Весільна подорож

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Niferttiti, 31 Березень 2009.

1. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Щось голову собі ломаю на рахунок поїздки після весілля. Ніяк не можу визначитися. Щось хочеться романтичне і щоб не дуже дорого. Думаю над Прагою або Краковом. Може в кого є якісь інші ідейки?

• Подобається Подобається x 1
  2. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Весільна подорож

Ой, дуже болюча для мене тема!Я теж шукаю таке щоб не дорого, і можна щось побачити. На море категорично не хочу. Хочу в гори, десь в Альпи чи щось т.п. :umbrage::umbrage::umbrage: Прага теж дуже гарний варіант;) Романтичне місце:y::y::y:
    Ех, мечти, мечти.
    А розкажіть тут хто куди їздив, якщо Niferttiti не проти;)

3. kristina

kristina Well-Known Member

Нам на весілля подарували подорож до Туреччини на 10 днів, з заброньованим готелем 4*.Я була дуже задоволена поїздкою.Стільки вражень. Інша країна,інші традиції, культура.А екскурсії ,просто казка.Хочу поїхати ще, але цього року напевно не получиться

4. Megan

Megan Well-Known Member

Будапешт дуже гарне місто. Хоч я там була не у весільній подорожі, але місто справді гарне. Та й недалеко:).

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ая категорично після весілля хочу на море!!хотілось би за кордон, але чула що літом там страшенна жара!!як ви кажете?може тоді кудись до нас в Крим,а потім осінню чи зимою за кордон?

6. kristina

kristina Well-Known Member

Краще їхати серпень, вересень- якщо до туреччини, оскільки спека вже проходить, а море залишається прогрітим.Сезон то починається в травні ,але вода ще дуже холодна навіть там. Це нам гід розказував.Ми були у вересні і було тепленько і водичка суперова.
    Якщо в Египет то з жовтня починаючи в сам раз.

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А ми за кілька кілька днів днів після весілля поїхали в Крим. Пансіонат в невеликому тихому містечку, затишний будиночок (точніше пів з окремим входом).Та й екскурсії романтичні - нічне небо в телескопи, печери, палаци...
    Трохи екскурсії, трохи море, трохи романтичні вечері десь в кафе або посиденькі під зірками після пансіонатівської вечері...
    Там ми спокійно проводили час, знаючи, що якщо щось не побачимо, то приїдемо на наступне літо.
    А от коли пізніше їздили в Краків, Прагу... Дуже гарні міста. Але нам все треба було побачити. Воліємо їхати на наступний раз в інше місто, країну. Тому до вечора нам було вже зазвичай не дуже до романтики. Ще перший день так.. :shy:А от наступні...
    Але можливо це ми такі. Можливо хтось і може ніжитися в ліжку і насолоджувати рестораном знаючи, що багато чого не встигне так побачити.

8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а ми за відсутності фінансів нікуди не поїхали :sad: шкода. Думали шо зробимо собі медовий місяць цього року, але певно треба знову буде відкласти :sad:

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Зрештою не обовязково їхати закордон чи на дорогий курорт.
    Поїдьте на вихідні десь в гори. тільки вдвох. І не чекайте цього, наступного чи ще якогось літа.... Або придумайте собі ще щось. Ми наприклад дуже хочемо поїхати на кілька днів в Чернівці. Не на базар:), а просто місто подивитися; або в Ужгород. Головне що ви будете вдвох.

• Подобається Подобається x 5
  10. lapocka

lapocka Well-Known Member

Наша весільна подорож, якщо її так можна назвати то це був повний цирк на дроті. Вирішили поїхати в Шацьк на пару днів. Виїхали зі Львова відразу на другий день після весілля (спали кілька годин) Дуже довго добирались якоюсь електричкою, потім добрались на Світязь, поселились і вирішили поплавати і позагаряти........ І заснули на сонці....... Чоловік був бордовий з ледь синюшнім відтінком і з відбитою моєю долонею на животі. :xaxa:Я загоріла половинкою, бо обнімала чоловіка:xaxa:
    Який після такого міг бути відпочинок, мазались кефірчиком, ховались під деревами було боляче навіть доторкнутись лишній раз один до одного.
    І комарі кусались жахливо. Побули ми 3 дні і вернулись до Львова:confused::suicide:
    Зараз маємо з чого посміятись

• Подобається Подобається x 8
  11. Victi

Victi Well-Known Member

А ми теж з медовим місяцем теж остаточно не визначилися. Я дуже хотіла в Італію, і щоб обовязково відвідати Венецію. Проте боюся що в медовий місяць багато по екскурсіях не поїздиш, і на архітектуру не подивишся. З власного досвіду кажу. Мені коханий освідчився у Кракові, то бачила я місто тільки до освідчення. А потім ходила така романтично-замріяна, що мені до тих памяток архітектури ніякого діла не було. Тому як інший варіант розглядається теплий берег якогось моря і затишний номер. А от якого - то від ходу кризи залежитеме. Хоч може і Італія...

12. Niferttiti

Я щось також про моря думала. Весілля в нас 10 травня, можна вже і Туреччину махнути, там вже тепло буде, ось тільки водичка в морі ще зимна. Але вже там були, хочеться ще щось інше побачити. А на рахунок Італії і Венеції, ідея хороша, але догогувато. :umbrage:

13. Siania

Siania Love Life

То пробуйте в Єгипет, там в травні якраз супер:y:

14. Niferttiti

Та і там вже були, все бачили, і треба буде з Києва вилітати.
    Просто щось більше схильна до дешевенької Європи, ось сама себе від морів і відмовляю.

15. Niferttiti

Вже замовила тур в Чехію. Ціна прийнятна, разом з візою 185 євро з людини, на 5 днів. Проживання в Празі, один день подорожі в Дрезден. :xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А у нас весільна подорож була в Чорногорії.Хоч і пройшло вже 5 років,але згадую до сих пір!Тепле,спокійне море,кожен день сонячна погода,привітні люди,романтичні вечори в затишних ресторанчиках з поїданням морепродуктів (таких смачних і свіжих я після того більше не їла).По дорозі до моря,збирали інжир,який валявся під ногами.З дерев-лаврове листя (потім варили з ним креветки)Як Настюша підросте-знов хочу туди.
    В Празі і Кракові не була,але їздили в Будапешт.Місто і сама країна гарні та цікаві,але,на мою думку,такі тури не підходять для весільної подорожі.Бо,як було сказано вище,цілий день відводиться на екскурсію,і під кінець дня хочеться тільки одного-спати.

17. Niferttiti

Та там можна і на екмкурсії не їздити, тебе ніхто туди силою не буде тянути, хіба в Дрезден можна. а собі самим погуляти з картою можна.
    Та й не спорю, що є більш підходящі подорожі після весілля, але все впирається в ціну.

18. viltis

viltis Well-Known Member

А в нас була ДО весільна подорож в Італію. І мене, до речі, Венеція зовсім не вразила ...а от Ватикан -- ми там помолились і попросили благословення на шлюб.Там така аура. Це просто неможливо передати.

Після весілля хотіли полетіти в Єгипет, але за 2 тижні після нашого весілля помер тато мого чоловіка, то нам вже не випадало нікуди їхати, та й я вагітна була

19. IrunkaS

IrunkaS Active Member

Медовий місяць ми провели в Єгипті, в листопаді 2008, після святкування весілля. Відпочинком дуже залишились задоволені, відпочивали 14 днів в Hurgadi. Побували на екскурсіях, в Каїрі, в пустині, пониряли дайвінг. Загалом не залежувались на пляжі...Все було супер!!!

20. Victi

Victi Well-Known Member

Ви через турфірму їхали? І ще цікаво яка то екскурсія була. Бо я переглядала сайти деяких турфірм, то в них до Італії лише тури "галопом по європі" (кожного дня нове місто).