Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Моя великодня листівка, штампу я не дочекалася, прийшлося писати вручну. Це була моя сама перша листівка, дуже була вдячна Лілі і Ірі Хомці за поради і критику
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Великодня листівка для MILITARIYA ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- Подячна листівка для Nastylove:
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Великодня подячна листівочка для Терезки фото Терезки, бо моє гірше
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Великодня листівка для Хомки. (фото Іри, бо свого не можу знайти)
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Мої листівочки для Naturals та подячна для MYR Правда фото в дівчат кращі, мої сфоткані вечором, трохи реанімувала, але все одно...
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Великодня подячна листівка для Haidee І зайченя ближче. Серединку знимкувала, але фото десь загубила.
Відповідь: Великодня радість. Галерея листівок Подячні листівки для Роксоланки і для Флешки (мій борг з різдвяної гри)