Знаки долі

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Мар"яночка, 16 Липень 2009.

1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Вирішила почати нову тему так подивилась шо схожого ніц нема тому...

Мене цікавит таке чи маєте ви схильності до передбачення певних подій у житті? чи ви вірите в долю? Важаєте шо наше життя вже спрогнозоване, чи як вважав Платон - його можна підкоригувати, чи людина взагалі незалежна і сама будує? Чи існують якісь знаки долі?
    І будь ласка свої історії.

Почну зі себе за собою помітила шо діагностувала вже вчора п"яту вагітність, дві я ше списую на те шо були певні ознаки тому навіть їх якось так і не розглядаю. Але три було зовсім без будь-яких ознак тобто перші місяці.
    Далі в той рік коли я познайомилась зі своїм чоловіком я сказала шо я цього року познайомлюсь з людиною за яку вийду заміж, так воно і сталось...
    Подумала якось собі шо моя коліжанка з чоловіком довго не проживують, 4 роки і розвелись.... (саме смішно шо вона перед одруженням мене питала чи будуть вони жити разом, я промовчала...)
    Плакала за одним знайомим в одну з п"ятниць, казала шо я його більше не побачу, в понеділок взнала шо він загинув....

• Подобається Подобається x 20
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Знаки долі

Коли я тільки взнала, що дружина чоловікового брата вагітна (термін 5 тижнів), у мене в голові пронеслося: син буде! І справді народився син. Вагітність протікала ідеально, вони разом читали книжки про дитину, шукали інформацію в і-неті, воркували, як голубки... І я подумала: ей, так ідеально все не буває, хоч би на пологах чого не сталося... Вона втратила багато крові, був резус-конфлікт... Слава Богу, все позаду.

На першому побаченні з чоловіком ми побачили парочку, яка цілувалася. Чоловік сказав: і тебе теж хтось буде так гарно цілувати:girl_smile:. Я подумала: не ти? Ну що ж, подивимось. Так воно і сталося:shy:.

Передбачила, що перші два шлюби мого колишнього розпадуться. Так воно і сталося. Коли дізналася про третій, подумала: нарешті все буде добре, нагулявся вже, досить. Потому в нього народився синочок, якого він просто обожнює. Бачила раз у парку, як возив малого у візочку, накривав йому ніжки, як заправська мама:girl_smile::girl_smile::girl_smile:!

Дуже ретельно спланувала дату весілля: закінчується Петрів піст, перша субота - 13-число. Не підходить. Отже, наступна субота, 20 число - тихенько розпишемося в загсі, ще наступна субота, 27 число - церковний шлюб, біле плаття, забава. І ніяких авіашоу, на літаки ще надивитесь, у мене ж весілля! 27 липня 2002 року мої родичі і друзі чоловікового брата не загинули на Скнилові - вони прийшли на моє весілля. На відео є кадри - ми стоїмо під церквою і чекаємо своєї черги, вітер, у мене розвівається фата, аж піднімається вертикально, чути голосне виття сирени, одночасно спрацьовують сигналізації на декількох машинах... "уступіть дорогу, уступіть дорогу"... Потім нам дякували за те, що ми їх запросили...

Одного разу виглядаю з вікна. Йде мужик і несе пляшку горілки. А я ще підлітком була. І думаю: а щоб вона впала, пити менше треба:girl_haha:! Через 5 секунд пляшка падає і розбивається.

Пару разів, як мій колишній на мопеді проїжджав або на велосипеді, пару разів падав обов"язково після мого побажання "щоб ти впав!"

Як ще щось пригадаю, то напишу:girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 32
  3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я називаю то внутрішнім чуттям.кожна людина його має,та не кожна здатна почути і зрозуміти.
    вважаю,що при плануванні чогось(наприклад поїздки далеко) виникають постійно якісь дрібниці-перешкоди-значить їхати не варто,не вдасться поїздка,не сподобається.(так у мене постійно)
    а ше буває,шо сильно бйеться серце,аж виривається і так сильно...я тоді вимовляю ім'я і слухаю серце,якшо при якомусь імені б'ється сильніше-звоню тій людині і ше ніколи не помилялася(а так хтілося помилитися)ювперше то було,я позвонила так сестрі,а вона каже "лікар сказав-загроза викидня,сижу плачу",Слава Богу,тепер то "загроза меблям і квітам у хаті",яка вже 2 роки як радує маму)...і ось так ше иможу при серцебитті події перераховуввати. одного разу гнали по автобану з хлопцем і він вирішив похизуватися і погнав 160.в мене йойкнуло всередині,я кажу" ой,не тра,там поліція"...він не повірив,а штраф 220 евро платив:girl_haha:

• Подобається Подобається x 21
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

всяке буває... доля немов випадково зводить з людьми, з якими залишаєшся на все життя... випадкові події, які тільки здаються випадковими - думаю, у всіх таке є, але не всі цього помічають...
    віщі сни снились не раз.. хоч вступала до вузів у Києві і Львові - зразу знала що у Львові буду вчитись... снились незнайомі, з якими потім в житті знайомилась... звязок з мамою і коханим - часто відчуваю їх стан, коли далеко...
    деколи передчуваю, що захворіла, навіть якщо нема симптомів, але деколи страх викривляє ті відчуття...
    мо ще щось згадаю...

• Подобається Подобається x 11
  5. enigma

enigma Well-Known Member

За собою помічала тільки таку штуку (то вже коханий мені розказував сам) - коли посваримось, то таке йому всяке трапляється, різні неприємності і на роботі і будь-де (дрібонькі на щастя). Я то все списую на вплив мікроклімату в домі :girl_haha:
    Колись була у гадалки. Не люблю я ті всі діла, ні ворожок не люблю, ні якихось цілителів. Але ось так за компанію потрапила. Була я тоді зі своїм колишнім. Вона зразу сказала, що в нас лямур і щоб він вийшов. Що нагадала вона мені тоді вже точно не памятаю. але казала. що той хлопець, що зараз зі мною - не буде зі мною (а така лямур була, що я аж не повірила :girl_spruce_up:). а буде інший світленький. Ну так вот і маю іншого і світленького :girl_smile:
    Вірю я скорше не в долю, а в те, що людина сама притягує до себе ті чи інші події своїми емоціями і думками (для мене то між іншим і молитви стосується - чим дужче ви молитеся, чим більше вірете, а це ваші емоції і думки виражені в молитві, тим більше і притягуєте до себе те, за що молитеся, і то частіше всього стається - тільки тапками не закидуйте :girl_smile:). І ще вірю в таку штуку як інтуїція. Інколи ми дійсно можем шось передчувати на підсвідомому рівні.

• Подобається Подобається x 7
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я теж такі речі вважаю внутрішнім чуттям, інтуїцією.
    Пророками називали не віщунів і чаклунів, пророками були ті, хто вмів добре оцінити ситуаію тут і тепер й приблизно чи майже точно визначити, як це може обернутися через кілька років. Тобто це фактично аналітики.
    Відповідно, ніякої містики в таких речах не буває. І те, що стається, стається не через нашу думку, а просто ми можемо це передбачити завдяки своїй спостережливості.

Коли одна моя подруга стояла перед вибором, покидати свого нареченого чи відшити закоханого в неї по самі вуха нового друга, я бачила, з ким вона буде щаслива, я знала, що вона розійдеться з нареченим саме, але я про це лише своєму чоловікові сказала. Їй просто дала пораду, яка їй могла допомогти зробити вибір, бо решта від мене не залежить.
    Коли ми з Романом ще тільки були заручені, я познайомилася з одним хлопцем, із яким ми дуже потоваришували. Відчуття спорідненості душ було надзвичайно сильне, а я ще в перший вечір йому сказала, що можу лише дружбу запропонувати, бо нічого з того не вийде. Він мені потім був дуже вдячний, що я всі крапки над "ї" розставила. Я ж чітко побачила, що або з Романом, або обох втрачу. Яким чином таке можна було зрозуміти, маючи лише 18 років, я не уявляю, але потім ці всі речі тільки посилилися.

Деякі речі можна відчути на емоційному, або інтуїтивному рівні. Тому можна приблизно передбачити, зживуться люди чи ні, бо можна відчути той невидимий зв*язок, що є між ними, або його відсутність.

Щодо падання речей, то в принципі кажуть, що є таке "око, що може наврочити", але я в це не вірю. Якщо хтось п*яний і несе пляшку, то вона може вивалитися зовсім не від нашої думки, а просто ми помітили, що руки в п*яного безвладні, то й не втримають її добре...

Якщо дитина буде бавитися цукерничкою й ми подумаємо, що зараз розсипеться цукор, то в принципі так воно й буде. Ну бо що ще може статися, коли дати дитині цукерничку до забави? :girl_wink:

До речі, це дуже цінний дар: зуміти оцінити ситуацію й передбачити наслідки.
    Яся взагалі молодець! Випадок із датою - це щось!!

Я би лише застерегла усіх, хто має цей дар, не приписувати йому містичність, бо то зайве!

• Подобається Подобається x 18
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Він тверезий був, чесне слово, Лілю! Тільки готувався випити:girl_smile:. Нє получілось:girl_haha:.

А на рахунок дати - сама собі дивуюся... Прийшла я додому після подання в загс заяви і так по-діловому все зразу розпланувала - то буде тоді, то - тоді... І як у воду дивилася:girl_curtsey:.

• Подобається Подобається x 3
  8. Liliyah Romanova

Я собі пригадала один випадок. Роман його теж ніколи не забуде.
    Минулого літа я однієї неділі лишилася вдома, бо захворіла. Хлопці мої зібралися й поїхали до церкви в Кінґстон з кількома українцями, що якраз були в Оттаві на курсах. Я заснула... але раптом мене щось смикнуло, я прокинулася від дивного відчуття тривоги й написала Романові смс: "їдь обережно".
    Увечері він розповів мені, що отримав смс за 10 хвилин перед тим, як мало не потрапив в аварію. Йому трісло колесо. Якби він їхав швидше, його би занесло на сусідні смуги й була б аварія. На щастя, нічого поганого не сталося, його занесло лише трохи, він зупинився у своїй смузі, ввімкнув аварійне й поставив запаску... але того випадку він не забув і досі дивується з того смса. А я досі пам*ятаю те відчуття тривоги й дякую Богові за те, що все обійшлося...

• Подобається Подобається x 21
  9. Мар"яночка

в мене в самої якшо мають бути якісь зміни в житті перед тим всю теліпає і з рук летить практично все, я зара говорю за несподівані незміни. Тобто перед знайомсвтом з моїм першим хлопцем мені все летіло з рук, не те шо хтось дивися я могла сидіти в кімнаті зовсім одна, брати шось шо потім летіло до землі і це через певний перод закінчувалось. Я незнаю містика не містика, але овно було, зара якось менше стала уваги на то звертати, та й кардинального і непердбачуваного поки шо не відбувається.
    Так на рахунок стосунків тут немає нічого шоб можна віднести до магічного. Тут просто бачиш, і припускаєш а за теорією ймовірності воно або станеться або ні. Але наприклад як я визначила шо дівчата вагітні я незнаю. Я одну бачила 5 хвилин на зупинці, та шо там п"ять я тільки вийшла з маршрутки я собі то в голові випалила, оце мене дивує. А також той випадок зі смертю хлопця. Я вірю в емоційний зв"язок між рідними, я можу сказати шо те шо збувається в мому житті, є просто позитивне настроєння на цю хвиллю і притягування цієї події в житті.
    І недавно дивилась передачу про дівчинку рентген, яка бачить як кров тече по венах, як іжа перетравлюється...
    Взагалі хтось вірить у такі речі????

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Ой, я мала на увазі пияк, а написала п*яний. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  11. Liliyah Romanova

Щодо вагітності. Мала те саме, тому це теж не вважаю містикою.
    Наша добра подруга була вагітна, перші місяці, вона нікому не розказувала, а я на неї подивилася й мені здалося ніби від неї йде якесь тепло, навіть світло... от щось було таке в її образі цілому, що я відчула, що вона вагітна. Поділилася з Романом, а за якийсь час вона сама призналася. :girl_smile:

Щодо смерті, так само. Я не маю тут аж такого чуття, але перед смертю близьких людей завжди маю погані сни. Коли прокидаюся, знаю, що щось погане станеться, хтось помре або тяжко захворіє. Мені тоді дуже часто приходить думка саме про ту людину, але я завжди її жену геть і стараюся забути. Моя бабця теж має в тому плані дуже сильне чуття. Коли в мене викидень стався, вона мала добу перед тим сон, що я гуляла з дівчинкою по полі й вона від мене втекла. Моя мама тоді й подзвонила до нас, як я вже в лікарні лежала, бо бабця їй сказала: "дзвони до Лілі, бо в неї біда".

У дівчинку-рентген не вірю. Там же не докажеш. А як то все відбувається легко довідатися, а вже описати не проблема. Це просто гонитва за сенсацією.

• Подобається Подобається x 12
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

мені перед вагітністю часто снилися рибки. а вже перед тим, як ми про це дізналися в акваріумі народилася маленька рибка. знаю, що їх народжується багато, але всі не вижили - вижила одна. і це був знак:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  13. галичанка

галичанка Well-Known Member

А в мене такий цікавий випадок. Минулого тижня я так гепнулася, майже нарівному місці зашпорталась і впала, розбила коліно так сильно, що цілу ніч не могла спати, так боліло. Коли я впала, я стала думати, що за безглуздий випадок, це ж не зима. Думала собі, а може то Бог мене від чогось оберіг, бо через біль не піду кудись і це для мого добра? Потім я зрозуміла принаймі одну причину чому це сталось.

Через біль я була змушена відкласти свої заплановані справи і сіла за комп, чого не було в моїх планах – зайшла на ДП, а там зразу висвічує таке тривожне ПП, ще з минулого дня, від Олюсі, в якої загроза позаматкової, вона просила контакти доброго лікаря, бо її лікар халатно віднісся до її проблеми. І завдяки моєму падінню, Олюся ще того дня поїхала до моєї лікарки, зробила обстеження і трохи заспокоїлась.
    А ще через ногу я взяла собі лікарняний, і буду мати довшу відпустку на один тиждень! Це також дуже актуально, бо моєму чоловіку несподівано навалили роботи, час моєї відпустки проходить, а він ще на роботі, тепер буде все нормально...

Наше життя складається з таких моментів, один випадок веде за собою інший, один випадок необхідний, щоб стався інший. Комусь щось не вдається, він сумує через це – а може не варто, бо ця подія не впліталась би в потрібну життєву мозаїку...

• Подобається Подобається x 25
  14. kati

kati Well-Known Member

Не можу сказати що я маю дар віщування та передбачення.....але інтуїцію і "чуйку" маю добру. Правда з пам"яттю маю проблемки:girl_haha:...в голові тримається тільки 2 тижні не більше...
    От наша історія з відпочинком.Збирались ж ми їхати минулої пятницці, 10 числа...Малого я з садка забрада ще 3 тижні тому( бо там вітрянка почалась), всі мені казали та непереживай, не захворіє,потім вже пройшло більше 2 тижнів, то також всі в один голос казали, ну все пронесло.... я теж розслабилась...І ось числа 5 вирішую не їхати 10 на море, а почекати ще тиждень....сама незнаю чого так вирішила,щось деь в глибині душі казало почекати.....і на тобі рівно 10 числа в малого вилазить вітрянка, якби ми в цей час поїхали відпочивати то там би був абзац повний.
    От тепер знов мої планують там щось з відпочинком, а я взагалі морожусь і нічого не гадаю.....бо шось в мому серці неспокій якийсь...

• Подобається Подобається x 14
  15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я просто напишу один випадок:Їхали я з подругою на летовище.Приїхали, пару хвилин перейшлися ,і тут я згадую ,що зранку пообіцяла сусідці зробити зачіску(бо вних тиждень перед тим було весілля ,а фото де вони вдвох нема,і вони йдуть в салон на фото)І ми сідаємо в маршрутку і вже відїзжаючи стаємо свідками того шуму, купи чорного диму, скрипу, гулу сирен..тощо.А потім вже я дізналась що там сталась та страшнюча трагедія.От так можна сказати, що вона підсвідомо врятувала мені життя.

• Подобається Подобається x 20
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Zlju4ka
    Я називаю це Божим Провидінням.
    П. С. Сподіваюсь фото у сусідки вийшли гарні? :)

• Подобається Подобається x 10
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

теж раніше за багатьох бачу вагітність в жінки...:) особливо коли спілкуюсь з нею часто і знаю її звичний стан і поведінку...

• Подобається Подобається x 8
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ооо.на той час то вийшли суперські фото:girl_cool:,а от на теперішній ...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 7
  19. Мар"яночка

я теж там була, зрозуміла шо він впаде коли він пролітва над невеличким будиночком на їх території ше так подумала мабуть впаде бо дуже низько летить.

Але взагалі як ви думаєте звідки береться інтуїція. Дивилась якось передачу про жінку яку постійнопереслідували якісь лиха, в неї якийсь пероід був шо вона сяде в машину машина загорить, сяде в маршрутку, теж загориться, в тролейбус - теж загориться... Хлопець за місяць д весілля втік нічого не сказав, немогла поступити в вуз в який просто неможливо було поступити, всяка фігня з нею траплялась. Там в передачі говорили шо це в неї карма така. Ми ше з чоловіком подумали шо певно в неї ангел-охоронець відпочиває і не пильнує за нею.

А взагалі хтось вірить в реінкарнацію в карми???

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

зі мною вчилася дівчинка, дуже старанна і розумна, одна з найкращих, але оцінки мала погані, бо їй практично завжди нещастило... і по житті - то телефон вкрадуть, то ще щось... часто хворіла, бо вроді десь біля Чорнобиля жила малою...
    навіть памятаю, як плакалась мені як їй погано, то я їй кажу - не переживай, ще пощастить, давай я віддам тобі кусочок свого везіння... правда після того, в мене був ланюжок неприємних подій, але все наладилось... віддача винагороджується:)

• Подобається Подобається x 8