Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. kewa

    kewa Well-Known Member

    дівчатка,скиньте сайт,де реєструють в садок.
    і ще,якщо ми народились в січні 2017 р то коли нам реєструватись?
     
  2. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Зареєструвала я свого малого на 2019рік (3,3р), а тепер собі подумала що зробила дурницю. І хочу перезареєструвати його на 2018р. Варто чи ні? (зараз ми 1-5 по списку, боюсь що опустимся низько)
     
  3. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Скиньте будь ласочка
     
  4. Cabrera

    Cabrera Member

    Головна

    Здається з 1.01.2018, але не впевнена. Досі так було, можливо знову щось змінили.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відредагуйте заявку, побачите ситуацію, потім можна знову змінити дату, якщо побачене не втішить)
     
  6. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    в мене малий з 4го жовтня. Система видає "недоступно" на цей рік. Дає дані лише на 2018
    То хіба дзвонити
    ?? Чи ті діти які на 1ше вересня не матимуть 2х років не попадають в садочок, чи може хто зустрічався з таким і як це вирішували. Дякую.
     
  7. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    @Zaychenya, мабуть дзвонити. Я таки подзвоню, бо мене турбує приблизно таке ж запитання - моїй в листопаді 3 р. і я не хочу, щоб вона калатала цілий рік в яслях. Зареєстрована в яслі, бо так система вимагає.
     
  8. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Поможіть розібратись. Ми вже були зареєстровані на 18 рік.Сьогодні подзвонила з садочку жіночка каже ,треба переєреструватись через новий сайт. Велла всі дані знову. Пише, що дані серія і номер , вже використовуються... Як то зрозуміти?
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2017 ---
    а і ще казала вказати стару дату реєстрації 8 січня 16 року, а де таке вказувати? або дайте номер тел. До кого можна подзвонити ,щоб допомогли (підказали)
     
  9. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    В загальному випадку перереєстровуватися не потрібно, дані мали б перенестися автоматично, можливо тому вам і видає, що дані вже використовуються. Спробуйте увійти за старими даними в новій системі(логін ел.пошта, пароль той код, що присвоїла стара система) і побачите чи є ваші дані. Якщо ж ні, то вище дівчата давали тел. в міськно

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  10. Melian

    Melian Well-Known Member

    Вам потрібно написати лист на електронний адрес служби підтримки нового сайту, пояснити ситуацію і прикріпити фото або скан-копію свідоцтва про народження дитини й вони вашу нову заявку оформлять тою датою, якою ви створювали попередню на сайті садка і також внесуть дані свідоцтва.

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

  12. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Зайшла в кабінет пише нічого не знайдено...
     
  13. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Ми сидимо рік в яслах. Якщо чесно я спочатку теж бушувала, а тепер тішусь, бо не планую давати дитину в школу в 5,9. Пробувала домовлятись з завідуючою, то не вийшло, бо їх періодично прокуратура перевіряє(якраз в той рік наш садок перевіряла). Може хіба в Вас завідуючі неофіційно візьмуть, бо тпер система автоматично групи набирає.
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2017 ---
    чекайте відповідь на лист. якщо нічого не вийде- пл. Ринок 9.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

     
  15. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Melian

    Melian Well-Known Member

    Так, саме на цю. Я так писала, то наступного дня була відповідь і в моїй заявці все відкорегували. В мене був ще скрін попереднього запису, того, що на сайті садка зроблений, то я й його додала, як підтвердження моїх слів.

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
  17. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    я зробила так як написали Ви чекатиму відповіді.Дякую

     
  18. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Була я сьогодні в нашому майбутньому садочку і чесно кажучи трошки в шоці(((( Бо нас взагалі немає у списку, завідуюча дивилась в себе на компі. Навіть разом з нею дивилась спільно декілька разів. Немає...Є дітки, яких реєстрували пізніше за нас. А нас немає. В мене на акаунті на СмартЕду ми маємо положення 7, тобто проходимо. Вона теж була здивована чого так вийшло. Але сказала чекати до червня. З 10 травня і до 31 сайт закривається, дані обробляються. Десь між 1 і 10 червня садочки отримують списки на руки. Сказала не тривожитись завчасно, мо якісь непорозуміння технічні. Але сказала, що такого ще не було. Але як могло бути, якщо той сайт тільки минулого року запрацював. І виходить, що цей "навчальний" рік у садочках буде першим, який йде через цей сайт. Якщо і в червні нас не буде, тоді вже сказала треба буде писати заяви і т.д. Вже зробила скріншот сторінки з чергою. Карочє, тепер до червня як на голках. Може в когось теж така ситуація? Поділіться роздумами...
     
  19. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Сама написала позавчора, сама відпишу))))
    Таки знайшлися ми черзі в садок, не знаю як ми дивились, але сьогодні ходила знову - є. Ну і от що я зрозуміла з того всього процесу
    - пункт "Положення" в заявці нічого спільного до вашого реального номеру в черзі у садку немає. Ми на сайті 7, в садку - 31. Набирають в ясельну групу 30-31. Ми біля червоної лінії((( Мо пройдем, а може ні. Але слід ще врахувати, що ясельна група не буде набиратись з нуля. Декілька діток з теперішньої ясельної залишаться знову на наступний рік.
    Все одно слід чекати до червня, коли розсилатимуть листи -підтвердження і від того вже діяти.
     
  20. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    А якщо інших 2 садків? Якщо не проходите у пріоритетний, то мусите іти у інші чи можна відмовитися і Вашу заявку перенесуть на наступний рік?