Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Нас не брали зразу в молодшу групу, бо вже, ніби-то, місць не було:girl_cray:. Вона в групі одна з найстарших. Вихователька каже, що Настя бавить з нею маленьких діток. Каже : " Не плач. Чого ти плачеш? Мама скоро прийде!":girl_haha:. Нічим особливо не займаються, лише раз на 8 Березня малювали мамам квіточку:girl_in_love:. В молодшій групі їй певно що веселіше було би...
     
  2. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Дитячий садок

    Формально - тільки за Вашим письмовим дозволом. На практиці - знаю, що багато садків посилають в поліклініку, вимагаючи довідку. Якщо ж роблять в садку, наголошуйте (напишіть заяву), що робите за інд.графіком під наглядом лікаря
     
  3. UTA

    UTA New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    підкажіть будь-ласка про садіки на Сихові Санта Барбара,чи є попередній запис і скільки коштує щоб туди попасти,дякую
     
  4. Лянка

    Лянка Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В мене дилема, - знайома домовилась нам за садочок, сказала йти говорити з завідуючою в понеділок і бажано взяти якусь "характеристику" для дитини в конверті.
    І скільки то давати, я поняття зеленого не маю. Як вважаєте скільки то мало би бути.
     
  5. Tina

    Tina New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Люди, поясніть мені, будь ласка, таке. У всіх садочках є туалети чи все таки дітки, особливо до 3-х рочків, ходять на горщики? І, якщо друге, то ті горщики підписані, ну там - Оля, Петрик, Катруся? І няня кожному дає виключно свій чи як? І як їх дезінфікують? Хтось може розповісти,як то все виглядає насправді?

    ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

    Мене теж дуже цікавить така "характеристика". Думаю, що 100 у.о.- більш, ніж достатньо. Чи ні?
     
  6. katrinka

    katrinka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    в садочку, який зараз відвідуємо, туалети, горшків немає (дітки від 3-х років) завжди чисто, унітази маленькі, дітям зручно. дівчатка і хлопчики ходять на різні унітази. а в попередньому садку був один великий унітаз, дітки мали кожен свій горшок (ясільна група), але ходили на два- три дежурних, які просто змивали водою...
     
  7. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В яслях у нас було пару горшків, я принесла свій і попросила виховательку садити Ярку на нього, але Ярка впиралася і ходила "як всі дітки" на загальний горшок. Що зробиш - колєктівізм:girl_in_dreams:
    На вулицю брали один на всіх.
    В молодшій групі (після 3-ох) є два унітази зі східцями, дітки ходять самі. (то так смішно - іде хтось один - а ззаду "група підтримки - підглядати. А няня їх ганяє з туалету :girl_haha:)
    Обробляють хлоркою, я питала, бо моя часто мала подразнення на попі. Зараз купили пластмасові кільця - для хлопців і дівчат.
     
  8. Tina

    Tina New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Чоловік мій як почує, то впаде. Бо ми собі з ним сподівались, що так бути не може. Про яку то гігєну тоді можна говорити... Я знаєте за що найбільше переживаю. То, швидше, до знавців у вакцинації, може мене заспокоять. Десь читала, що дітки, вакциновані від поліомієліту, можуть стати причиною інфікування цією хворобою діток, які не привиті. Бо після вакицанції, вірус потрапляє у фекалії, при контакті з якими може захворіти особа, не привита від поліомієліту. Не важливо, доросла то людина чи дитина. Щоправда, ймовірність такого джуе гіпотетична. То як бути тоді у такому випадку в садочку? Чи то я щось не так розумію з тим поліомієлітом?
     
  9. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Дитячий садок

    Якщо дитина вакцинована живою вакциною (краплі, а не укол), то така мжливість є. Це так звана вторинна вакцинація. Якщо організм здоровий, нема патологій, то це зазвичай проходить без наслідків. Максимум - як кишкова інфекція (власне, поліо в більшості так і проходить, параліч зовсім не є обов'язковою складовою поліо). Випадки паралітичного поліомієліту внаслідок контакту з вакцинованими були, але мали місце в дит.будинках з хворими дітьми і, якщо не помиляюся, в лікарні.
    Ширше про поліо читати тут.
     
  10. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчата, хто водить свою малечу у 183 садок (Сихів, біля Барвінку).
    Які враження?

    І цікавить ще враження від 179 садка на Чукаріна?
     
  11. Mira_SH

    Mira_SH Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Маю знайомих, що водять діток в обидва з цих садків, відгуки про обидва позитивні, той котрий перший дорожчий. Але на днях має відкритися 3, напівприватного типу, в приміщенні ЖЕКу, кажуть там умови будуть найкращі.
     
  12. Квіточка

    Квіточка Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    в приміщенні якого жеку? шось я такого не чула, мій малий "ходить" в 183... нормальний садок....
     
  13. Romna

    Romna New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    привіт, дівчатка. а у 171 на Топольній хтось ходить? я щось незадоволена тим садочком. а може, просто група така попалась. зовсім догляду за дітьми немає, на вулицю зрідка виводять, в більшості після обіду, а до обіду й не гуляють. ну і звідки у діток апетит буде поїсти в обід гарно? піжаму принесли, то вона так і лежить під подушкою, спить мій малий одягнений. хворіє постійно. до садку зовсім рідко про лікаря згадувалди, а тепер щодватижні. свята якісь "недороблені", неорганізовані, на НР навіть Діда Мрорза чи Миколая не було. кожного тижня здирають гроші за "театр" чи "цирк", і це замість посидіти , шщось помалювати, почитати, поліпити з пластеліну. звичайно, легше всадити дітей в залі , нехай дивляться вистави... меню вранці прочитати не можна, тобто я навіть не знаю, чим моя дитина нині харчуватиметься, дізнаюся постфактум по розладах шлунку і вчорашноьому меню, що він їв
     
  14. Mira_SH

    Mira_SH Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    біля ліцею Оріана
     
  15. bogdan

    bogdan New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    у один з садочків ходять мої діти встаршій групі 40 дітей але ходить до30 у меншої43 десь минулого тижня прийшло поза 30 то спали по троє дітей на ліжку
     
  16. Квіточка

    Квіточка Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    ми туди ходимо про таке не чули... та й не такий він вже й дорогий.... звідки часом ті плітки беруться?????
     
  17. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Так, будь-ласка.
    Ми поки що плануємо в 183-й, але напівприватний зацікавив.
     
  18. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    У садку поруч сказали(не мені) дитину до приходу в садік навчити на горшок проситись і самій їсти.бо вони не будуть морочити собі голову.
    Щодо батьки не навчили: Уляночко,скажи мені як його навчити9малого) і з мене сто грам і пончик....ніякі методи-прохання-умоляння не помагають.
     
  19. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

     
    Останнє редагування: 1 Травень 2010
  20. Edifiel

    Edifiel New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчатка була б вам дуже вдячна якби хтось написав якись відгук про садочок на Кирила і Мефодія, або про садок на Туган-Барановського №7. Наперед дякую!!!!
     
Статус теми:
Закрита.