відсутність гарячої води

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Foxx, 28 Квітень 2010.

1. Foxx

Foxx New Member

я стикнулась з цею проблемою вже не вперше в житті (((( коли жила з батьками то про те де береться гаряча вода і яким чином думати не треба було, а зараз постало серйозне питання. до недавнього часу гаряча вода була у нас цілодобово(живу на сихові), а зараз її просто НЕМАЄ. і кажуть що не буде до кінця літа. та й набридло залежати від того що кажуть. хто має досвід у встановленні нагрівачів для води чи якихось бойлерів чи ін.
    порадьте будь-ласка,куди звернутись, може якась фірма (Левандівка: навіть не думайте - забезпечу кип'ятком без черги)
    ,чи просто що купити і кого привести щоб нормально все встановили. бо я без душу 2 рази на день жити не можу(((( а бігти з чайником якось:girl_sad:
    допоможіть будь-ласка!!(

Останнє редагування модератором: 15 Травень 2010
  2. Редвумен

Редвумен Active Member

Відповідь: відсутність гарячої води

з цією проблемою живуть пів мільйона мешканців Львова і нічо :). Варіантів з водою - море. Відкрийте Ваш магазин (є сайт), а там телефонів до вибору до кольору. Удачі.

3. bora

bora Well-Known Member

Коли виключили батькам - пішли і купили бойлер. і перекрили гарячий кран зовсім. Видно багато людей так зробили, бо незабаром в будинку почали відключати холодну воду, а з гарячого крану - давати ледь теплу.))) О як у нас з людьми - щоб життя медом не здавалось:girl_devil: Але то не часто тепер.
    Купуйте бойлер і забудьте про відсутність гарячої води.

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Теж мали таку проблему - відсутність гарячої води.( тепер подається гаряча державна вода, але майже не користуємося, бо маємо свою) Купили 100-літровий бак. І цілу добу в нас була вода якої хоч температури. Ще один плюс того - це СВОЯ гаряча вода, а не державна, а вона дешевша. Мінус - замалий тиск, щоб покупатися треба довгооооо чекати. Ставили самі, тому майстра не пораджу.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

В нас бойлер вже три роки, дійсно дуже і дуже зручно! Літом 2008 згорі тен, поміняли! працював, працював і от на тобі (!) зламався! причому зламався дуже дивно, коли включений бойлер вода з крану б"є током, легесенько, але хто зна, чим воно може закінчитись. Ще й тен згорів. Одним словом сидимо без теплої води, бо на сихові, бачте, гарячу води викл.
    давненько я вже не милась кип"яченою водою з баняка))))) згадала молодість))))

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас теж бойлер, і ми гарячу воду з водопостачання практично ніколи не використовуєм. Навіть порахували що нам вигідніше платити за електрику + вода холодна аніж платити за гарячу воду. Дуже рідко...коли я всю воду гарячу з бойлера вихляпаю і він не встигає прогріти нову воду а мені негайно треба ще гарачої - то можу відкрити гарячий кран, але то стає дуже дуже рідко. І більше того, чомусь гаряча вода в трубах в нас наприклад подається страшенний напором, а холодна значно меньшим.
    На рахунок поради, скільки людей стільки думок, але ми свого часу керуючись порадами, відгуками в неті, і т.д. купили бойлер ф-ми Gorenie, 80 літрів, тисковий, з закритим нагрівальним елементом. Він в нас постійно включений в режимі економного нагрівання - воду постійно тримає в температурі 70 градусів, ми ним дуже задоволені.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Саме по цій причині ставили тисковий бойлер - вода з нього йде з тим самим напором як і холодна вода з крану. А вода в нас взагалі то цілодобово, тому нам супер.
    п.с. Але якщо подачі холодної води немає, то з тискового баку можна вилити може пару літрів і все, поки подача води не відновиться, бак стоїть повний але води з нього не дістати.

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

І у мене той виробник:) тільки більший.

8. Natalya

Natalya Well-Known Member

І в нас. Ми гарячу воду взагалі перекрили і забули, і так зробили більшість сусідів. Бойлер Арістон, 80 л, включений постійно. Чоловік ставив сам.

9. poputochka

poputochka Well-Known Member

В нас такий же, і теж чоловік сам підключав і встановлював. Купили,коли народилась старшенька, бо був досвід відключення теплої води на все літо, але як тільки встановили, воду перестали відключати:girl_haha:.
    Тому користуємось рідко - лише під час весняної "профілактики" або аварій. Не скажу, що це дуже зручно - все залежить від напору холодної води, об"єм баку такий,що вистачає двом дорослим прийняти душ, або одному півванни. І складно вловити момент, коли скінчиться вода в баці, хіба весь час слідкувати за стрілочкою - бо в мене часто так - щойно милась теплою, і раптом пішла холоднюча -вода скінчилась. А нагрівається повністю 4 години. Крім того, або щось не так зі мною, або зі змішувачем, бо поки "настрою" потрібний напір і температуру води, то виллється півбака. Тому варіант включити, сполоснутись, виключити,намилитись в нас не проходить,взагалі не виключати під час миття - економніше.

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

А навіщо виключати? Там ж регулятор нагріву. Вода нагрілась - тен виключився.

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

poputochka мала на увазі виключати воду під час миття
    це відключення води на Сихові мене дратувало настільки, що одного разу я так роздратувалась, взяли і встановили АГВ. І ні разу про це не шкодували. Вода і опалення - разів у 10 дешевші. Коли знайомі питають, скільки ми платимо за це - роти відкривають.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В мене таких проблем немає, я точно знаю вже за стільки років в якому положенні треба підняти кран щоб полилась вода потрібної температури, ну и по мірі охолодження води в баці ( коли до гарячої підливається холодна яка не встигає прогрітись) я просто потрошки під час миття підсуваю кран вліво ( до гарячої ) і все..... пів бака ніколи не проливалось :)

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

За багато років життя в КЕЧівському будинку я добре знаю, що таке відсутність гарячої води, часом навіть цілий рік. Поставили бойлер, Арістон, тисковий. Але майстер дещо доробив, тому навіть якщо нема холодної води в системі, то тоненькою струйкою, але вода все-таки витікає.

Останнє редагування модератором: 15 Травень 2010
  14. terezka

terezka котяка-вишивака

ой, дуже раджу звернутись до сервісного центру, з тим не варто жартувати
    і гляньте у паспорт, скільки у вас тої гарантії залишилось, можна поміняти бойлер, бо то не діло, коли б"є струмом, нехай і легенько:sad:

15. ElenkaLV

ElenkaLV New Member

А хіба можна на Сихові АГВ ставити? Розкажіть, будь-ласка, може-то і я ризикну? Бо вічні "поломки" на котельні вже в печінках сидять... а суми космічні... В інтернеті набираеш - "законно встановити автономне опалення" - а там одні заборони, сусіди і суди.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В минулій квартирі (екса) де я жила гаряча вода була чи не з пів 6 ранку, зара я живу на сусідній вулиці, то гаряча вода подається коли я вихожу на роботу, це біля 8 години. Це просто жах!!!!!!холодний душ зранку став нормою(((Я питала голову кооперативу чому так, адже вулиці сусідні. Сама вона живе у будинку напроти на тій же вулиці де і я, і каже у неї вода з 6 ранку. А мені пояснила, що у будинку де я живу люди встають пізно і вода не встигає розрулити по трубах. Це що насправді так????? А може десь пожалітись????

17. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

люди повстановлювали собі бойлери, відповідно, поки вода ледве тепла добереться до вас, поки стане трохи гарячою, то вже можна слона викупати.
    дуже хотілося б, але якщо ви на орендованій квартирі, то навряд.

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Питання до тих, хто живе в будинку з централізованим опаленням і водою - чи дійсно з бойлером економніше виходить?

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я мала наувазі у водоканал чи якусь "водну установу", щоб пришвидшили процес подачі гарячої води. Власнику я казала, каже він не вкурсі що робити.

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Дівчата, маю дурне питання. А чого ви собі бойлер не поставите? Проблема гарячоі води просто відпаде. Ми першим ділом що зробили коли переселилися у квартиру де гаряче постачання централізоване, то це поставили бойлер. Гарячу трубу заглушили взагалі. І гаряча вода постійно і дешевше суттєво.