Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

    viltis Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Я такого не мала, але власне дуже хотіла. До речі, там є 2 варіанти 6 триколісний, і чотириколісний ( той ще має рюкзак, в який та коляска спаковується).
    Звичайно, що плюсом цієї тростинки є те, що вона найлегша....але реально, вона десь кг 4,5 як на мене важить.

    А от мінусів я трохи знайшла : сидіння сише сидяче, плюс якщо є вітер, то дитину обдуває зі всіх сторін. А ще, вона досить "вузька" і "коротка"....тобто мене то і відштовхнуло....

     
  2. Оленчик

    Оленчик Active Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    zara, я маю прогулянковий візочок Capella S-802 ( з перекидною ручкою). Ось такий :http://market.yandex.ua/model.xml?hid=90796&modelid=1570529&ncrnd=5329
    Доня їздить в ньому з 5 місяців.
    Амортизація, як на візок з акою вагою ( 8,5кг) в нього хороша !!!
    - Вибрала цей візок через капюшон, який опускається аж до бампера.
    Дуже рятує від віру, дощу, сонця ( доня дуже нервується, якщо в очі світить :) і зайвих очей.
    -Тканина не промокає навіть під проливним дощем.
    - Шикарний дощовик на весь візок.Хоча особливої потреби нема, але все одно приємно ним була вражена.
    - Ручка регулюється по висоті.
    - Великий кошик для продуктів. Для мене це важливо, бо часто поєдную закупки продуктів з прогулянками.
    -Складається однією рукою за допомогою кнопки на ручці. Спокійно можна нести дитину в одній руці а візок в іншій.
    -тканина на сонці не вигорає.
    - широке спальне місце. Доня в мене любить розвалитися у візку під час прогулянки. Навтіь динина 3 років в зимовому комбінезоні легко вмістиься в візок.
    - візок стоїь в складеному вигляді і займає дуже мало місця.

    Мінус бачу лише один - в положенні, коли ручка перекинути ( дитина обличчям до мами) візок сутєво втрачає маневреність. Але я перекинутою ручкою користувался всього пару разів. А так візочок просто супер!!!
     
  3. Зануда

    Зануда Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Вік живи...Справді не знала, що в прогулянкових візках може бути перекидна ручка. Тепер в крсі. :)
     
  4. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    за скільки купляли, якщо не секрет?
     
  5. Оленчик

    Оленчик Active Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    olerusya, я купувала користований в дуже доброму стані за 700 грн.
    Нові здається від 700 до 2000 грн коштують.
     
  6. Відповідь: Купівля дитячого візка

    Я всетаки купила еспіро вектор. Раніше в цій темці вибирали разом колір. то взяли червоно-чорно-помаранчевий. Не шкодую про свій вибір. Колясочку гарно можна скласти в багажник. низ окремо верх окремо. так і зношу по сходах її. Як малий їздив у люльці - то брали за люлюльку, клали його туда і понесли, так в тій люльці він там в нас і їздив в машині. Зараз в прогулянковому також їздить в машині - як в кріселку автомобільному. Прищебнутий верх коляски паском безпеки. Мінуси - дашок в прогулянковій короткуватий.... трошка хитається прогулянковий, і повністю положення лежачи нема. Кладеш лежачи а ніжки так ніби зігнуті виходять, як у квінні базз. Нам це хитання не заважає. і спимо гарненько в ній. Рюкзак хотіла страшенно - а насправді ніразу не чіпляла до коляски......нашо лишній груз зносити. беру його коли кудась їдемо - як чемодан для речей дитини.
    Шкода що передні колеса ненакачані. пластмасові. то на плитач або бруківці - ставлю на задні і везу так дибки. Зауважила що і з накачаними колесами трясе на плитах і бруківці.

    Коляска мені чесно кажучи дуже подобається не дивлячись на деякі мінуси, а там вибір за вами.
     
  7. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

     
  8. Natalia

    Natalia Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    А я користуюся рюкзачком і він мені дуже необхідний і зручний. ( Рюкзак на плечі і дитину на руки, якщо треба кудись зайти - зручніше ніж з сумкою 100:wacko:
     
  9. Відповідь: Купівля дитячого візка

    Не влазить в ліфт на Сихові...приходиться знімати одне колесо, але це легко робиться!
     
  10. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    я такий хотіла спочатку як і вілтіс. Не такої фірми, я хотіла міцніший - АВС. Але він зруний мамі, а не дитині, а якщо звернути увагу, як в такому візочку виглядає дитина... то він зручним взагалі не виглядає.
    Ми маємо Inglesina Zippy AR8. Візок дуже зручний, система складання/розкладання чудова, матеріал дитину не парить, дуже зручний дашок (особливо при сонці), має 4 положення спинки, і власне підставку для другої дитини. Я купувала б/у в ідеальному стані за половину вартості нового.
     
  11. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Я в глухому тупіку з вибором тої коляски. Переглянула купу сайтів, походила по магазинах подивилась "в живу", нічого в тих калясках не розуміюся і поняття не маю, Як її вибрати. Досвідчених знайомих по таких питання теж нема. А від мегапропозиції аж голова йде обертом. :8: Знаю тільки шо каляска має бути для новонародженого з жосткою люлькою на перших півроку, більше для спання, аніж для прогулок. Фсьо. Ні в фірмах, ні в якості не розбираюсь. Ще треба автокрісло. Його купляти окремо, чи 2 в 1? На які ще критерії варто звернути увагу? Розраховую на ваші практичні поради з досвіду. Наперед вдячна.
     
  12. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Ну дивіться: люлька - просто супер. Автокрвісло можете докупити в комплекті з возиком, певно буде дешевше ніж купувати окремо ну і плюс: можна вчепити на візочок при потребі.
    Ідемо далі. Ви живете в будинку? В особняку? Якщо варіант 1 то міряєте вхідні двері, міряєте як широко відкриваються двері ліфта і з тим ідете вибирати шассі. Якщо ліфта немає дивитися на вагу візочка (Вам її тягати). Якщо варіант 2 (особняк) ці пункти знімаютсья (крім вхідних дверей, бо я своїм возиком до свекрів в особняку заїхати не можу :))
    Далі. Колеса. Великі - зручно, маленькі - відразу легший возик.
    Амортизація - дивіться щоб люлька не стрибала на бруківці, тут вже мусити з продавцями говорити ну і спробуйте повозити, погойдати возика. Ще одне: добре коли передні колеса повертаютсья, але з можливістю фіксації, це додає маневреності возику (наприклад зручно повертати між вузькими рядами супермаркетів)
    Спосіб кріплення люльки - є жорсткий, є на ременях - люлька на ременях колишиться, у ній зручно заколисувати маля, але треба вважати щоб ремені були добрими, у дешевих варіантах вони часто рвуться.
    Якість матеріалів - теж має велике значення, Вам же немовля возити, бажано щоб серединка була натуральною, легко знімалася (все-таки час до часу її доведеться прати).
    Решта - фасон, висота, колір, комплектація - на Ваш вибір, важко щось радити не знаючи уподобань.
    ____________
    Я свого часу робила так: після описаних вище пунктів вибирала в магазині возика котрий мені сподобався і тижні зо два шукала в неті на нього відгуки. Таким чином відсіяла дуже багато із того що візуально подобалося.
     
  13. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    А ззовні ? Чи важливо шоб матеріал був повністю водонепроникним (від дощу, наприклад, не клійонкою ж накривати), мав вентиляційну здатність тощо, чи це не принципово? А під дитину ще стелиться в коляску матрасик/покривальце/рушник чи нічо вже не треба?
    Ну і з фірмами... чи є якісь загальноулюблені фаворити; фірми, які себе добре зарекомендували; або такі, на які точно не варто звертати увагу? або хоча би країни-виробники.
     
  14. Alonka

    Alonka New Member

  15. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Мамусі і татусі! Де можна купити шину для колеса від візка ТАКО?

    ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

    Ми стелили влітку пеленку :) щоб личко дитини не торкалось тканини візка (а коли без підгузника гуляли, то клала одн.пеленку, а потім на неї грубшу пеленку. щоб не мокрим був візок в разі чого), а взимку клали на таке покривальце і зверху ковдрочка, а потім придбали конверт /типу спального мішка/ універсальний зимовий для візків
     
  16. Відповідь: Купівля дитячого візка

    Тут кому що більше подобається. У моєї сестри була Еверфло (з маленькими колесами), так вона і півроку не провозила - відпало колесо. Ця коляска не для наших доріг. А в мене звичайна Андрокс (виробляють в Бродах), так я нею дуже задоволена. Великі помповані колеса (а це ще і додаткова амортизація), передні колеса можна зафіксувати, переться просто супер. Я дуже задоволена. Вожу донечку вже 1,5 року і жодної поломки (тьфу-тьфу-тьфу). Єдиний мінус - прогулянковий варіант тільки "від мами" (в мене ще перший випуск тих калясок).
     
  17. Зануда

    Зануда Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Найпростіший варіант - з маси візків виберіть той (ті), що сподобались візуально, роздивіться фото в неті, уважно прочитайте параметри, пошукайте відгуки користувачів. Коли коло звузиться - в магазин на оглядини. Не соромтесь попросити у продавця продемонструвати всі можливості візка, люльку та прогулянковий варіант.
    Ната досить вичерпно описала, які критерії відбору можуть бути корисними. Єдине, що хочу додати стосовно автокрісла - якщо візок 3 в 1, а коштує 2 500, то щось буде "шкутильгати" - наприклад в автокріслах Анмар Hilux крісло не сертифіковане і не має вкладки для новонароджених, дитина в ньому скручена бубликом, крісло тверде. У Graco юлька м"яка, як сумка-переноска і пластикові маленькі колеса - на наших вулицях гримлять ті візки, як погремушки і трясе дитину дуже. Словом, якщо є бажання і потреба автокрісла, яке кріпиться на шассі візка, то треба консультуватись з продавцями чи почитати в неті, які фірми, яким візкам підходять. Якщо ж не принципово - то вибір більший, а ціновий діапазон ширший. Найдешевше нормальне, сертифіковане крісло, яке кріпиться на шассі візка (тобто від 0 до 13 кг) коштує в середньому 700 грн., то є Espiro Neo.
    Є хороший сайт: http://klumba.kiev.ua/strollers/ Там багато возиків, детально описані, є відгуки і ціни для порівняння.
    Успіху. :)
     
  18. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Щиро вдячна всім за поради!!! Заглиблююсь у пошуки, ну що ж і характеристики возиків колись потрібно вивчати...)
     
  19. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    DarkNess, ви можете викладати назви візків, які сподобались, а дівчата вже порадять, чи варто купляти. :girl_smile:
     
  20. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Купівля дитячого візка

    Переглядала я візки в інтернеті і найбільше мені сподобався Roan Marita і Anmar New line. Що можете про них сказати?бо я зовсім немаю досвіду в купівлі візочків)))
     
Статус теми:
Закрита.