"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. magic

magic Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

а де саме, якщо можна?

2. mamamilka

mamamilka New Member

Моя донечка мала то саме. Ходили на Орлика, подивився ії дерматолог і алерголог, сказали, що алергія невідомо на що (їжа, порошок, кондиціонер, парфуми?????). Вкололи ій дексаметозон(гормони), прописали алерзин, фенкарол, ентеросгель.
    Але результату ніякого. Потім дізналася, що в садку вже 7-ро таких і ,взагалі, по Львову таких дітей багато. Діагнози різні: алергія, кропив'нка, краснуха. Вирішила проконсультуватись у ГУГЛА, і найбільше це подібне на інфекційну еритему Чамера. Починається з щічок, які стають такі червоні ніби буряком помазали і дуже гарячі, потім висипка спускається нижче (в основному ручки, ножки, сідниці). Висипка тримається десь 15 днів. Стан дитини абсолютно нормальний. Коли наші лікарі будуть більш фаховішими????????????????????

3. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Порадьте, будь ласка. Поза вчора ввечері в малого піднялася Т (38,3), вночі ще трохи горів (давала Ібуфен), вчора зранку 37,4 і так цілий день. Лікарка казала, що трошки рожеве горло, що то вірус тепер якийсь ходить... Не кашляли, трохи ніс закладений. Пили все як треба, вже на вечір Т 36,8. Сьогодні вже 36,6, продовжуємо ще все пити. А як з гулянням??? Така погода, шкода дитину в хаті тримати. Я розумію, що між дітьми не бути, але ж перейтися можна??? Чи не варто??? Перед сном гуляли на балконі, а далі як. Лікарка радила сидіти і не рипатися, а я щось вагаюся

4. Сана

Сана Active Member

Я б гуляла, але подалі від скупчень людей.

5. talja

talja Member

Не вартує, ми пішли вчора, хоча також сумнівалась. Малий так просився і в результаті всю ніч не спали, температура піднялась, ноги місця собі не знаходили, ніс заклало соплі давили його зтікали такі давкі по носоглотці, зубами цілу ніч так скриготів, що чула запах пломбочок. Всю ніч не спав, дрімав півсидяче і як результат, сьогодні вже не знаю що із цим всім робити! Тепер розумію не вартувало, потрібно було ще з два дні потерпіти!

6. oksanusyk

і ми пішли... Хоть ноги були не теплі, але якось обійшлося. Зато сьогодні на обід після прогулянки вже сопів носиком :girl_cray: :sad:

7. olangel

olangel Well-Known Member

Підкажіть будь ласочка, із за чого ще може пахрнути ацетоном з ротика, крім цукрового діабету? Пійдем аналізи на цукор завтра здавати. Чоловік каже, що мене глючить, але я чітко відчуваю той запах. Може бути із за того, що вчора з"їв дуже гострий шматок кабачку? Та гострота могла б так по підшлунковій вдарити?

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ацетон піднімається від надміру солодкого, штучного і інших показників. Купіть в аптеці спеціальні смужки - будете відразу бачити є чи нема.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас було коли малий дуже мало пив - просто зневоднення. Тепер слідкую весь час щоб достатньо пив - і запаху немає. Та й зараз він сам бульше пє. А от раніше - дуже мало пив, не хотів і все.

10. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Про ацетон. Цитую:
    Организм человека получает энергию в основном из глюкозы. Глюкоза накапливается в организме в виде особого вещества - гликогена (гл. образом в печени). У взрослых запасы гликогена огромные, у детей незначительные. При физической нагрузке, эмоциональном стрессе, нагрузке на печень жирной едой запасы гликогена у дитя быстро истощаются, организм начинает получать энергию из жиров. 1 молекула жира распадается на 3 молекулы глюкозы и 1 молекулу ацетона. Т.е. и запах ацетона и сам синдром - это не болезнь, а констатация того факта, что в организме закончились запасы глюкозы.
    В першу чергу давати солодке пиття і найліпше на фруктозі і побільше циці.

11. olangel

таааа???? Бо в мене Марко останні два дні мало п"є, навіть по наповненності підгузка за ніч помітила. Переважно за добу випивав 0,5 рідини, навіть інколи більше, а тепер і 0,25 не вип"є.

12. PanteraLviv

Це дійсно мало пиття. І це і може бути причиною. Не хоче пити - поїть з ложки.

13. olangel

передвчора вибив собі передні зуби, стрес ще той був!!!!
    циця в нас сьогодні нон стоп, більше нічого в рот не бере(навіть я поїсти не можу, бо з рук не злазить).
    а на рахунок солодкого пиття....а як що це симптоми дыабету? :girl_cray:

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

а фруктозу, то які ліпше фрукти?

14. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Компот з яблучно їсушки, кураги і ізюму
    глюкозу купи в банці і давати пити і лужну не газовану воду
    їсти не давай тільки цицю
    ось ссилочка почитайhttp://www.kroha.od.ua/raz_reb/AC.html

15. olangel

Хороша стаття і точно нам підходить, дуже добре всеописано. Але завтра все рівно пійдем здати аналізи.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Ось такі тести купи в аптеці і будеш знати http://shop.pharmasco.com/product-citolab_k.html І як що нема температури і рвоти просто давай багато дуже багато пиття

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

ацетон піднімається від перегріву, мало пиття, великанагрузка на підшлункову. В малої піднімавсь просто від нармірних емоцій, як нема критичного стану не мурдуй дитину

17. olangel

та я не мурдую, просто як не поїду завтра аналізи здати, то мене з"їдять. Хоча зранку встати, то для моєї дитини дуууужетяжко, бо спить до 11

18. PanteraLviv

Не думаю, бо основні симптоми діабету: сухість в роті, постійна спрага, часте сечовипускання

Останнє редагування: 16 Квітень 2013
  19. Kalina

Kalina Active Member

Чи може в дитини вже 3 тиждень стрибати температура до 37,2-37,4 через те що прорізається другий моляр? Відразу після сну температура нормальна а потім коливаюється від 37,2 до 37,4. Аналізи крові, сечі і УЗД в нормі, тільки трохи низький гемоглобін (97 г/л)

20. oksanusyk

Дайте, буль ласка, знати ваші результати. В нас подібне було минулого року, навіть дойшло до лікарні. Тепер слідкую і за питтям і за перенавантаженням, бо дуже того боюся. Маємо тести, як тільки щось запідозрюю, то одразу перевіряємо. Жодного разу за весь час не було ацетону, але для власного заспокоєння варто купити і мати дома ті смужки

Статус теми:
Закрита.