Вимоги ресторанів щодо продуктів

Discussion in 'Весілля, весілля...' started by Tamada, Jul 17, 2013.

1. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Створення теми навіяно наступним відгуком про ресторан:
    На що була реакція:
    і
    А я от собі думаю, справді, так, але якщо це в країні, де сертифікати якості не можна купити. В наших реаліях - це як правило просто спосіб примусити замовника замовляти в ресторані. І як наслідок:
    З іншої сторони, у вимозі "замовляйте все у нас" є певна логіка, у випадку масового отруєння на весіллі буде однозначно відомо винуватця. Якщо ж маєте своє, навіть із сертифікатом, переконаний, ресторан знайде більше можливостей повпливати на рішення експертизи і зробити саме докуплений вами продукт винуватцем.

Цікавить, яка ситуація зараз з такими вимогами, чи багато ресторанів ставлять обмеження, на що саме? І, звісно, як ви ставитесь до таких обмежень?

2. Саша К.

Саша К. New Member

Відповідь: Вимоги ресторанів щодо продуктів

Важко сказати однозначно чи це перевага чи недолік :)

З одного боку, і тут вже про це писали, молодята будуть впевнені, що ніхто не отравиться і всі страви будуть належної якості. Хоча, якщо говорити про ветеринарні заключення, то їх пишуть на базарах "з пальця", навіть не подивившись що і скільки ми купили. То ж виходить цей документ - формальність.

З іншого боку, ми хотіли, для прикладу, торт замовити в "Цукерні", де ціна за кг. була така ж як в "Дністрі". На жаль, дана кондитерська не могла надати відповідні документи, хіба супровідного листа.

3. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ой не знаю, і так стільки клопот, а ще з паперами возитись....краще не треба. Знаєм як тепер пишуть висновки та аналізи.

4. StarRace

StarRace миється в бані

Думаю, що це швидше всього не формальність, а метод для того, щоб все купувати в них. При такій вимозі доречно було б перевірити у них якість зберігання та обробки продуктів.