"103" Хворіє дитина. Поради. (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hruska, 14 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (2)

най висить

2. Maternity

Maternity New Member

порадьте що робити плз: в малої сильня пятничка по тілу, особливо в області шиї і грудей. Як з тим боротися??? Дякую наперед.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в нас те саме. єдиний вихід наголяса бігати і час від часу в душ.

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

єдина боротьба з пітничкою - часте миття, вона вимивається водою.

5. Zyzya

Zyzya New Member

ми приймаємо душ два рази на день. в обід і в вечір, а після душу присипаю потничку дитячою присипко, але на сухе тіло.

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

А моя мала почала сильно затиратися між ніжками, червоні плямки які її печуть і сверблять, вже так триває тиждень, сарафани зразу перестала вдівати як побачила перці плямки, мастила бепантеном, судокремом і деситином, присипала присипкою і нічого не допомагає, як тільки трішки присохне знову натре свіже, вдіваю тоненькі бріджики в обияжку бо навіть в трохи ширших шортиках не може ходити, порадьте ще чим можна помастити, бо на нашу лікарку надії нема. Дякую.

7. Олюська

Олюська Well-Known Member

В когось були в діток носові кровотечі?
    В нас у Олесі останнім часом зачастили. То якось було так, що один день кілька разів пуститься кров з носика і все, а оце вже кілька днів підряд не проходить. В неділю і понеділок 6 разів текла, вчора і сьогодні - 2. Були в гематолога, аналіз крові - все ок, казали, що проблема місцева. Лор помазала нітратом (чи то нітритом) срібла, бо начебто слабкі судинки. Казали, що варто тиждень помазати, щоб краще укріпити. Чи це безпечна процедура?

8. Donata

Donata Active Member

в мене були в дитинстві, теж казали, що слабкі судини і казали пити аскорутін для укріплення, аскорутін помогав, але не зупинив повністю, припинилось років в 16 аж, а почалось десь після 6 в мене, як зараз пам"ятаю: йдеш вмиватись, нахилилась, а з носа капати починає і вся ванна червона, і в сні теж бувало. Зупиняли тампоном змоченим перекисю в ніс. В рідного брата було таке ж, а от в моїх дітей не було ще.

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Бачу, останнім часом почастішали такі запитання, в мого старшого, теж на днях таке було, з самого ранку, тому думаю, що можливо це було пов'язане з такою жарою на вулиці, при перегріванні можуть виникати такі кровотечі.

10. Олюська

В нас якось більше ввечері. Цілий день може бути нічого, а ввечері щогодини буває, добре, хоч швидко зупиняється. Що мене ще непокоїть - це те, що вона якась млява стала, раніше в обід не лягала нізащо спати, а тепер сама лягає і швидко засинає... Чи то на фоні зниженого гемоглобіну? Взимку був 127, два місяці тому - 117, а вчора - 107

11. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, порадьте щось розумне, бо вже в мені сперечаються паніка та адекватність.

Був сухий кашель. Тепер вже є мокрий кашель і соплі. І кашлю досить таки багато. З одного боку він лякає, але з другого - хочеться вірити, що це якраз добре - є мокротиння і воно активно відходить. Врозуміть мене!
    Т не було і нема.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Тепер активно стрибаєте, рухаєтесь, щоб все виходило назовні, коли сопельки жовтіють і гуснуть - от воно світло в кінці тонеллю. Видужуйте)

13. zetta

zetta Well-Known Member

виглядає на бронхіт... ну принаймі в нас так починався... покашлювання, далі сильніше, далі купа мокроти... соплі пізніше з"явились... а от коли почали гуснути то таки дійсно
    тут важко сказати щось, але як мокроти буде ну дуже багато, а малята відкашлювати і плювати не вміють (моя глотала і блювала) то треба контролювати... там вже дуже мало залишається до пневмонії. Треба шоб лікар слухав.

14. Анута

Анута Well-Known Member

зараз прокинемось і почнемо ;)

ну лікаря я викличу однозначно. Просто сьогодні неділя і не хотілось би нашпигувати дітей ліками і мамі дістати психозу на фоні того кашлю.

Дякую, дівчата, заспокоїли!

15. natorella

natorella Well-Known Member

я від кашлів мох ірландський заварюю. не хімія, чайочки. і полегшує

16. Олюська

Дуже добре ходити на руках: берете маля за ноги і гуляєте руцями по хаті..

Колись наш педіатр слухав Юстинку якраз в періоду отакого мокрого кашлю, як ви пишете, то казав, що в таких випадках навіть краще, коли кашель сухий. Я так толком не зрозуміла, що він мав на увазі, але казав, що до хрипів недалеко. Тоді виписав чи то еофілін чи то неофілін, але ми порятувались мати-й-мачухою та компресами зі свинячої плівки.

17. Анута

Анута Well-Known Member

як на сьогодні малі виглядають значно краще. Правда як вранці відкашлювали, то чоловікові було моторошно.
    З другою половиною дня я стала трохи спокійнішою оскільки чую, що таки краще.
    Але от викликала вранці педіатра і її досі ще не було... Чекаємо. Хочу аби таки послухала малих.

18. taniarz

taniarz Active Member

якшо дитина то відкашляла, то дуже добре, ате, що ковтнула до пневмонії не приведе. Головне ,щоб з легень відходила мокрота!

19. zetta

zetta Well-Known Member

звичайно не приведе.

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я взагалі не лікую кашель. Останній раз менша мала в травні, кашляла тижні 2 - робила похлопуючі масажики, щоб відходило мокротиння і частенько перевертала її головою донизу, провітрювала хату, гуляли і вірила в те, що мої діти здорові. Усе минулося.
    Аня, для самозаспокоєння прочитай Мендельсона от про кашель) http://healthy-back.livejournal.com/198973.html

Статус теми:
Закрита.