Де можна дешево і сердито заправити катрідж? У мене XEROX мультифункціональний (3 в 1), лазерний (не кольоровий)
Відповідь: Заправити принтер ПП ФЕОД. Адреса: м. Львів, вул. К. Левицького, 55, 2-й поверх, кім. 21. Тел./факс: (032) 275-39-15, 260-16-78.
Відповідь: Заправити принтер я спочатку завжди заправляла на бічній Городоцької біля комп"ютерного всесвіту, а тепер до нас приходить хлопець, який займається заправкою+дуже зручно те, що він сам приїжджає в офіс/додому, і забирає картрідж. можу написати номер в приваті. ціна заправки - 60 грн.
Відповідь: Заправити принтер Не знаю наскільки дешево, але непогано в Фіксеті на пр. Чорновола заправляють
Відповідь: Заправити принтер Мені подобається, як заправляють катріджі по вул. Коперніка. Швидко і якісно.
Відповідь: Заправити принтер Ми заправили картриджі до термоструменевого принтера Кенон по 30 грн в "Діавест" на Науковій. Якісно.
Відповідь: Заправити принтер Напишіть, будь ласка, може хтось робив регенерацію катріджа? В мене лазерний принтер, і вже декілька разів катрідж заправляла... тепер от чорна полоска з одного боку з'явилася. Порадили зробити регенерацію, але не знаю де таке роблять краще, бо новий катрідж купувати дуже дорого вийде.
Відповідь: Заправити принтер Якщо знайдете когось, хто заправить принтер Xerox Phaser 3140 - киньте координати в приват. Ціна не має значення
Відповідь: Заправити принтер нам теж треба заправити Canon PIXMA MP160,але вже добрих пів-року стоїть не робочий,бо ще коли робив-чомусь тягнув папір з одного боку...Не знаю від чого то...Коротше кажучи-треба такий майстер,щоб і катриджі заправив і глянув що там не так,і ще й підключив до компа,але диск десь прогавила...І ще бажано щоб було не дорого і на дому Одним словом-порадьте майстра на всі рукиІ не дорогого
Відповідь: Заправити принтер Я завжди самотужки заправляю....красочки...шприц з голкою....тай нема проблем....а як щось не те то промиваю...у прямому сенсi слова !
Відповідь: Заправити принтер Я Струйник Canon JP 1600 теж заправляю сама, а от наш лезерний Xerox Phaser 3140 перепрошивали та заправляли (чоловік знайшов місце). От як раз зараз з Xerox Phaser 3140 маю проблеми, не знаю через заправку чи ні, АЛЕ деколи не запікає зображення добре, тобто зображення чи текст просто стираються від проведення рукою. Може хтось підкаже в чому справа? Якщо не в тему пишу, вибачайте, більш нічого подібного не знайшла
Відповідь: Заправити принтер може бути що від заправлення! можливо фарба яку вам заправили не найкращої якості. тому воно так і реагує! або ж були пошкоджені отвори через які виходить фарба, тому воно більше виливає фарби! але загалом я б робила ставку на те що фарба занадто рідка, і при насиченні зображень все розтікається!
Відповідь: Заправити принтер вул.Пильникарська 12.1 там заправка коштує 45 грн, звичайного картріджа тонером чорним за маленькі картріджі від 15 грн платили, там далі мастер все говорить. =)
Відповідь: Заправити принтер Дівчаточка я б Вам радила купити СНПЧ (системи неперервної подачі чорнила). Звісно не до всіх принтерів це можна купити і поставити (лише для струменевих принтерів), але на скільки ця штука спрощує життя для вас по обслуговуванні принтера. Купили, поставили і не заморочуєтесь з тими заправками і набагато економніше виходить.
Відповідь: Заправити принтер Я от собі таке купила і встановили мені на БФП Canon MX320. От зараз виникла проблема, синый колыр не друкуэться, ще й червоний по шлейфу не йде... Може хтось порадить чи можна цьому зарадити самотужки?
Відповідь: Заправити принтер Якщо чесно, то читаючи мій попередній допис, то дуже багато з чим зараз не погоджусь. Не сильно то і спрощує снпч користування принтером. В сестри часто виникали проблеми з подачею по шлейфу фарби, тобто з тиском. Що тільки не робили, то допомагало тимчасово. Часто шлейф плутався, бо відклеювались тримачі. Часто чоловік там бруднив руки. Кілька останніх разів приходив майстер, то зараз працює, але один з кольорів так і не зміг відновити. tulipflower якщо не тяне один колір, то потрібно з трубки випустити повітря, ну і баночки мають стояти на рівні з катриджами.
Відповідь: Заправити принтер От чоловік розбрався з червоним кольором - шлейф був перетиснутий... А синій в нас виявляється не друкує, бо в катрідж замість нього під"єднали в майстерні чорний, а в чорний відповідно синій... Жах...