Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Застрілитись!!!:hunter:, в нас як зібрали на початку року по 25грн на 4 свята (Миколая, НР, 8 березня і день матері) то нічого більше не збирають і на день народження виховательок, нянь і т.д. ніхто не збирає, зараз тяжкі часи... ви запропонуйте щоб і на ваше день народження зібрались, а чого робити різницю.
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    В нас давно вже так.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Ніби з 1 березня мали піднімати.
    Наші по 50 грн.збирають на свято(((
     
  4. MIra

    MIra Active Member

    В нас на ДН теж пакуночки з цукерками роздають.
    минулого року то дала більше ніж було дітей, то забрали все. а цього року в нас змінилася вихователь, то решту, що залишилось нам віддали разом з пакетом)))
    Випічку приносити нам на зборах заборонили приносити, бо можуть діти отравитися. А чи іншими продуктами не можна, навіть тими цукерками?!
    Що стосується 8 березня, то на зборах батьки чітко заявили, що 8 березня це не є свято. навіть завідувачка була проти коли спитали, чи варто у такий важкий час вимагати гроші і подарунки.
    Мали би совість... Знахабніли чисто!!!
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MIra

    MIra Active Member

    Все забуваюсь спитати.А скількох разове харчування у ваших садочках? цікавить середня-старша групи і вартість. Бо я щось не можу зрозуміти з сайту ми маємо платити 15,6 за 3-х чи 4-х раз.харчування. бо за січень -лютий плата була 10,70 чи щось в тому роді. -а це виходить 4 раз.харчування, а в нас по факту 3-х.:girl_crazy: Будь ласка, допоможіть розібратися, бо заплуталася.

    виходить що має бути 4-х!!! або це опечатка
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2015
  6. olromashka

    olromashka Active Member

    Нам в шафці лишали записки від батьківського комітету -здати по 30 грн
     
  7. Smaylik

    Smaylik Member

    в нас на 8 березня написали по 50 грн. Щодо ДН, то коли дитини моєї немає, то ніхто нічого не лишав нам в шафці.
    Я минулого року трохи обнагліла, на ДН малого в чоловіка була відпустка і ми відпочивали в Карпатах і я так і нічого не купувала. Може трохи наглувато, але вони кажуть нести на 40 діток + ще виховательці і няні. Сума виходить кругленька, а дарують книжечку. Тому вирішила, що так для мене буде краще. І зараз в нас в групі дуже рідко купують щось на ДН, бо навіть не пам"ятаю коли останній раз в малого щось було. Мабуть, я не одна так собі вирішила. Раніше було заведено по 3-4 цукерка кожній дитині + сочок або ще щось. Випічки своєї нам не дозволяють носити.
    А щодо підвищеної оплати, то в нас також подорожчало харчування. Ми зараз в старшій групі, але в школу ще не йдемо, то на наступний рік вирішила собі, що взагалі заберу його із садка. Я й так вдома із малою буду, то буде біля мене, краще за ті гроші поводжу його на якусь приватну передшкільну підготовку. В нас з садку й так мало толку, знає в основному те, що ми вчимо разом. Там щось пишуть, малюють, ліплять, то ми теж таке вдома робимо. А так літом знов буде 300-500 грн на ремонт + дорожче харчування + фонд кожного місяця + на свята = досить нормальна сума. А враховуючи, що підготовка буде 2-3 рази на тиждень, в ті дні в садок не ходитимемо. А платити все одно треба буде, хіба за винятком харчування (якщо не буде нас в той день).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. YaIra

    YaIra New Member

    Коли ви записували своїх діток в садок? нам зараз 10 місяців, думаю чи потрібно йти питати про місця чи ні.
     
  9. Luiziana

    Luiziana Well-Known Member



     
  10. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Я реєструвала своїх племінників коли їм було по 5 місяців, то в списку вони були 55 і 56!!!
    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2015 ---
    я не носила їм ніколи, тим більше що їм і так залишаються від діток яких не було цукерки і т.д. бо в шафках в нас не лишають
     
  11. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    в нас по 70грн збирають, але написали: на миючі засоби на півріччя)))
    33*70=2310грн на півроку за миючі засоби!, то можна два садочки повністю перемити((((
     
  12. Smaylik

    Smaylik Member

    я миючі засоби також минулого тижня купувала, то вийшло десь 70 грн. Але то я принципово не купувала саме ті, які вони написали, бо було б ще раз так по ціні: там був і Доместос великий і літрова Фейрі і туал. папір упаковка м"ягкого і всяке ще різне (написали все назвами). А я поїхала в Ашан і купила там все на свій розсуд. Навіть хлорку написали 2шт., але я не купувала, вже обнагліли, таке їм точно держава видає. А комусь додому купувати хімію дорожезну також не буду, якщо я навіть собі зараз не купую великий Доместос, бо досить дорогий став, обходжусь іншими засобами.
     
  13. maha

    maha Member

    А я наївно думала що в садках використовують засоби, які рекомендовані для дитячих установ:girl_blush2:. Фейрі- то ж страшна хімія!
     
  14. opel

    opel Well-Known Member

    У садочках ліпше б мили сухою гірчицею. І для здоров"я не шкодить, і набагато дешевше ніж Фейрі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. MIra

    MIra Active Member

    Або содою харчовою. А ще краще,щоб менше крали або взагалі перестали це робити.

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Ari

    Ari Well-Known Member

    і ми по 50. Але чи всі здадуть, бо щось на фоні того всього, що в державі люди трохи збідніли, а так як у нас в групі і до того були ті хто вважається з неблагополучних сімей, і неспішили здавати на ін. свята, то тепер тим більше.
     
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А-у, чекаю на відгуки!!!
     
  18. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Біжіть записуватись вже, бо на Левандівці катастрофічна ситуація із місцями в садках. Ми так минулого року просто пролетіли з садком (записані були з півтора року). Мали великі надії на 30-ий садок, бо він найближче територіально, але там дуже тяжко потрапити, з 4-х моїх знайомих мамочок попала лише одна. Як на мене, там дуже хитромудра завідуюча, яка таки надто ласа на гроші, там їй список не закон, для проформи бере з десяток дітей по списку, а далі все вирішується за закритими дверими.
    Є ще 6-ий садочок, завідуюча приємна, але він дуже маленький, тому туди вже не потрапите. Я думаю, вам варто пробувати у 2-ий садок, якраз минулого тижня була там, то завідуюча казала, що набирає яслі, а якщо ви будете йти в молодшу наступного року, то знову таки тяжко, бо цього року там взагалі молодшу не набирають, бо в яслях 47 дітей!
    Я через таку ситуацію на Левандівці зареєструвала малого в центрі у садочку, біля чоловікової роботи, там він хоча би має шанси цього року потрапити.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    А підкажіть який саме садочок в центрі? Бо ми зареєстровані в 114й, 49-ті по списку(((Або мені підійшов би навіть краще 128й, але там теж катастрофа, принаймні завідуюча так каже....Я вже переживаю, що нікуди не потрапимо((
     
  20. MIra

    MIra Active Member

    Хтось цікавиться меню дітей у садочку? Покращилось трохи чи ні? я нині трошки в шоці, другий день підряд дають на підвечірок яйця+салат. м"ясо давали цього тижня лише один раз, а минуло взагалі відсутнє. Піст...:girl_crazy:
     
Статус теми:
Закрита.