Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    в нас був минулої зими, той що ніби до -20 градусів, то цілком вистачає на зиму, спокійно, але в нексту суцільні
    ще маєм грубу куртку, ну то певно на цю осінь буде, то не знаю до якої температури, певно до -5 або під низ фліс чи як (не розбираюся, бо малий не носить фліс через дерматит)
    прикольно) мій почав літо з 21 розміром а закінчить певно з 24) але по росту не сильно виріс)

    дівчата, а 2Т розмір то типу 2-3 роки?
     
  2. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Племіннику минулої зими брали комбез некст, але не з тих які єврозима, а той типу тепліший, називався тоді він технічний комбез. Я думала подібний свому малому взяти, але наощупь він весь як леннівські штани зимов, тобто не так щоб аж дуже телий.
    вот вот, я про нього кажу. Але він мені здався тоньшим ніж наша леннівська куртка.
    Щодо українських - дуже непогані по якості комбезики Baby Line, у мене подруга малій такий брала, правда демісезонний - дуже задоволена.
    фірмА краща, і по крою і по міцності тканини і по легкості і по носці загалом. Лекала у них більш вдалі чи що, ну інакше вони на дітях сидять ніж кіко, доніло, есто і т.п. у нас вже було купа комбезів, і той же ленне не просто так коштує в рази більше) ну але це треба пробувати, бо на словах досвід користування не передаш.
    І у віці +/- 1 рік все комбези непогані загалом, бо ще дитина їх на міцність не випробовує, а от коли комбез вдало пережив зиму в 3-4 річних, вот тут да, весчь)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Дівчата, а що купляєте на зиму дівчаткам 4+, бо треба щось тепле і ще щось таке парадовіше)) Розкажіть свій гардеробчик.
     
  4. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    здається, десь від 150грн
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    З верхнього одягу в нас минулої зими було пальто і куртка Ленне, чоботи Екко і якийсь ноу нейм з Хеллоу Кітті.
    Під верхнім одягом носили переважно лосини з начосом плюс туніка чи джинси з кофтою. Коли тепліше - колготи і плаття.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Згідна, ми мали минулої зими Коламбію з системою росту, розмір 4Т, що Дми тільки в ній не виробляв (я не забороняю дитині сидіти в болоті і стрибати по калюжах в слякоть, а зима була якраз така), випрала і вигляд як новий. Надіюсь, на цей рік ще буде добрий, там можна видовжити рукав за рахунок швів. Штани, правда, ми носили рідко, через теплу погоду, а ось під куртку одягали футболку на довгий рукав і вперед! Вона тонша на дотик ніж наша демі з флісом від Олд Неві. Тож фірмУ я зацінила.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    невже ніхто не замовляв? хочу робити замовлення і вагаюсь... Підкажіть, плііііііііііііззззз:)
     
  8. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    А я маю до комбінезона Ленне декілька зауважень.
    По-перше, на штанах (особливо на колінах) дуже швидко з'являються подряпини на таканині.
    Ну і курточка, на мою думку, трохи невдала. Можливо, просто розрахована на повніших дітей. Наша донечка висока, але худенька, то по довжині курточка 98 розміру їй підійшла добре, але виявилася занадто широкою.
    Так, комбінезон теплий, легенький, ну і пошитий бездоганно, але недоліки все ж має. Чи то я, може, занадто прискіплива? :)
     
  9. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    в комбезах-комплектах до 98 розміру як і у дівчат і у хлопців йже гладенька тканина, от вона царапається. У нас у малого теж трохи поцарапаний, хоча продрати не вдалось. А у моделях більших розмірів і у деяких суцільних комбезах йде тканина Active, вона зовсім інша на дотик, така більш шероховата, ігрубша, і міцніша, і отак поцарапати її на колінах складніше.

    А щодо ширини курточки, це у хлопчиків йшов прямий крой з утяжкою внизу, а дівчачі курточки останніх років були всі, або більшість моделей присобрані резиночками по рукавчиках по всій довжині і по самій курточці. У вас мабуть дуже худенька дівчинка, бо оці останніх років моделі на струнких дітках теж гарно дивились.
    я теж така)) мене от цікавить чому на курточках які продаються самостійно, є комірець стійка і ще капюшон защіпається під підборіддям на липучку, додатково так сказать прикриваючи шийку и притримуєчи капюшон або на голові або опущений. А чому в малишкових комплектах на курточках такого немає. Ну у нас наприклад у малого в 98 р такого не було. Невже тих пару см зажали? якщо інші мотиви то які?
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    У нас написано на 2Т ріст 86 см, то до 2-ох років виходить на середньостатистичну дитину.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    2Т то на 2 роки. На 3 роки вже 3Т. В нас є футболки картерс 24м і 2Т, то 2Т чуточку більші за 24М.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    А в чому тоді різниця? Тоді виходить що напр. в Нексту нема того проміжного розміру?

    Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
     
  13. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    незнаю в чому різниця... А нашо той проміжний розмір? І без нього ок))) Маємо і такий і такий зараз, то спокійно обійшлись би 24, або 2т))
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
  14. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    в нас на курточці з Нексту пише розмір 2-3р, якраз планувала її цією зимою одягати у віці малого 2+ (3 буде в квітні). От на купівлею джинсів зараз думаю - там теж бачила розмір 2-3р, цікаво чи нам підійде..
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    В нас теж курточка 2-3. А джинсики носимо 1,5-2 ( такі що з матнею, на гумці трикотажній) І маємо 2-3 ( такі, що більш приталені, класичні, великуваті. То дуже залежить від тілобудови дитини і моделі штанців.

    Бо наш одноліток спокійно носить 9-12 джинсики, а в нас такі ж, але 12-18 малі вже. При чому хлопчик не худіший за Сашка, хіба трошки... Просто іншої тілобудови. В Сашка в попі все вузьке.

    НУ і на нексті теж добрячі трабли з розмірами. То великомірки, то маломірки... хіба вгадати.
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  16. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    ооо, то може підкажете з досвіду носіння некстівських джинсиків (бо ми тільки вельвети мали і вони були просто огроменні в порівнянні з вказаним розміром). Хочу замовити такого плану, можливо ви маєте схожі:
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  17. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Я брала малому такі джинсики, правда р.4-5. Зріст приблизно 108-109 см (4 рочки). Але які вони на ньому поки не знаю, бо він зараз на канікулах у бабусі)) У порівнянні з штанятами які носив весною - більші. Тому думаю вони великомірки. Більш детальніше зможу Вам написати аж в понеділок, коли дітьо їх поміряє)) Але якість їхня класна як і у всіх інших джинсиках що у нас були і є від Нексту!
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    2-3 будуть з добрячим запасом. 1,5-2 якраз зараз будуть чудово сидіти. Зважаючи на то, що мальки так швидко вже не ростуть, то брала би 1,5-2. Але я люблю щоб гарно сиділи речі, не люблю коли великий запас.
    Мій малий має ріст 88 середньої тілобудови. То я на нього "приміряю"... Якщо хіба ваш хлопчик вищий, то можуть бути короткуваті... Але в Нексті переважно досить довгі штанки.

    Я так усе беру. Те що на зараз носити 1,5-2. Як треба на зиму-весну то 2-3.
    А курточка наша 2-3 якраз добра, не має запасу великого навіть... тому і кажу, тут хіба вгадувати:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а в нас 1,5-2 роки дута куртка, то в руках малому довга (йому там багато що довге), а по довжині ледве попу прикриваэ, я так думаю що хіба до кінця року доносить (ріст 86-88 десь, не хоче мірятись ост часом), і то не знати.. купляла взагалі на холодну весну цього року, але була ще огроменна, то ми ще буквально місяць тому спокійно носили розмір 1-1,5 (ну травень був холодний)
    так само кофти светри некстівські деякі мені величезні, а от штани така маленька різниця, я очікувала більшого))) там пару см буквально, а в попі ще вужчі, видно бо попередні ще на памперс розраховувались

    я от ще думаю який розмір комбеза зимового вибирати 92+6 не буде завеликим?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    ви кращє ріст скажіть...
    Бо з мого досвіду, у некста великомірять лише футболки, і то не всі.
    Для Касандріного малого? ой не, я думаю треба більші, хоча б 2-3.
    Для порівняння, наш малий рік тому був десь до 95см ростом, то носив некст 2-3 що називається в обліпку, і 3-4 ну типу вільно.
    Зараз малий в 3 роки має 104 ріст і некст джинси 3-4 р.то вже на зараз, без якогось запасику , 4-5 носить то 4 см підгортаю штанінку ( на джинсах мені навіть так подобається часом), футболки і кофти всі носить на 3-4, куртки ще весною носив 4-5р, темно синю - яка єврозима, і червону - весняну.
    І вот по нексту як на мене штани там точно йдуть під вказаний ріст дітей, при чому у подвійних розмірах треба орієнтуватись на більшу цифру. Тобто 3-4 то таки на 4.р і ріст 104, а 4-5 то типу на 5р. і ріст 110.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1