Вуличний інтим терпимий?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Oliza, 6 Липень 2010.

1. Oliza

Oliza New Member

Гуляла я зі своїм коханим по вулицях міста...Ми міцно тримались за руки, повільно йшли, ніжно розмовляли про своє, сміялись...і він ніжно цілував мене у щоку або в губи...і ми далі продовжували розмовляти...милуватись архітектурою міста..і т.д...і тут вмить після чергового ніжного поцілунку в щоку здійнявся галас старенької бабусі, котра увесь цей час за нами йшла....Вона почала верещати, кричати на нас..."Чим це ви займаєтесь серед вулиці в Господній день..."..і т.д.

Хіба в нашій країні заборонено цілуватись?Хіба невинний поцілунок в щоку вважається таким страшним явищем серед білого дня?

Ось наприклад щодо мене, то я не бачу в цьому нічого поганого, неприємного та страшного....

І це між іншим не одна така історія.....і це не одноразово траплялось із нашими друзями...а можливо і з вами...

Розкажіть чи було таке у вас і з вашою половинкою?
    Можливо є такі люди кому насправді неприємно зустріти на своєму шляху закохану пару котра цілується? і чому неприємно?

Розкажіть своє ставлення щодо цього...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Невинний поцілунок в щічку...

в нас колись було, блія мого під'їзду,тоді ще на вул.Окуневського. Тьотя старша так на нас накричала, а точніше на мене,бо зробила з мене якусь останню...такими словами називали..І за що? всього за поцілунок,тим більше я ніколи себе не веду вульгарно і там не було нічого такого аж надто..Але ми вирішили змовчати.Я її ще потім бачила, вона просто дуже зла і якась дивна.Завжди сама,дуже повна і з собакою гуляла.можливо то якісь особисті проблеми.нереалізованість і їй важко бачити пару,яка закохана,якщо самотня все життя.Але неприємний спогад таки лишився..все-таки часом культури нашим людям бракує. Бо як тобі неприємно бачити пару ,яка цілується, то зроби зауваження, але культурно,акуратно, а не вживаючи такі словечка..І таким тоном....
    А так більше ніколи не було проблем :)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Курсову дописуєте? [​IMG]

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну а що тут такого? мені здається гарна тема для роздумів.Тим більше у нашій країні таке чомусь часто зустрічається...Колись ми сіли на лавочку з подругою,а збоку бабусі в повний голос почали критикувати мої кульчики.І що я така "малолєтка" з такими кольцами(в мене були такі круглі кульчики-кольца) і ще всякі неприємні слова в мою сторону. Чи це такий менталітет,рівень культури,чи що? чи зависть молодості?...надіюся я такою ніколи не стану...Хочу бути такою бабцьою,як наприклад в Італії-старшіі вже пані,проте шарму у них хоч відбавляй. Гарні капелюшки,зачіски,манікюр,макіяж.І вони коли бачать дівчину молоду, можуть сказати комплвмент, посміхнутися,бо в душі теж молоді, а у нас бабусі з хустками на голові,часто ще з неприємним запахом і злі на весь світ..знаю,що це проблема ще нашої держави,бо до того довели людей,але все ж кожна людина сама себе налаштовує на відповідний настрій.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я нормально ставлюсь до поцілунків в людних місцях. Але вражає як деколи школярі "лижуться" на вулиці, сорі, бо інакше не назвеш...

6. Oliza

Oliza New Member

Ніякої курсової я недописую, вже всі давно написала і поздавала :girl_smile:

Насправді цікаво почути міркування інших людей з цього приводу...

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

мені здаєтьсЯ, що то більшість бабуль таких! Наприклад, кожен день у нас біля підїзду збираються бабулі на лавочці і починається.... завжди чую як мене обговорюють(так ніби я не почую):" Ти подивися як вділася, думає що то вже літо чи вона на пляжі, ніби зараз зима", або завжди сигналимо на голубів, а вони:"Ніби не можуть почекати, коли ті поїдять". Я навіть не звертаю уваги, і вам не раджу, але коли у мене поганий настрій, тоді можна на комусь відірватися:girl_nea:
    Так що то вони на все так реагують, не лише на поцілунки, старість - не радість!

8. Oliza

Oliza New Member

Ось це правда...коли тобі ще 13 і ти ведеш себе неначе %%%, то це викликає просто відразу і страх за майбутнє покоління....бачила я декілька таких "унікумів"

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

я теж до такого ставлюся нормально, це ж ніжні поцілунки, романтика :girl_in_love::girl_in_love: але ще наприклад, коли йдуть пяна пара або якісь як бомжі і "смокчуться"......фе

10. levandivka

levandivka З яйцями...

О!
    Вічний конхлікт "ти/я"
    Коли "Я" - невинний поцілунок, адназначна!
    Коли "ти" - %%%
    Нє? :)

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Розказую. Своє.
    На рахунок одного невинного поцілунку в щоку я теж не бачу нічого неприємного та страшного. Але ви написали
    Тобто якщо після чергового, то не один поцілунок, а один за одним?
    Знаю і розумію. 10 років тому сама така була. Точніше, з майбутнім чоловіком. Але ми уникали таких ніжностей при великому скупченні народу - бо як бабулька заверещить, то ще півбіди, а може і своєю паличкою по спині огріти нечестивців...:girl_crazy::girl_crazy:
    Ви знаєте, такі люди є. Люди взагалі всі різні. Добре, коли йде перехожий і порадіє за вас, згадає свою молодість і свої гуляния под луной... А буває, що йде людина, яка свою любов втратила з тих чи інших причин. Або в сім"ї горе. Дитина хвора. Кредит висить. Роботу втратила. Просто нещаслива в особистому житті. Строге виховання і незвичка вивалювати свої почуття на людях (як, ймовірно, у випадку з тою бабусею). Або ж
    А тут... ви. Молоді, закохані, щасливі.
    І деяким таким людям важко не вихлюпнути свою негативну реакцію.
    Ви, звичайно, в тому не винні, але...
    Ну трапляється таке в житті.:girl_sad:

Але та бабулька таки переборщила.:girl_impossible:
    Розділяю думку Vittoriya:
    :girl_curtsey:

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

невинний поцілунок у щічку чи й губи - це романтично і гарно. закохані тоді такі милі і світяться щастям!!!!

але бачила колись парочку: стала посеред тротуару, де було людно, їх обходили, а вони стояли і лизалися (бо по іншому не назвеш) - було вульгарно і таке враження, що вони це робили навмисно і демонстрували це.
    і ще (можливо не до теми) моя власна думка з такого приводу: не люблю, коли йде пара, а його рука лежить у неї на попі (при чому не просто з талії трохи спустилася)

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ну не знаю, як тобі неприємно, то це твої проблеми. Чомусь у нас не роблять зауваження коли чоловік на жінку (або навпаки) кричить, чи коли плюють на вулиці, чи смітять, чи коли гаманці в транспорті витягують, а от як цілуються то кінець світу!

на нас з чоловіком теж кричали, коли він мене просто пригорнув до себе (без всяких руки на попі і т. д.). Я дурна тоді так розстроїлась, що аж плакала. А треба було не зважати.

По-молодості теж на вулиці цілувались, тому зараз як бачу що хтось цілується - то хіба усміхаюсь. Лизання це не стосується - це зовсім інше, але насправді таке один чи два рази бачила, ну і зауваження робити в голову не приходило.

І як руки тримають на попі - мені лише смішно - теж мені біда велика. Чесно не бачу проблеми.
    ну навіть як робити зауваження - це що допоможе? Колись було в чкомусь старому радянському фільмі (Москва сльозам не вірить?) - шугали "комсомольців", бо вони на людях за руки тримались (ага, а дітей позашлюбних все-дно робили).

14. Oliza

Oliza New Member

Так, насправді ви праві, я звами цілком погоджуюсь....Люди різні і тим паче їхні життя відрізняються однин від одного...але ж також можна бути і ввічливим і дещо стримувати свої емоції, або те саме як і казали
    бо як би не було кепсько у житті, треба завжди тримати себе в руках по відношенню до інших людей...(знаю, сама через таке пройшла..((..)

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ми теж колись біля підїзду стояли, просто в обнімку, бо прощалися, вечір.. чи собаку вигулювали... йой, як почала якась "виховувати"! так зло бере!

і теж - за ніжність, але проти вульгарності я... інтим - на то і є інтимом, аби бути відомим і баченим лише тим двом людям...

16. IKA

IKA New Member

Цілком Вас підтримую!!!

17. Oliza

Oliza New Member

Прошу вас звернути увагу, що я говорила про людину, котрій 13 років, котра по своєму зовнішньому вигляду та манері поведінці, ще незнає що таке життя, котра веде себе вульгарно, лижиття одночасно з двома подібних до неї , і ще + до того в одній руці недопитий "пивасик"....і ви хочете сказати ,що це нормально і що я не права..... і ще порівнюєте з цим якийсь невинний поцілунок...:girl_nea:

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

коли я ще зустрічалася зі своїм чоловіком, був такий випадок: ми сиділи в скверику біля цирку, пили кока-колу (навіть не пиво), їли морозиво і собі гомоніли, сміялися, пару разів поцілувалися (при чому в щічку, навіть не в губи), як до нас підійшов якийсь дядько (може, "дядько" то засильно сказано, на вигляд йому було років 30), показав посвідчення (яке саме, я навіть не розгледіла, але казав що він ніби-то з прокуратури) і сказав що як ми будемо продовжувати в такому ж дусі, то він кудись там подзвонить і нас пов'яжуть, бо навколо діти, а ми зараз оргії почнемо влаштовувати :girl_devil:. тоді стало до сліз образливо, а зараз смішно. часом як гуляємо разом Львовом, чоловік мене цьомає в щічку і каже: "жах, які ми збоченці" :xaxa:

може вся справа в тому, що ми були в подертих джинсах [​IMG] і з напульсниками на руках [​IMG] (з такими, шкіряними із шипами)? :girl_crazy:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Оліза,

20. Oliza

Oliza New Member

:girl_crazy: знаєте, саме так думають, всі ці злі дядечки і тьотінькі...

можливо і так, але в наш час люди можуть придертись до будь чого..)))