Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Вітаю DesperateHousewife!!! ростіть здоровенькі і гарненько гамайте!
    п.с. чекаємо детальної розповіді, але зараз - відпочивайте.

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Вітаю!Дуже за Вас рада!!!:girl_tender:
    Ростіть здоровеньки і чемненькі!!!
    особисто мене поставив на ноги чайок з лимончиком і медом-кружок з 6-8 в день випивала!ніс вигрівала гарячею сіллю,пробивало відразу.....або на крайній випадок-піносолом!

так незрозуміла,що за негатив!!!!ану женіть його геть!!!!!!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

речі скласти-мона і за 15 хв,головне їх мати!!а щодо лікаря,тут мусите добре сісти і подумати,але на "тверезу " голову і без тих всіх "вагітних емоцій"!!!
    Зважте всі за і проти,якщо сумніваєтесь,йдіть на ще одну розмову!а зрештою Вам ніхто не заважає піти і поговорити з іншим лікарем,може тоді ваші тривоги щодо лікаря відпадуть?

а от у мене закінчився накінецьто ремонт:girl_curtsey:,ну перша його частина принаймі ,тепер мушу порозкладати речі з двох кімнат на місця!!!а ще прибрати все від пилюки ...миєш миєш а воно далі все біле(((((
    і можете мене привітати: я сьогодні перший день у декреті!!!!ЮХУВВВВВВВВ
    (мала ше йти з 9 листопада),але так склалось!!!
    Тому будем сьогодні підкочувати рукави і вперед до "гніздування" оселі!!))))):ed4d70def841dc74b57

3. silvia

silvia Well-Known Member

- ану розкажіть як, бо у мене і ніс і горло....Вже на роботі зробили "комплімент" - розмовляю як "прокурена" бабища((((((

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

звичайна камяна сіль,на сковорідку,розжарюю до дуже дуже гарячої температури,потім пересипаю все в мішечок з тканини!(може бути і звичайний рушничок,головне щоб міцно завязати і не обпектися!
    Сам мішечок завертаю рушничком і прикладаю до носа,по мірі остивання солі розмотую рушник!
    і так робила 3 рази на день!особисто мені допомагало!
    Сіль прогріває пазухи і допомагала мені легше дихати через ніс!

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

о, вітаю!
    ну, давайте, тільки обережно. Я теж ще на минулому тижні, щодня "пахала" на мийному фронті, а після вчорашніх болів у спині і тазу все ж перелякалась і вирішила ще півтора тижні бути обережненькою, а вже потім продовжити давати собі навантаження. А ще такий прикол був - ввечері від болів в кістках я просто вмирала, а чоловік каже: ти що, куди тобі народжувати, ще ж снігу нема! Вночі встала до Дмитрика - посадити його на горщик, дивлюсь у вікно (спина продовжує боліти): а за вікном - сніг! Ото я злякалась :)
    Ну, але ясно, що з 3-річним малюком не вийде "відлежуватись", тому обережність моя буде в розумних межах.

поличка з речами для новонародженого вже готова :) ще треба дати раду з пеленками, дитячою постіллю. І в шафці на кухні поприбирати... і банячки відчистити... так що з 37 тижнів буде чим зайнятись.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

так і потрібно робити!!бути обережною і берегти себе!
    але чомусь в мене то не виходить...хочу зробити все і зразу....(((
    а щодо болі...то мене останнім часом поболює лобкова кістка....і починають приходити думки...про пологи ...і чи все буде гаразд...але я їх віжганяю....
    і сьогодні дуже тішуся сніжком(хоча боса-на ногах тіки осінні кросівки....і гола-без зимової курточки)
    як побачила сніг-захотілося Різдва.....

7. cjomcjomka

а я якраз встигла "укомплектуватись" - слінгокурткою вже кілька тижнів тішусь, а ще чоловік купив мені дорогущі, але такі гарні нубукові чоботи на зиму. Щось на нього щедрість напала :) сьогодні пообіцяв, що після народження малявки купить мені ще якогось нового одягу на новий розмір :)

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

де сніг? у нас нема :girl_mad: у нас сонечко світить.
    в мене сьогодні в годині 7 ранку проходив боксерський поєдинок, ще такого не мала, аж злякалась, що щось не так. ну мій живіт після такого випав в повний нокаут. потім ближче до 8 год хтось там так солодко заснув, але мені вже тре було вставати, знову повний недосип.
    мого мужа поперло, не дозволяє мені нічого купувати з дитячого одягу. шо його так, чи ХТО його так підмовив, ну нічо, час ще є.

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мене сьогоднішня погода за вікном, чомусь ввела в ступор. Не хочу снігу ще, хоча взутись і одягнути маю що, але так мене той сніг лякає. Взагалі почала за собою помічати, що стала дуже лякливою і переживаю через все. Може то такий передродовий психоз?

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

мої нотатки з ДП, ділюсь

11. puwechka

puwechka New Member

Сподіваюсь Мечнікова 15 вже остаточно відкриють,бо нам до 20 вже рукою подати.вибачте,якщо про Раппопорта я помилилась,але думала спершу там народжувати,дали мені контакти лікарки,вона мене глянула і каже,а ми мабуть будем закриті в січні,тому порадила мені одразу шукати інший пологовий.чи то я їй не сподобалась чи у них там щось помінялось.:scratch_one-s_head:

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дуже дякую!

13. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Залежно коли ви до неї ходили, бо я теж таке чула, що збиралися закривати, але ті чутки ще давніше ходили. Зараз ніби не планується закриття.
    Мене вже другий день добряче болить в області лобка, не знаю, чи то кістка, чи може якісь нерви або зв'язки, але відчуття не з приємних.

14. Naturals

Naturals Well-Known Member

Кого цікавить інформація на рахунок роддому на Раппопорта, була я сьогодні в свого лікаря і питалася коли закривається роддом, то він казав, що може в середині січня але скоріше за все що ні, а закриються а ж в квітні.

15. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, ХЕЛП! чим рятуватися від низького тиску? про каву як тільки подумаю, відразу нудить, та й не дуже ж можна. А якщо потерпіти, то не є небезпечно для маляти?

16. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Можете з'їсти кусочок чорного шоколаду, особисто мені допомагає.

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

а наскільки тиск низький?
    я ходила і з тиском 80/50 - але тоді обережно вставала - бо крутилась голова.
    каву - можна з молоком, не міцну, але я би радила зелений чай - але теж не міцний.
    і зробити мінімальну зарядку, прогулянка по свіжому повітрі.

18. cjomcjomka

не є, якщо Ви через той тиск не впадете. Тим більше, "низький" - поняття відносне. Комусь і 105/65 - низький, але такий тиск загрози ні для кого не становить...

а чай міцний з цукром/медом? Краще навіть зелений. Бачте, як все індивідуально - мене якраз рятувала кава, а чай спричиняв ... хм... фонтанічну реакцію :)

19. innamorata

innamorata Well-Known Member

та ото якраз п"ю зелений чай і ніби попускає. але не дуже. шоколаду теж не хочу. лежить в шухляді пів-кілограмова плитка суперчорного шоколаду, але реакція приблизно така ж як на каву.
    а що, зелений чай не можна часто? бо я на роботі постійно його калатаю. єдине що заварюю по два-три рази один і той самий.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

в мене ситуація не настільки плачевна поки що..ттт. в мене коли такий тиск, то хочеться вмерти. страшенно нудить, розколюється голова слабість і встати не можу. зараз десь є 100/60. але нудота від того.... ужость. ну і все решта але в дещо слабшій формі

20. uliana

uliana Well-Known Member

В мене такий тиск (100/60) від початку вагітності і як не дивно чудово себе почуваю:)
    До вагітності мала 110/75 і якщо чуть вниз або вверх скакав,то я вже лежала трупом.

Статус теми:
Закрита.