Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    мої внутрішні органи цілі
    зато шкіра живота аж тріщить. саша вчора сидів біля мене, і сперся легенько на живіт (просто руку поклав). то рука аж підстрибувала) саша тАааааак глянув. каже - батік не покайся))


    пару місяців) йому місця буде мало, і не буде так Аж сильно вовтузитись
     
  2. Natalya

    Natalya Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Живіт опустився (хоч каже лікарка, що це ще не показник), вага за тиждень на місці, сліди білка зникли, молочницю усунули. Кульки майже складені. Напевно ми вже на старті (а може все-таки дотягнемо до планованих іменин...).
    Дивно так: друга дитина, яку чекаємо вже 9-й місць, а здається, що ще не готова... Страху немає, але так ніби хвилююся, що щось забуду чи не встигну зробити... :)
     
  3. VERO

    VERO Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Мій старшенький коли був в животику завжди влаштовував погром внутрішнім органам, коли я вже лягала спати. Так тривало до того часу, поки татко не притулявся до пузика з другого доку. Перші рази чоловік не міг повірити, що це наш малюк такі стусани видає. Тоді синок підлазив до татка, ніби перевіряв, хто це. І зразу заспокоювався, і засинав. Навіть в животику дитинка хотіла, щоб всі були поряд. І дальше так любить між нами спати. Вночі вилазить з ліжечка і вкладається між нами, як в мами в животику))) Але тепер добавиться ще одна кандидатура, щоб поспати з мамою. Як будемо маму ділити?
    Моя мама завжди розказувала, що я, коли народилась наймолодша сестричка, взяла свою подушку і сама пішла спати в ліжечко. Звільнила місце біля мами маленькій лялі. Така я була свідома. Щось я такого благородства від свого синочка навіть не чекаю.
     
  4. сяняНЯНЯ

    сяняНЯНЯ Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    В моєї знайомої троє дівчаток,то каже що всі хочуть з мамою спати,і знаєте як діляться: одна з одного боку,друга якось вище маминої голови,а третя в ногах:8:

    А моя мацьопка теж останнім часом розбушувалася)
    Дуже важко стало спати(тисне на ребра),а сидіти-то взагалі капець)
     
  5. klen

    klen Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Ото у мене певно буде те саме тіки спрощений варіант. Настя хоч вже і не така маленька але в те що вона почне сама у своїй кімнаті у ліжечку спати я не вірю. А тиснути-змушувати не хочу. Тому у мене у спальню запланована купивля 2-х метрового ліжка. Щоб усі помістилися.
     
  6. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)



    Дякую, я стараюся....та й заспокоює те, що коли до того ктг слухала мене трубочкою то з серцебиттям все було добре, а тут саме ктг показує такі результати, в мене тоді виникло питання а як же тоді ті кому в інших жк взагалі ктг не роблять? а ніяк, живуть собі спокійно і горя не знають, а ця якась підарвана.(ту та звичайно, враховуючи шо вона з вагітних збирає по 60 грн за процедуру).
     
  7. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    А в мене дівчатка, вчора творилося щось таке дивне... карочє, мене досить часто лапав живіт внизу (тверднув), тягнуло поясницю, а коли вставала, то страшенно кололо в інтимному місці. То мабуть були тренувальні, але чомусь дуже часто, що я чоловікові сказала, щоб засікав час. Слава Богу, до вечора пройшло. Сьогодні моя вагтіна подружка (на такому ж терміні як я) дзвонила і розказала, що саме вчора з нею відбувалось аналогічне. А страх мене так охопив, бо я ще не готова, сумки не складені :girl_impossible:. Вирішили не тягнути і зробити сьогодні так би мовити такі фінішні закупи.Словом завтра буду все прати і складати сумки :ed4d70def841dc74b57, а там як Бог дасть, сподіваюся, що малятка дочекаються свого терміну :)
     
  8. nattsol

    nattsol Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    схоже на передвісники.
    оте поколювання в інтимному місці зазвичай свідчить про те, що дитина починає опускатись нижче і потроху вставляє голівку в родові шляхи. в мене таке було десь починаючи з 34-35 тижня, народила в 39 і 3 дні.
     
  9. Ljolik

    Ljolik Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Мене ті предвісники вже 2 тижня мордують, і ніц.:connie_pull-pigtail
     
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Не сташте, рано ще:connie_pull-pigtail
    А може то з погодою шось не то? Бо в мене те саме було, я, як і Дольче, відразу про нескладені (навіть не куплені) сумки подумала:) То не зарано для таких відчутних тренувальних? Бо я реально за ніч 3 рази прокидалася від того, що пуз прихопило. А вдень вже нічого, потягується собі малявочка спокійно.
     
  11. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    А пришвидшене серцебиття це скільки?
     
  12. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Ой ой, страшнувато!:girl_impossible: Але якщо ви ще стільки часу проходили, то мене трошки заспокоює. Мені ще хоча б 3 тижні доносити своїх діточок, а тоді вже можна народжувати, для двійнят то нормально буде.:d25::d25: Побережу себе ще тих пару тижнів, правда не знаю як, бо чим ближче до пологів, тим більше роботи (хочеться все встигнути).
    Навіть не можу повірити, що до такої дооооовгоочікуваної зустрічі з моїми лапулями вже залишилось так мало! :girl_tender:
     
  13. Lamara

    Lamara Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Привіт дівчата! Нарешті добралась я до Львова. Їхала в поїзді майже 2 доби, то було щось. Цю поїздку запам'ятаю надовго. Так важко їхати на такому терміні,караул. Все б нічого, але моя нога не давала мені спокою. Той варикоз всі сили мої з'їв. Якось вночі встала в туалет, і зіскочила на хвору ногу. Так після цього до сих пір ходити добре не можу, без еластичного бинту взагалі не встану на ногу. Моя мацьопа всю дорогу мені з печінки відбивну робила, думала що вовком вити від болі буду. А з вас хтось їздив у поїзді на такому терміні? Як перенесли поїздку? Якби м знала, то певно нікуди не рипалась...
     
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    iздила ) на 8му мiсяцi, добу в поiздi, перенесла нормально ...найгiрше то хлопи з iх пивом i курiнням.
     
  15. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    а мені не спиться))читаю про висаджування і стать дитини)) от що знайшла-вирахувала,що буде дівчинка.
    Как узнать пол будущего ребенка
    Существует весьма распространенный способ определения пола будущего ребенка. Это нумерологическая система Пифагора. Воспользуйтесь приведенной таблицей для того, чтобы определить числовое значение любой буквы алфавита.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9
    А Б В Г Д Е Ё Ж З
    И Й К Л М Н О П Р
    С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ
    Ъ Ы Ь Э Ю Я


    Напишите полное имя матери будущего ребенка, которое указано в вашем свидетельстве о рождении (т.е. девичье имя), а затем также напишите полное имя отца будущего ребенка. Далее запишите месяц зачатия вашего еще не рожденного, ребенка. Запишите числа и сосчитайте общую сумму. Затем разделите полученное число на семь. Если полученное число окажется четным, то родится девочка, а если число будет нечетным, то родится мальчик. Этот способ предсказания годится только для тех случаев, когда речь идет о рождении одного ребенка, (а не двойняшек) или однополых близнецов.

    А Н Н А Л О М А К И Н А
    1 6 6 1 4 7 5 1 3 1 6 1 43
    В И К Т О Р В О Л Ж И Н
    3 1 3 2 7 9 3 7 4 8 1 6 60


    М А Й
    5 1 2 8

    Таким образом, если Анна Ломакина и Виктор Волжин зачали ребенка в мае, то подсчет будет выглядеть таким образом:

    43 + 60 + 8 = 111

    Теперь делим: 111 : 7 = 15 с остатком.

    Остаток не берем в расчет. Согласно нумерологическому расчету, получается, что у этой супружеской пары родится мальчик.
     
  16. Megan

    Megan Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    :girl_nea: дурниці, в мене 18, і хлопчик. Так що всі ці формули то для того аби ми мали чим зайнятися. Не думаю, що цифри можуть вплинути на хромосоми.
     
  17. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    То точно якийсь вірус в природі гуляє, бо в мене теж таке було на минулому тижні, але якось тому значення не придала, думала то тренувальні та й пройшло все за деякий час, все сьогодні буду пакети скаладати, тільки от приїду з пологового, дай Боже шоб все було нормально:girl_tender:

    ---------- Додано в 06:57 ---------- Попередній допис був написаний в 06:55 ----------

    Вона мені не сказала, там получився просто такий графік не рівний, а хвильками, там де дитятко рухалося серцебиття пришвидшувалося.
     
  18. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    і я вже про то задумалася. список роздрукувала і повісила собі на шафі)) ніби все маю, тільки дрібнички докупити треба.
     
  19. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    І хто такі таблиці придумує? :girl_in_dreams::confused:
    Батькам, чиї імена латинкою пишуть, треба, вочевидь транслітерувати :)
    А якщо серйозно - то
     
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (2)

    Що варто обговорити з лікарем перед пологами? Я обіцяла чоловікові,що сьогодні домовлюсь про зустріч, але так мені не хочецця:confused: Пора!!! Мені навіть вчора в ЖК сказали, що найвищий час рухатись в сторону пологового. А я якась така чи то розхляпана чи то розслаблена... хз

    ***************
    Продовження дивіться тут: Для майбутніх мам (3)
     
    Останнє редагування модератором: 6 Липень 2011
Статус теми:
Закрита.