Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    на таку к-сть там є хатинки
    смачно))
    нема такого, то ресторан, а не відпочинкова база, там не надають мангали для самостійного приготування.
    музика там літо на вулиці, і територія не дуже велика, але знайти закуток можна.

    Я би порадила глянути на "Олену", то теж в Брюховичах, як на Колибу їхати. Там зараз зробили басейн, є галявина для діток. Гарний ресторан і затишна гарна територія.
    Озеро в Брюховичах (біля чебуречної) то просто караул. Вчора туди їхали: за все плати, а в воду зайти нереально, болото по коліна.
    Поїхали в Волю Гомулецьку. Там теж можете попитати. Є багато альтанок і кілька будиночків, можна замовити в них щось, але і є багато мангалів. Ну і озеро більш-менш придатне щоб поталяпатись. Також є жива музика для танців
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Останній раз були зимою на дні народження. Все сподобалось, не маю до чого придертись
     
  4. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Дякую за таку інформативність. На Альбатросі (Воля Гомулецька) були. Чоловіку сподобалося і ціни реально гарні. На таку кількість підходять гарно альтанки коло кафе, але музика там не то що грає, а гримить. На наш "дит.садок" не підійшло. В Байці теж певні нюанси були і ми не погодилися. За "Олену" не чули раніше. Врешті-решт, зупинили вибір на Веселих пеньках. Беремо найбільшу альтанку і замовляємо їхню кухню, лише на мангалі своє смажити будемо. Таки хочимо з чоловіком своє провірене м'ясце. Надіюся залишимся задоволеними. Вже як відсвядкуємо, то напишу враження))
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Tina_Brava

    Tina_Brava Member

    Святкувала День народження у "Афродіті",що на вул. Хуторівці 40а (район Сихів). Довго вагалась між декількома ресторанами, оскільки про відгуків про "Афродіту" багато не знайшла, керувалась виключно своєю інтуіцією і смаковими вподобаннями, та все таки вибрала саме цей заклад і зовсім не шкодую!!! Помірні ціни, вигідна локація цьому тільки посприяли. Бенкет був на 30 осіб. Усе дуже сподобалось. Адміністратор Андріана дуже приємна дівчина, з якою склали меню, і яка під час бенкету усе тримала під контролем. Кухня смачна!!! Випивка, м'ясне, овочеве, сирна нарізка і солодке своє! Ззовні вхід у ресторан залишає бажати кращого, адже знаходиться на 1 поверсі офісного центру, але інтер'єр залу усе компенсує, адже він гарний, світлий, просторий і чистий, в класичному стилі. Є вихід на терасу, де можна посидіти, відпочити чи вийти на перекур), поруч парковка. Також замовили їхню музику ("Сімейний гурт"), усі гості веселились і танцювали досхочу! Після святкування враження були виключно позитивними!!! Для тих, хто шукає де святкувати своє день народження /ювілей / невеличке весілля чи іншу подію в межах Сихівського району, однозначно рекомендую!!!
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Посетили новый ресторан " Пiд левом" на пл. Рынок. Незаметная вывеска, а внутри очень помпезно:) авторская кухня Глушко, остались только потому что сейчас скидка на всю кухню 30%. А так цены очень высокие. Обслуживают хорошо, вечером играет пианино, саксафон. Ели салат из телятины( очень вкусный) борщ с уткой и фасолью, буайабес и оссобуко из ягнятины. Еще я пила их авторское пиво- отличное. За это все заплатили 400 грн, и это со скидкой))
    Буайабес и оссобуко я ела намного вкуснее, в общем достойно. Но по мне так лучше Бачевских без скидки и с вкусной кухней:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Проходили повз і дивувалися, що це за 'пшонка стиль', ну просто, крім сміху, той інтер'єр більше нічого не викликає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    @Alicia
     
  9. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Були недавно у Crab's Burger Lviv. Далі з чоловіком досліджуєм де для нас найсмачніші, справжні бургери )))
    Наразі це наш фаворит. Смачно, чисто, милий інтер"єр, персонал супер ввічливий і дуже уважні.
    А ще там мабуть один із найкращих туалетів серед громадських закладів де я була :girl_blush2: Така пікантна але важлива деталь))
    В туалеті є все, від елементарних предметів гігієни (безкоштовно), і до стандартних мила, рушничків, і о ЧУДО ... кремчик для рук :)
    А чорні бургери...мммнямка...:girl_in_love: Ціни середні як на центр, сам бургер досить великий (але є різні в меню), я сама не осилила то допомагав чоловік.
    Б/А мохіто, великий смачний, багатооо лаймів.
    Кава також смачненька.
    Десерти красиві і смачні, також сподобались.
    Морепродукти не брали, так як у Львові у кафешках взагалі їх в сирому вигляді їсти трохи боюсь, хіба вже зготовані якимось чином.
    Одним словом - рекомендую!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 3
  10. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ми з чоловіком заходили на чай-каву-десерт. Були з маленькою дитиною, тому хотіли після прогулянки в парку швиденько посмакувати штруделем і чізкейком. Там на той час були приготування одночасно до трьох (!) банкетів і ще з одною парою аміністратор сиділа обговорювала меню майбутнього банкету.
    Ну що скажу: чекати більше півгодини на десерт, коли чай/кава вже давно випиті і забуті, бігати виловлювати офіціантку і потім почути тільки, що "вибачте, в нас банкети, тому кухня дуже зайнята" - це якось не альо... Може, краще було зразу сказати про ситуацію і ми б навіть не замовляли нічого. З грудною дитиною чекати в ресторані - ще той квест!

    А взагалі інтер"єр мені дуже сподобався, стильно, затишно, гарний посуд, чистенько і приємно в туалеті. Думаю, варто спробувати там щось з основних страв, чи навіть замовити святкування (бачу, це там дуже популярно) і чула, що адміністратор гарно радить і розповідає про подачу страв (меню досить цікаве ніби). Але йти туди під час банкетів - ні-ні :) Ціни як в центрі закладах, детальніше, на жаль не скажу.

    До речі, так само в "Древньому граді" нас дуже сухо і довго-нудно обслужили, а в той час в ресторані був великий банкет. То таке якесь везіння в нас...
    --- дописи об"єднано, 21 Серпень 2016 ---
    зацікавило. А скажіть, то легко знайти, ресторан десь біля дороги чи може є вказівники? щоб ми не блукали часом.
     
  11. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    поворот як на Колибу. Справа буде озеро, а повертати наліво в вуличку вузьку і до кінця, якраз впретесь в той комплекс, там є вказівники з головної дороги.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. MMaryna

    MMaryna New Member

    Вчора святкували ДН у Lviv&Love на Стрийській. В основному смачно, але креветки подали несвіжі з душком, з овочів на грілі порізали лише сирий твердий недопечений баклажан, у частині пиріжків замість сологуні поклали картоплю, ну і на додаток офіціант після того, як відкрив пляшку з коньяком і розлив по 50г на побажання 2 особам, поніс кудись пляшку і повернувся з нею, напівпорожньою. Постійно потрібно було натискати кнопку і чекати 10хв. поки офіціант підійде. Це не зіпсувало ДН, але сервіс був не на висоті
     
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Може хтось зорієнтує: в Бачевських якщо святкувати ДН, яка орієнтовно ціна на 1 особу виходить? Алкоголь їхній чи можна свій?
     
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А можна детальніше: мене цікавить ціна в середньому на людину, щоб там святкувати. Там нічого свого не можна? Зокрема алкоголь цікавить.
     
  15. Twinkle

    Twinkle Active Member

    @Happy Fiancee
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. khorosha

    khorosha Well-Known Member

    Святкували хрестини у ресторані Галичина що на Тролейбусній. Дуже нам там сподобалось. Є два зали - на 1 поверсі - червоний і на 2 поверсі - зелений. Ми були на першому. Зал десь орієнтовно на 30-40 людей, нас було 20 то теж було добре. Є вихід на вулицю з цього залу, що дуже зручно, бо ми так на свіжому повітрі заколисували дитину, що вона майже весь час спала :) Офіціанти були ненав'язливі, але разом з тим пильнували, коли подавати наступні страви, забирали використані серветки і загалом були дуже приємними. В меню хороший вибір. Були там із 1 до 19 години. З людини вийшло 290 гривень.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. fillette

    fillette Well-Known Member

    Порадьте мені якесь затишне кафе в центрі, щоб посидіти з подругами.
     
  18. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    це дуже залежить що замовляти. Я замовляла закуски різні, лимонади і вже гості самі вибирали друге. Візьміть меню і порахуйте собі приблизно. В нас вийшло десь 300-400 грн, але їжі було забагато як на мене
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    "Кафе 1", біля "Світу кави".
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Була в новому "світі кави" що на пл ринок. Все супер, кава як завжди на рівні, але ще відчувається що вони щойновідкриті-доробляються якісь ремонтно/організаційні питання. Але думаю за місяць вже можна спокійно йти.
     
  21. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Хто був в кафе Мушля? Як там рибні страви? Це філіал того, що є в Одесі?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk