Якщо є тема, де обговорюються питання щодо ЗАГСу прошу модераторів перенести Прошу підказати, якщо ми не хочемо урочистостей, всіляких отих промов, колоритних тіток і т.п. ....хочемо просто одружитись без зайвого пафосу, без зайвих промов...це можливо? ( мене цікавить центральний ЗАГС) і чи може реєстрація здійснюватись у звич. день ( не святковий)?
Відповідь: ЗАГС Не знаю як в центральному, ми одружувались в районному.Якщо не помиляюсь,в будь-який день крім неділі(!) і,здається,понеділка.Нам казали,що можна приходити навіть без свідків,тільки двом. а подзвонити і запитати не пробували?
Відповідь: ЗАГС ми розписувалися в районному (Шевченківського району себто), там можна у вівторок, четвер і вихідні. ми десять чи п'ятнадцять хвилин послухали її промову, нам віддали документ, та й все, а щодо центрального не знаю
Відповідь: ЗАГС до речі, подруга казала, що в центральному вроді теж тільки в ці дні розписують. то правда? бо ми вже собі середу запланували...
Відповідь: ЗАГС А прочитаєте? Бо на форумі про це 100 разів писано. Шукайте РАГС, якщо львівські цікавлять...