Дівчата, в мене проблема... Якась зараза залишила жуйку на столі, а я до неї рукавом светра притулилась.. В мене запитання - не знаєте якогось секрету як спасти светрик? Дякую!
Відповідь: Жуйка на одязі Метод знайдений, але не випробуваний. Кажуть заморозити светрик і після того жуйку зняти. Має відчиститися досить легко.
Відповідь: Жуйка на одязі Дякую, Лілю. Сьогодні закину светрик в морозилку Потім розкажу результати. Може хтось ще має якісь поради?:shy:
Відповідь: Жуйка на одязі Мабуть це єдиний спосіб.Я теж про морозилку знаю.Правда, був випадок коли до маминого шарфика причепилася жуйка, то морозилка не дуже допомогла.
Відповідь: Жуйка на одязі У меня есть средство, (проверено не один раз) полминуты дело - жуйка отстает как и не было. Если морозилка не помогла пишите в ПП договоримся где встретится (вы ведь во Львове живете) помогу вывести.
Відповідь: Жуйка на одязі Дякую, на жаль я не у Львові і буду там на Новий Рік найскорше (якщо повезе) А морозилка не допомогла.. Трошки відчистилось, але ну зовсім мало..:confused: Поставила на повторне заморожування. А як Ваш засіб називається? Може я його тут знайду.. В чоловіка є "нав'язчива ідея" що воно олією відчиститься, але я шось не дуже йому вірю:8:.. Бо він в мене такий сказочнік деколи :xaxa:
Відповідь: Жуйка на одязі замороження помагає на твердих тканинах - на штанах, джинсах.. і то якщо то якісне, а якщо ні(якщо вкинути у воду і вона набирає кольору штанів дуже насичено) то може залишитися світліший слід
Відповідь: Жуйка на одязі Читала про таке в неті. Кажуть, що це другий метод, якщо заморожування не допомогло.
Відповідь: Жуйка на одязі Средство называется SA8 prewash spray, фирмы "Аmway", его в магазинах не купишь, только у тех кто зарегестрирован в этом магазине (я думаю, если вы поспрашиваете знакомых, то найдете). Пшыкаете им с двух сторон на то место где прилипла жвачка, ждете минуту, и просто снимаете жвачку, проверено Успешно Вам решить эту маленькую проблемку
Відповідь: Жуйка на одязі Вчора якраз собі купила його, але на рахунок жуйки нічого сказати не можу не стикалася, але плями мені виводить практично всі, окрім яблучка
Відповідь: Жуйка на одязі Я виводжу фруктові плями цим спреєм і Унівесальним відбілювачем. Якщо пляму складно вивести - використайте вищу температуру
Відповідь: Жуйка на одязі в мене така ж проблемка. жуйка на штанах, морозилка не допомогла. а цей засіб від Amwey допомагає? скільки він коштує, і хто може продати?
Відповідь: Жуйка на одязі В мене половина людей в записній книзі - консультанти Амвей Так що надумаєш - можу скинути купу телефонів. А коштує воно, якщо я не помиляюсь, відносно недорого.
Відповідь: Жуйка на одязі Я жуйку на джинсах видалила утюгом.Приклала папір, прогладила і жуйка відстала.
Відповідь: Жуйка на одязі Любі Форумлянки, маю дуже дієвий засіб виведення жуйки котрий мені порадила моя МАМУСЯ жодного разу не підвело .... "рецепт" простий, отже: Візьміть молоко, підігрійте його, а тоді вмочивши в молоко потріть шматяною ганчірочкою!!! як вам результат?
Відповідь: Жуйка на одязі А ще можна на місце з жуйкою, покласти серветку паперову і по верху декілька разів провести гарячою праскою. І так декілька разів. Мені цей спосіб допомагав.
Відповідь: Жуйка на одязі Яблучка виводить відбілювач, тієї ж фірми. З жуйкю Превош спраляється суперово. Праскою колись пробувала, але з махрового рушника воно ніц не вивело