Отут ЛОЯЛЬ написала , цитую "На вінчання треба йти свідомим того, що відбувається, а не з потреби повишивати з короною в білій сукні..."....Скажу так- я корони у зачіску не додавала( всі хочуть бути королевами якимись, а я красивішою буду!), а захотілось мені діадемки у формі квіточок...А наш священник навіть здивувався, і потім жартував- всі сільські дівчата- королеви, а ти - зі Львова і якось не хочеш хіба?....то це була хохма....А що ті "королеви"- на вінчанні лише ними були, а потім- молоко/сир/ сметану на базарі продають і у бараз випивають...
якись бред, шо ті що у селі живуть не люди ? кожна хоче почувати себе на свому весіллі неперевершаною, з короною чи без , то не головне ви так просто кажучи "забакланили " дівчат , а шо діадема з квіточок то супер модно у Львові, не чула ,,,,,,,,,,,,,, у вас написано що ви з Житомирської області:xaxa::xaxa:
А я б на місці КРІСТІНИ і не сміялася...уважнішим треба бути, якщо вже мене цитувати- я зі Львова була до заміжжя!!! Королевами хочуть бути усі не через СТАТУС КОРОЛЕВИ, а через БЕЗСМАК.Це як те, що більшість( і помилково!) вважає еталоном краси та вишуканності чорне плаття, а видатні дизайнери( як от Зайцев) кажуть, що чорне( і виключно чорне!) носять люди без смаку як мавпування!!!То що тепер КРІСТІНА скаже? А щодо МОДИ У ЛЬВОВІ НА КВІТОЧКИ, то мода НЕ ТЕ , ЩО ВСІ НОСЯТЬ, а те, що нове!
Відповідь: У кого де було весілля? Скаже не тільки Крістіна, а й Ірця Чому помилково? Обгрутуйте пліззззз для мене Зайцев зовсім не авторитет. Хоча для Вас можливо і видатний Видатними вважаю Коко Шанель (і її маленьку чорну сукню), Живанші, Дольче і Габана. Єрмаков накінець. ааааа ржунімагу. Карл Кагерфельд кого мавпує? А КОРОЛЕВИ зі смаком бувають? О, Ви тіко другий день на форум, аже так "двіжуєте". Не будьте такими категоричними!!!! Бо НОВЕ-то давно забуте старе, тобто те, що всі давно відносили
Відповідь: У кого де було весілля? королевами хочуть бути через безсмак , я далі того не поняла, і взагалі до чого це в темі "У кого де було весілля" ви насміхаєтесь з дівчат, а я мол вся така модна йому дали статус видатний тобто, хто носить чорне плаття - то теж несмак ? я хотіла попитати то хоч на весілля чорне чи так просто ? і взагалі то все можна вмістити в один допис
Відповідь: У кого де було весілля? ПРОХАННЯ ЧИТАТИ УВАЖНО ТЕ ЩО Я НАПИСАЛА( а не вибірково!) P/S-тому і пишу великими літерами!
Відповідь: У кого де було весілля? Любочка, Ви не зліться, але те, шо Ви пишете, трохи не в тему... Гілка називається "У кого де було весілля".... І модність чи немодність квіточок у Львові зовсім цього не стосується....
Відповідь: У кого де було весілля? Якщо ж ви діадемку вплели у волосся, значить виглядали в стилі «Сільська дівчина»? А ви, якщо сидите дома, або перебираєте в офісі папірці кращі? Не потрібно соромити людей, які працюють, а соромити необхідно тих, які байдикують. Є різні професії, кожну потрібно поважати. Молоко, сир, сметану теж на базарі купити потрібно. Жінка, продаючи свій сир, сметану, молоко дає вам можливість скоштувати справжній продукт, без консервантів, не генномодифіковану, без піврічного терміну зберігання. Таке ставлення до людей різних професій і спричинило, що у нас всі юристи, економісти, лікарі... Всі пани, а звичайну роботу теж має хтось добре виконувати. Але ж зараз не зі Львова! Не завжди те що нове, мода – це стиль, мода, це те, що пасує саме вам, мода це вишуканість.