Весільний кортеж!

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Анютка, 15 Березень 2007.

1. Анютка

Анютка Well-Known Member

Привіт!!!!!! Підкажіть, будь лакска, де можна взяти на прокат ретро автомобілі для весільного кортежу.Чекаю з нетерпінням;)

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Весільний кортеж!

А в РАГСі не питались? В них каталог авто є, наскільки мені відомо :)

3. Анютка

Анютка Well-Known Member

А в РАГСі такі ціни зараз!!!! А нам треба десь аж на 6 годинок

4. Капітан

А на рахунок карети не думали? Ті що в центрі зараз їздять? Дуже гарно, оригінально, та й сезон підходящий :) Як би коли я одружувався (2002 рік) були такі карети, я би неодмінно обрав одну із них замість автомобіля...

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

А я про це мрію!!! Але, на первеликий жаль, реалізувати це неможливо.Справа в тому, що весілля буде не у Львові, а за 40 кілометрів від Львова. Боюсь бідолашні коники не витримають такого навантаження, тому треба авто

6. Капітан

Яворів?
    Н-да, коні з кучерами відпадають... Ретро також досить складно. Хіба що винайняти одну машину, яка відвезе Вас після шлюбу чи розписки до місця банкету. Так і зєкономите, і фото/відео гарне будете мати :)

7. duncan

duncan Well-Known Member

у мого батька стоїть прив’язаним коло брами москвич 403 — ретро!..
    їздить...

• Подобається Подобається x 1
  8. Анютка

Анютка Well-Known Member

Ні, не Яворів, в іншу строну.
    Я вже й не знаю, як би це зробити. Так хочеться чогось гарненького. Прийдеться ще пошукати, може ще десь, окрім РАГСу знайду. Час ще є, весілля у вересні

9. Анютка

Анютка Well-Known Member

Справді, зараз і ЖИГУЛІ ретро!!!!! Але я хочу, щось гарненьке!!!

10. Капітан

Анютка, подивіться тоді по оголошеннях в газеті "Ваш магазин", "Афіша", самі розмістіть відповідне оголошення... Та й для чого Вам наречений в кінці-кінців? Дайте йому установку і хай мастить собі голову :)

11. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дякую за поради.
    А мій наречений не б'є байдики, ми все організовуємо та шукаємо разом, не ділимо обов'зків.
    Будете щось нове знати на цю тему - пишіть!!

12. Капітан

Є ще один варіант - просто якщо хтось із Вас на вулиці побачить підходящу машину - підійти до водія і домовитись. Так саме краще...

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Не часто такі машини побачиш на вулицях. Вони з"їжджаються на всякі автошоу. Може пошукати автоклуби власників ретромобілів .

До речі, є клуб ЗАЗ-Козак, там тюнінговані і відновлені горбаті запорожці. Дійсно класний був би кортеж і оригінальний. А карета, як на мене, то вже не оригінально давно.... попса, так само як до Шевченка і Матері Божої всі вважають за обов"язок підійти, так само майже всі тепер на тій кареті їздять. От з ретроавтомобілями ще не бачив, реально було б круто

14. Капітан

Я навпаки часто бачив ретро біля РАГСу (переважно Чайки), а карети - ніколи :)

15. Ума

Ума Super Moderator

Не знаю чи буде зручно молодій у сукні сідати в тюнінгований горбатий запорожець.

Я рекомендую каділак. Мій знайомий антикварщик якраз тоді був власником автомобіля - сам і возив нас. Машина дуже простора в середині, вікна нормальні (не те, що у чайці), колір гарний і у Львові каділак антикварний це рідкість - справжнє ретро ;) Але знайомий продав ту бібіку, тому допомогти не можу. :sad:

п.с. і ще одне: у нас був один автомобіль. У нас не було такого, що за мною чоловік приїхав на одній машині, ми на двох поїхали до РАГСу, а потім пересіли в одну. Чоловік одразу заїхав за мною на каділаку і тією ж машиною до РАГСу до фото салону і до ресторану.

і в тому каділаку прикільна бібікавка була - така старовинна - як на роверах :):)

16. Анютка

Анютка Well-Known Member

Особисто мені подобаються і карети і ретро. А щодо "походів" по центру - справді вже надоїло на всіх фотках бачити одинакові кадри. Ми хочемо піти у Шевченківський гай, бо в мене сукня з національними мотивами

• Подобається Подобається x 2
  17. Ума

Ума Super Moderator

Анюто, соррі що на цій гілці питаю, а Ви в прокат брали сукню? У мене сестра заміж буде виходити цього року ( я ще не знаю коли саме) і от вона шукає всюди щось схоже на ту сукню. Можете щось порадити?

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

Я шию сукню на замовлення, у приватного модельєра. Сама дуже довго шукала, щось оригінальне та незвичайне, не знайшла - і от шию. Правда, дорогувато трошки, але, думаю - варто! Після весілля буду здавати свою сукню у якийсь салон, але ще не знаю куди. Якщо вам підійде мій варіант, можу й продати

19. Ума

Ума Super Moderator

не впевнена, що сестра захоче аж восени робити весілля, але на всяк випадок скажіть мені свій розмір - можна у приват. дякую.

20. Анютка

Анютка Well-Known Member

В мене приблизно 44-46 розмір, а весілля не пізно восени, 8 вересня. Якщо маєте цікаву інформацію, яка стосується приготування весілля, зокрема, замовлення різноманітних послуг - пишіть. Буду щиро вдячна за інформацію