1.Мештики нарядні з бантиком 36 розмір (на вузеньку ногу), взувала декілька разів. Каблук не високий, сріблястого кольору, тканина плотний атлас, добре чиститься! З дефектів трошки поцарапаний каблук. Причина продажу - маю схожі! Ціна 200грн. 2. Мештики MARAOLO (Італія) 36р. можливо і на 36,5 підійдуть. Дуже стильні, замшеві з кольоровими полосками з переду, каблучок не високий, дуже зручні! Вдягала декілька разів, без дефектів. Причина продажу мені завеликі. Ціна 250 грн. 3. Мешти лакові Prada 36р. Високий каблук, але зручні. Ношені, в середині стерлася золота фарба, набойка металева, подряпинки на каблучку фарбовані! на ножці виглядають гарно! Причина продажу мені не актуальні! Ціна 80 грн. Моливий торг, або обмін! 4. Босоніжки E-vie 36р. на високому каблучку, дуже стильно виглядають! Мені нажаль каблук зависокий! Вдягала 2 рази без дефектів. Ціна 250 грн.- купляла значно дорожче! На всі позиції можливий торг або обмін! Місце зустрічі, Стрийський ринок, Парк культури, або за домовленістю!