У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    Відповідь: У кого де було весілля?

    У нас було весілля в училищі ресторанного сервісу на Пулюя, 36 (в липні цього року). Зал просторий, орієнтовно на 100 осіб. Танцювали поруч у вестибюлі, тобто в окремому приміщенні, що звичайно є плюсом. Місця було предостатньо. Біля училища гарна територія, гості мали де прогулятися, поки чекали нас. Кухня смачна, страви були красиво оформлені та подавалися вчасно. Правда, спека в той день була неймовірна, тому багато страв до кінця вечора втратили свій товарний вигляд((( (і позалишалося багато всього). Обслуговування теж хороше (я на офіціантів не звертала уваги, а от гості їх хвалили, і кухню теж :) ). Здається, нічого зі столів не пропало, усе, що залишилося, можна було забрати вкінці додому, правда, адміністратор дуже підганяла батьків, які збирали зі столів, мовляв, їм уже зачинятися треба.
    Стосовно цін - орієнтовно 250 грн за людину (спиртне, фрукти, м"ясне, сири, навіть чай і кава - свої, пляцки замовляли в них же - дуууже смачні, рекомендую, і узвар вони варили теж - смачний :) їсти було багато всього, аж забагато), а з урахуванням всього решта нам вийшло близько 400 грн за місце. Оренда залу коштує 2000 грн (сплачується офіційно в банку, в цю суму входить мінімальне оформлення залу, столу наречених, чохли на стільці та арка), нарізка - 300 грн, офіціантам і кухарям - по 50 грн (7 чол.).
    Адміністратор Люба - дуже приємна жінка, багато нам всього підказала і порадила хороших музикантів.
    Святкувати в них можна до 1-ої години ночі, за доплату (близько 200 грн) - можна до 2-ої години (тобто в другій треба почати знімати вельон).
    Кондиціонери в залі є, але чомусь вони працювали не постійно. Тому з настанням вечора гості постійно виходили надвір, бо там було прохолодніше, але то дрібниці.
    Ще нам виділили окрему кімнатку, що закривалася на ключ, - там ми поставили спиртне та деякі свої речі. Ключ був у когось із батьків.
    Загалом, ми дуже задоволені, що обрали цей заклад.
     
  3. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Дякую всім за допомогу. Намотавши загалом 400км по Львову і його околицях, обдзвонивши/об'їздивши пару десятків ресторанів ми зупинилися на Гетьмані у Винниках. Надіюся він оправдає наші сподівання!
    До речі, цікаве спостереження: ми надумали одружитися на початку вересня і дату одруження розглядали або на листопад цього року або на травень наступного. На моє величезне здивування на листопад ми всюди, крім Акварелі, знайходили вільні дати (варто зауважити, що ми орієнтуємся на неділі, хоча і суботи вільні траплялися).
    Такщо інколи не все так важко і безнадійно як спершу здається!
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    та нічого дивного, основний бум весіль то літо і початок осені. Спробуйте на якесь число липня , чи серпня знайти, навіть неділю ;)
     
  5. Milady

    Milady Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Вставлю 5 копійок - знайомі мали минулих вихідних там весілля, то дууже хвалили кухню, єдине, що страв було дуже багато і стояли вони аж в два поверхи і гості навіть не все встигли скуштувати:girl_yes:
     
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    У мене було весілля у комплексі "Галактица" в Винниках, там і великий зал, і дискотека, і готель, стоянка. Всім сподобалось.
     
  7. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Можливо комусь пригодиться.
    Були двічі тут
    http://www.arta.org.ua/index.php
    На весіллі і на хрестинах. Зали були різні, для весілля окремо відведений участок з озерцем де плавали лебеді, бесідки і номери окремо для молодят. А на хрестинах були в окремому ресторанчику. Кухня надзвичайно смачна!!! І ціни на особу минулого року були відносно низькі з таким набором страв.

    А також у нас дуже популярний серед молодят Підгорецький маєток
    http://opalrestaurant.com.ua
    Там вже дороще, але вас вже нічого не обходить, ні музика, ні тамада, ніякі пляцки і т.д.
    Відгуки серед наших позитивні...
     
  8. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Двічі була там на бенкеті, було досить смачно. Єдине, що порції такі невеличкі, як і нарізка/салати - гарно, вишукано, але небагато.
     
  9. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Були недавно на весіллі в Аяксах на Володимира Великого. В загальному непогано, беручи до уваги, що це не ресторан. Гарне приміщення, акуратна подача страв, до обслуговування зауваженнь нема. Їжа проста, без витребеньок, але все, особливо гарячі страви - ну дуже смачно, борщику синок навіть добавки просив, начинка в пиріжках нямка, м'яско, яке з картоплею подавали, просто тануло в роті. Сподобалось, одним словом.
    Туалет фе, ну, але можна змиритися.
     
  10. Mariya Kopach

    Mariya Kopach New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    я хочу розказати про весілля моєї сестри в *Бухті вікінгів*, все починалось з усмішок з адміністратором Олею, а закінчилось тим, що власник віддав трошки грошей за ущерб моральний. Нас розчарувало все, офіціанти, адміністьратор, якої під час весілля не було у залі, накрали дуже багато в нас. вкінці не показали нам пусту тару, сказали, що вони все викидують в смітники, на початку весілля не накритий був уршетний стіл, його накривали, вже коли всі приїхали на свято, половину фруктів не виставили, виправдовуючись тим, що вони думали, що це вже на наступне веслля привезли! коли ми побачили столи, що нарізано на них мало, а ми привезли всіх продуктів майже в 2 рази більше, ніж вони нам казали, то вони придумали про 3 запасні тарілки кожної страви... які вони доноситимуть за столики, де з їдять... кави нарахвали так, що мали би всі зомбі там ходити. офіціанти зовсім не реагували на прохання донести воду, чи компот... столи накрито так ше по-давньому... зовсім не відповідає ресторану... а гроші вони здирають за все... якийсь посуд офіціантка розбила... ми за нього 400 грн доплатили... одним словом, наше свято бухта зіпсувала. нікому не раджу там бронювати! а якшо там, то тоді контролювати все!
     
  11. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    була там на весіллі. То було одне з найкращих весіль,на якому я була. Стососвно обслуговування сподобалось все! Бажаю щоб на Вашому весіллі персонал спрацював так само добре:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. floverstar

    floverstar New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    У нас було весілля в Гетьманів (Винники) 2012 рік - залишились дуже задоволеними .Кухня смачна ,їжі було аж забагато.Ще дуже сподобались їхні музиканти, ми спочатку переживали так як ніде їх не чули - але хлопці відпрацювали на всі гроші ))) Тамади ми не брали - так як один з музикантів зразу і веде весілля.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Додаюсь в ряди тих, хто святкував своє весілля в Гетьмані (Винники).
    Домовились ми про святкування за 1 рік і 3 місяці, але вже тоді 30 серпня і 6 вересня були зайняті.
    Великий плюс особисто для мене був в тому, що якщо в ході підготовки виникали якість питання до ресторану, то за 5 хв. я могла бути в них, оскільки територіально вони знаходились дуже близько до дому. Мама казала, що я до них ходила "як по свячену воду". Але тим не менше, вони завжди були привітні, вислуховували мене і давали відповіді на питання.
    За 10 днів до весілля узгодили меню, кількість осіб, розміщення столів і т.д. Приїхавши в день весілля в ресторан, я навіть не думала перевіряти чи все так, як ми домовлялись. Я просто знала, що все буде гаразд :)
    Наскільки нам було помітно, з фуршетних/козацького/пивного столів нічого не було навмисне забрано. Все гарно нарізали, оформили і чудово обслуговували (зі слів гостей).
    Отже, як там каже інспектор Фреймут:
    - атмосфера "+" (добре, що є вихід до містка, столики біля головного входу, тішать відкриті балкончики в залі; є багато місць для паркування авто);
    - ціни "+" (ми платили 320 грн./ос., діти - 120 грн./ос.);
    - їжа "+++" (усе смачнюще! кухні окремий респект за стейк і ковбаски)
    - чистота "+" (в залі, біля фуршетних столів і на дворі було чисто, туалет прибирали вчасно; за кухню не скажу, бо не потрапила :));
    - обслуговування "+" (своєчасно, акуратно, привітно).
    Отже, рекомендую! :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. rododendronia

    rododendronia Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Замовили ми собі ресторан злата в пустомитах, сама була там 2 роки тому на весіллі було смачно в гарно. А вчора знайома розказувала що була там на весіллі що їй зовсім не сподобалось ... брудно кругом, скатертини заляпані, кухня не смачна (( все було не свіже , офіціанти були ліниві і не уважні. От я думаю може там повар помінявся, обслуга. Чи правда що там вме так жахливо:girl_cray:
     
  15. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Останнім часом я хороших відгуків про Злату дійсно не чула..шось всі незадоволені. Але якщо вже остаточно все замовили,то просто перечитайте,порозпитуйте про недоліки і спробуйте їх обговоити наперед з адміністратором..Може вдасться попередити неприємності на власному весіллі:girl_yes2:
     
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Ми були там в вересні минулого року- нам сподобалось все, крім не дуже привітних офіціантів але, то поправимо))
    Їжа була смачна і достатньо, зальопаних скатертин не було, територія просто пречудова(то, напевно один з кращих привілеїв цього закладу).

    Ооо, так ковбаски їхні я згадувала ще довго))- дуже смачні.
    Нам трохи мало місця для танців було, а так- все гарно:)
     
  17. blondunka

    blondunka Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    У нас було весілля 2010 році.ресторація "Василина "м.Винники.кухня дуже смачна,офіціанти привітні,дуже чисто всюди.зауважень немає..Музика там своя два брати грають дуже гарні голоса, атмосфера чудова .був у нас тамада юрій федечко.весілля пройшло на ура...всі задоволенні ,вражень багато...
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Нюта

    Нюта Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Минулого року весілля було в Древньому граді на київській трасі. Все сподобалося. Навіть кухня віддала закриті банкиз оливками.
     
  19. yavorska

    yavorska New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Минулого місяця була на весіллі в ресторані Злата у своєї сестри.Все було просто чудово від організації до обслуговування.Смачна українська кухня,великий просторий зал,шикарна територія з озером і лебедями.Все було бездоганно. Думаю замовити цей зал і для свого весілля,але ще розглядаю як варіант ресторан Наварія Нова і Віла Австрія.
     
  20. Відповідь: У кого де було весілля?

    Порадьте, будь ласка, зал на 50 осіб. Бажано у Львові, а не у області.
     
  21. kamaliya

    kamaliya Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    В нас було весілля в Меланжі,що у Стрийському парку!!!Все чудово,тільки адміністратор странна,але це не повпливало на наше свято!!!