся писати максимально критично. Про позитивні сторони виробник і сам розписує все в деталях, прокоментую: авторозморожування (відпишу пізніше як воно в цій моделі), вентильована система охолодження (має бути файно, відпишу згодом), антибактеріальне покриття (принаймні зараз запах нормальний всередині, далі буде видно, хоч в нас і старий не смердів))), подвійне освітлення (одна лампа вище, друга нижче - дійсно плюс), скляні полиці (зараз мабуть у всіх скляні, тут сподобалось надійне кріплення (пази) але тут є недолік - щоб перемістити полицю вище або нижче то її треба повністю висунути з холодильника), поличок багато, можливо ми теж одну заберемо і будемо мати як запасну. Електронне управління: окремо морозильною і холодильною камерою, при чому компресор один, тому і зручно, і тихо, і економно виходить, плюс в дизайні гарно дивиться - займає той проміжок між холодильником і морозильником, де зазвичай у інших вбудованих просто голий проміжок. Загалом зовнішній дизайн ДУЖЕ сподобався. Холодильник хоч і вбудовуваний, але зроблений так, що можна спокійно використовувати як окремостоячий і ніхто навіть не здогодається )) всі що бачив раніше мали поверхню з оцинкованої бляхи, а тут все емальоване біленьке з усіх боків! (крім заду та дна звичайно): Всередині ще є підвісна поличка з додатковим контейнером, який можна поставити окремо і тоді підвісне кріплення грає роль підставки для пляшок. Дрібниця, яка не знаю чи буде потрібна. А от про нормальний лоток для яєць - забули!!!! (хоч ми і так тримаємо в магазинних, тож якось переживемо). Тепер про вагоміші недоліки. Для любителів тримати в морозилці пів кабана і річний запас вареників — потрібно брати окрему морозильну камеру однозначно! Тут камера невелика - 57 літрів. Одна полиця з повноцінним ящиком (середня), нижня часткової глибини (див фото) а верхня полиця (для швидкої суперзаморозки) взагалі не має висувного ящика, мабуть для того, щоб сильніше морозило, я не знаю, аналогами не користувався. Туди продукти треба ставити в своєму посуді, просто в пакеті я би не ставив. Що нас сильно хвилювало - це тиха робота холодильника (бо кухня-студія). З цим тут все нормально, практично не чути як працює (ттт), причому він ще не вбудований в меблі. Можливо це заслуга зокрема того, що ми його запустили аж на другий день (мудрі люди радять вмикати холодильник не менш як за 4-6 годин після транспортування, причини описувати не буду, але це дуже важливо, треба побороти свою цікавість і не вмикати навіть "на хвилинку щоб спробувати чи працює" - це може зіпсувати пристрій). Щодо навішування дверей (буває кількох типів), то тут меблевий фасад не прикручується прямо до дверей (як в бошів наприклад), а висить незалежно на своїх петлях і з‘єднанується з дверцями колодильника спеціальними направляючими. Це звісно не настільки монолітно, зате має прослужити довше, бо наприклад на боші дуже багато скарг якраз через жорстке кріплення, мовляв, петлі холодильника не витримують довго. Тут теоретично такого вже не має бути. Про подальшу експлуатацію відпишу коли пройде якийсь серйозний термін. Якщо є питання - пишіть тут.