Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

  1. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Шукаю для малого спорт (карате, бокс чи щось) район залізничний. Чула щось є на Мотозаводі, бо у Центрі Родини є акробатика (ніби з цього року), але нам по часу не підходить.
     
  2. Milka

    Milka Moderator

    Відповідь: Гуртки для дітей

    на Садовій, у школі Світанок є карате
     
  3. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    МИ в гімназію на Симоненка-заняття на вихідних. щ обіцяє тренер,що буде якийсь басейн по буднях. Якщо цікавить - напишу номер тренера.
     
  4. Latane

    Latane Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    На 14.00 мацьопи 3-5рочків, на 15.00 5-8р.
     
  5. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Воно непогано, чи навіть добре і корисно, але Юлі наразі я бачу що ранувато...
    з того що мене напрягає: заняття босіком, вправи на розтяжку і т.д. також на підлозі спортзалу, одне діло коли там сидить 10 річний хлопець, а інша справа коли це дівчинка маленька, боюсь циститу, боюсь щоб там собі щось не застудила. Наразі вона казала що підлога коли вони робили розтяжки дуже холодна, і мене це насторожує. Питання з туалетом, дитина в гром. туалетах якщо була то зі мною, і то не часто, і відповідно сама вона не вміє скажімо якось інакше попісяти, вона це робить як вдома, сідаючи на унітаз. І от якось вона захотіла в туалет, так її відвели і їй пришлось сісти звичним чином на той засратий шкільний унітаз, холодний і брудний...
    Ще скажімо тренер казав що для діток в такому віці всі заняття взагалі безконтактні, тобто вони відпрацьовують рухи не по-двоє а самостійно, але при цьому попросили з неї знімати кульчики щоб раптом вухо не порвати на тренуванні. Наші кульчики знімати важко, а щоразі то взагалі неможливо, да і загалом це мене напрягає, бо не хочу я щоб хтось їй дав у вухо...
    Брат який займався східними єдиноборствами довший час, взагалі каже що після 10 років дівчинці там дуже ризиковано, бо зламати ніс чи вибити челюсть при пропушеному ударі - запросто.

    Це все моє, і дуже субьективно, з огляду а мою дитину і те що я її можливо холю і лелею, ну але наразі ось так. Якби вона була старша то можливо пунктів "не подобається" було меньше...
    З того що подобається, це надзвичайно відповідальне ставлення тренера до діток, подобається те що дисципліна там на висоті, заняття 3 рази на тиждень по 2 години, і дитина повноцінно зайнята.

    Ну вот, для старших діток да, для такої як Юля - ранувато, але їй дуже подобається тому ще не вирішили кінцево...
    Але я в пошуках занять в більш "доглянутих і комфортних" умовах...
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Гуртки для дітей

    наш тренер минулоріч теж казав, що до 10 років у спаринги діток не рекомендовано ставити. оскільки дуже високий ризик травматизації. Відповідно, моєму активному малому стало досить скоро нудно на заняттях, де монотонно відпрацьовуються рухи ( тобто для дуже активної дитини ці заняття набридають і інтерес до карате пропадає). Товариш мого сина теж не дуже з великим інтересом потім ходив на заняття, а от його старший брат, де заняття йдуть по іншому принципу,хоч і у того ж тренера, захопився серйозно. Тому ми вирішили ще на рік зробити з карате паузу і знову спробувати після 10.

    п.с. стосовно спарингу, то минулоріч тренер все-таки робив спроби поставити у спаринг-тренування молодших. Для нашого товариша це закінчилося розтягнутими зв язками ноги.
     
  7. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    казав що з 7 років перші змагання а відповідно і спаринги, але всі відбувається в захисті, і зарахування балів йде на "хлопок", касання, зараз скажімо будуть такі змагання для діток 2006 р.н., але чим доросліші діти, тим жорсткіші правила змагань...
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Гуртки для дітей

    а це справді великий плюс. Навіть є таке. що тренер казав, що не буде допускати до занять тих, у кого оцінки у школі бажатимуть кращого ( тобто щоб зайняття спортом не шкодило освіті), тому проситиме приносити інколи щоденники.

    ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

    ну от те, про що я вище писала , то якраз було у хлопчиків 8 років. Тому якщо на тренуваннях було без прецедентів. то на змаганнях травми можливі ( товариш малого власне на змаганнях отримав)

    ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

    а бальні танці не цікаві? У цьому районі на Кульпарківській і "Естет" працює. і у 36 школі заняття клуб "Рондо" проводить
     
  9. Guapa

    Guapa Active Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    В 75 школі є карате.
     
  10. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    а бальні танці занадто спокійні заняття, їй нудно стояти в рядочок і повторювати якісь рухи, їй треба скакати, бігати, пригати
     
  11. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Ніколь, а носити з собою шось типу килимка для йоги не виходить? Він би був свій, чистий і реально від холодної підлоги захистить.
     
  12. Curly Xena

    Curly Xena Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    а великий теніс? Ми ходимо з травня. Дуже задоволені.Є і дисципліна , і гра (естафети, перегони) і малий вже такий нічого удар має.
     
  13. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    мені треба десь неподалік дому. Поки тепло їздити з малим то ще пів біди, а зимою, в сніг, холод і слякоть я просто буду мучити меншого тими поїздками. А залишати його немає з ким.

    Вот наразі придивляюся в ківі фітнесі до груп джампінг кідс, Юля по віку ще теоретично не дуже підходить, але по росту абсолютно, вони там скачуть на батутах виконуючи вправи ... і це все в межах району, і час заняття можна спокійно перечекати гуляючи антошою-сільпо-арсеном.

    Ще як варіант спортивна гімнастика-акробатика, в спортшколі за карпатбудом, але там район трохи глухий і крім як в залі, особливо немає де побути.

    ---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

    думали над цим, можливо так і зробимо.
    наразі ми ще ходимо, до кінця місяця точно, тим часом Юлі строго-настрого заборонили шкільний туалет, займається вона в чешках, ніяких босіком, по можливості вдягаю її так щоб їй там довго не приходилось перевдягатись. Кульчики не зняли, але попередили її щоб була обережна з вухами.
     
  14. бусинка

    бусинка New Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Розкажіть будь ласка де ходите і в який час
     
  15. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Ніколь, спортивна гімнастика досить травматичний вид спорту, тут без переломів/розтягнень не обходиться. Можете спробувати художню, але тут розтягують примусово, тож мусите бути готові морально.

    ---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

    І мені теж розкажіть :) І ще - з якого віку беруть на великий теніс, чи потрібна якась обов’язкова фізична підготовка?
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Гуртки для дітей

    у мене племінник вашого віку займається тут акробатикою. Для активних діток- саме те. Тим більше, що з 4-річками заняття побудоване власне більше на те, щоб вони активно рухалися. а не виконували складні "па". До речі, коли ми 5 років тому записувалися на акробатику, нас спочатку тренер дивився ( на потенційні можливості). А от цьогоріч тренер племінника брав без перевірки ( а він у нас хлопчик великий як на свій вік). Стосовно гімнастики- тут що у спортивній, що у художній з маленького віку працюють з розтяжками і інколи досить строго. Але так є у будь-якому спорті.

    ---------- Додано в 07:18 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

    2 наших товариші-сусіди займаються великим тенісом з 4- 5-річного віку на Мельника на "Спартаку" ( Україні). Ще знаю. що у Євроспорті на Петрушевича з дітьми працюють ( але з якого тут віку не підкажу-)
     
  17. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Гуртки для дітей

    а де у нас є великий теніс? І як заняття проходять взимку? Яка вартість?
     
  18. Smaylik

    Smaylik Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Дівчатка, що можете порадити для хлопчика 4 років?
    В мене малому дуже важко зосередити свою увагу на чомусь, наприклад малювання чи ліпка. Тому хотіла б якісь заняття в тому напрямку. Також цікавлять танці, але не українські.
    Живемо на Зеленій. Бажано, щоб заняття були не дуже далеко.
    Знайшла Кузю на Саксаганського, Бебі клаб, ну і ще напевно треба зайти на Вахнянина, може там також щось цікаве є.
    Чи маєте ще якісь пропозиції?
     
  19. Curly Xena

    Curly Xena Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Євроспорт, Петрушевича - 4 відкритих корти і 3 напівзакритих (купол). Тренерів багато. заняття є групові і індивідуальні. Ціна залежить від тренера звичайно.
     
  20. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Відповідь: Гуртки для дітей

    Можливо спробуйте Айкідо. Менш травматично, рухливо. В школі Надія (на Науковій, на території дитячого садку) вони орендують спортивний зал, на підлозі татамі, туалети там також ніби нормальні. Молодша група там займається пон., середа - 15.30-16.30, п"ятниця - 10 - 11год.