Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    ні, місце прописки не має бути причиною відмови вас прийняти в садок. але як захочуть, то знайдуть багато інших причин)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    мені наша завідуюча казала, що це все відбувається в травні.
    нам сказали, що прописка значення не має, але той факт, що живемо поруч з садком (прописані) в разі чогось для нас як бонус..
     
  3. Oleksha

    Oleksha New Member

    Дівчата, підкажіть в яких районах чи садках є ще місця в яслі на 2016 рік, бо на сайті для реєстрації я так розумію не показує список, де можливі вільні місця. Стою на черзі в садок, але не попадаю.
     
  4. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    то такої інфи наче й нема (для нас користувачів тою реєстрацією, хіба керовніки... знають), можна хіба пробувати реєструватись у ін. ДНЗ і програма (на реєстраційній формі у діалоговому вікні) буде показувати внизу чи є вільні місця у відповідній групі. (так пробувала робити і бачила цю інфу)
    реально 2 рази під одними і тими ж даними не дасть зареєструватись, але коли виповнюєш форму (навіть просто вбиваючи ін. дані), то має бути видно місця у групі. тоді (так думаю, реально не перереєстровувала) можна скасувати попередню реєстрацію і відразу зареєструватись у ін. днз.

    ну і знову ж то треба дивитись по тих днз, де територіально підходить, хіба є можливість возити мале з одного кінця міста у ін. ?!
    ось тут можна по кілометражу до свого дому подивитись/відфільтрувати, які є найближчі садки від будинку чи вулиці-району ...
    http://www.osvita.com.ua/ua/kindergartens/lvov/
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Oleksha

    Oleksha New Member

    пробувала так робити для реєстрації в інших садочках, щоб подивитись чи є місце, але тільки в деяких показує, що вільних місць нема. Насправді, коли вбила номер садку, в якому я вже стою на черзі і не попадаю, бо 47 в списку, а група тільки 1, то не показало, що вільних місць нема. Тому думаю, що програма для реєстрації далеко не ідеальна, було б добре, якби показувала, можливі варіанти інших садків
    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2015 ---
    так, ще одне, якщо навести курсором на потрібну групу, то показує наступне - пише - кількість вільних місць - 15, якщо одна група, а якщо дві - то кількість вільних місць - 29, але це не правильно, бо то не вільні місця, а можлива кількість дітей у групі
     
  6. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    саме так показує, щоб подивитися на яке місце вас система поставить, потрібно закінчити реєстрацію. а то показує, що вільних місць 15, а ставить вас на 14 до прикладу. найкраще підходити до завідуючих і в них питатись, чи є шанс потрапити, а тоді вже реєструватись.
     
  7. blakytnooka

    blakytnooka Member

    моє обурення не має меж. і так по черзі. Зареєструвались ми вже досить давно по електронній реєстрації і були 11 в групі. Та сьогодні вирішили все ж відвідати завідуючу і дізнатись конкретніше. В результаті цитую її слова: "Номер електронної реєстрації не є вашим номером у групі. Це просо цифра, яка вказує на те, які ви були зареєстровані саме такого числа.". Чесно в мене виникло тоді зустрічне питання, яка ж тоді суть ел.реєстрації. Одним словом, чіткої відповіді годі чекати. Ми 105, але ось уж інший список, актуальний і ми вже 30.
    Крутрить-мутить? Вкажіть, де можна про це більше дізнатись? І як можна в такому випадку доводити свою позицію?
     
  8. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    брєд просто якийсь! Для чого та система тоді взагалі?
     
  9. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    якщо завідуюча (чи з ким Ви там в садку сплкувались) щось таке крутить, то звернітся напряму в відділ освіти...
     
  10. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    погоджуюсь. минулого року чисто так само говорила завідуюча садку, в який ми в кінці кінців і не попали, але тоді вона мала відмазку, мовляв, там до червня ще паперові списки вносили, тепер завідуючі такої відмазки не мають. тепер ми зареєстровані в іншому садку і поки що я таки маю реальну надію в нього попасти, бо нам сказали, що 13 номер в електронній черзі дає нам право потрапити в садок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Дівчата, я така зла, як ч@рт:girl_devil:. Коли ми реєструвались в садок, то були 18-19 по списку. І так було цілий рік. Десь місяць назад ми стали 25, 26. Чоловік ходив питатись, чому? Яким чином? Конкретної відповіді так і не почув: "нічого не знаю, нічого не чула". Але сказала, що можливо ми попадемо ще в садок, бо ніби планують ще відкрити одну ясельну групу. Сьогодні дивлюсь а ми вже 29, 30. З такими темпами ми не те, що в ясельну не попадемо, а й в молодшу. Будь-ласка, порадьте, що робити? Боюсь наламати дров.:girl_cray:
     
  12. blakytnooka

    blakytnooka Member

    а ми по електронці 11. Але я бачу, що для завідуючої це не показник((((((((
     
  13. Valensia

    Valensia Well-Known Member

    Коли я реєструвала, то ми були 71, через 4 місяці - 91, знов через 4 місяці вже 95!!! Питала в садочку, що то за прікол такий. Відповіли мені, що не всі батьки правильно реєструють дітей. До прикладу, дитина народжена в листопаді-грудні 2013 року, і батьки її реєструють в ясельну групу на 2015 рік. І на початку кожного нового навчального року в садочку моніторять такі списки. Так як дитині ще немає 2 роки, то в ясельну групу вона не потрапляє в 2015 році, але потрапляє в 2016. Тому ті, що були у списку зареєстровані на 2016 рік посуваються по черзі, бо перед ними в чергу "поставили" тих, хто некоректно зареєстрував дитину на 2015 рік. Такі от в них аргументи.
    Надіюсь, доступно розписала.
    Таким чином, моя дитина, яка народжена в липні 2014, не має ніяких шансів потрапити в ясла у 2016 р. бо " відітє лі" січень, лютий, березень... ці місяці швидше, і, відповідно, діти зареєстровані швидше. Ну і більше двадцяти ще доплюсували до черги тих, хто не потрапляє на попередній рік.
    І будь тут мудрим...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Блін, що за дурість... По-перше: Якщо моїм дітям 2 роки виповняється в середині вересня, а не на початку, то ми маємо чекати цілий рік, і йти відповідно в майже 3 роки в ясельну групу? Що за дурдом? Наскільки мені відомо, то в ясельну приймають в 1 і 10 місяців, якось так. По-друге: якщо ті діти (як пояснила вам ваша завідуюча) які народжені в
    і зареєстровані швидше, то вже тоді коли ви реєструвались (і я відповідно), то мали б бачити ту кількість дітей, а не посуватись вниз. Ну, не розумію я, як можна зареєструватись самостійно заднім числом. гррр. Таке, можна зробити лише з допомогою тої людини, яка має доступ до системи.

    Дівчата, які можуть бути важелі впливу на завідуючих?
     
  15. Valensia

    Valensia Well-Known Member

    Ну, це не мої слова. Така їх аргументація. Думаю, то Вашої дитини не мало б стосуватись, а більше зимових діток.
    Але, знову ж таки, в нашій державі все продумано так, аби держава залишилась правою, а ми, при своїй думці, нажаль...
    Як з цим боротись - не знаю. Можливо, звернутись у відділ освіти. Наразі, я зберігаю скриншоти з порядковими номерами заявки, щоб мати якісь докази того, як "сунулась" наша черга.
     
    • Корисно Корисно x 1
  16. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Та, це не до Вас особисто. Це коментар, на слово завідувачі, яка Вам це говорила.
     
  17. tuti

    tuti Well-Known Member

    Розкажу як було в нас. Малий народжений початок жовтня 2012 року. Записалась в паперовий список, коли було малому 10 місяців (були ми 36). На Як тільки дізналась про електрону реєстрацію зареєструвала його на вересень 2014 року (в ясельну групу) - ми були перші. Подруга свого малого (майже наш одноліток), в січні 2014 року в тому самий садочок через електрону реєстрацію реєструвала його, але помилково на 2015 і вони вже були 25.
    В травні 2014 прийшли до завідуючої - вона сказала, що набирає тільки по паперовому списку, відповідно ми не потрапляємо, бо група 25 чоловік максимум. А на 2015 буде діяти тільки електрона черга. Я довго думала чи видаляти заявку і перереєстровуватись чи як, бо думаю як подруга вже 25, то ми будемо як мінімум 26 і тп. а в серпні прийшла до завідуючої, вони дивиться списки електроної реєстрації, а ми там 11, але вже на вересень 2015 року- пояснила так
    дитина 1 була зарестрована 05.12.2013 року на 2014 рік - була в списку 27
    дитина 2 - зареєстрована 09.02.2014 на 2014 рік - була в списку 29
    дитина 3 - зареєстрована 05.05.2014 на 2015 рік - була в списку - 3

    дитина 1 і 2 на 2014 рік не потрапили (місць не вистачило), тому їх система автоматично переносить на 2015 рік. і вже створює списки по по даті реєстрації дітей оскільки 1 і 2 дитина реєструвались швидше за 3, то на 2015 рік вони стануть в списку швидші за неї.

    надіюсь пояснила доступно

     
    Останнє редагування: 19 Березень 2015
    • Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. blakytnooka

    blakytnooka Member

     
  19. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. blakytnooka

    blakytnooka Member