"103" Хворіє дитина. Поради. (3)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Т@нюшк@, 30 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради. (3)

До речі, фуцис не такий вже й "безобідний" - має поганенький вплив на печінку.

2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В старшого вчора ввечері виявила Т 38,1, потім піднялась ще до 39 (можливо мав Т ще в день, бо здався мені якимь теплішим, але не надала тому значення, ще й у басейн зводила, а він там змерз(((). Горів вночі, зранку 37,7. зараз знову 39. Горло не болить, є трохи насморку (але в нас це було ще до Т), мокрий відкашлюючий кашель (сама його заставляю кашляти, не можу сказати, що дитина кашляє), все як завжди))). А лікарі, до яких звикло звертаюсь у відпустках, доступна одна буде лише у вівторок. Що порадите? Думаю завтра в Охмадит з"їздити послухатись. Може раза вірус якийсь такий гуляє чи то від того, що в басейні перемерз?
    Ми лише п"ємо багато, та парацетамол, якщо Т зашкалює, ну і шматка на лобі. Якось я розгубилась, порадьте щось...

3. Fajnalera

Fajnalera Member

Вам радити не буду,а я би подавала гомеопатичні крапельки від застуди і грипу-точно не зашкодять.Вони мене завжди виручали!Від високої температури є гомеопат.краплі Вібуркол.Швидше видужуйте!

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ще вчора ввечері була Т поза 39, дала парацетамол десь так пів сьомої. І більше не піднімалась, думаю, що мали якийсь такий вірус.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,а як сухий кашель у вологий перевести?абсолютно не відхаркується малому,від того горло болить...

6. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

у моєї теж був стоматит , правда легенька стадія на фоні зубів ( лізе нижня 4 - мала не спала майже 3 дня і таке вискочило) - нам допомогла звичайна сода, мила перед кожним годуванням груди і пляшку від води і за 4 дня все пройшло))

7. lulart

lulart New Member

дівчата,а як сухий кашель у вологий перевести?абсолютно не відхаркується малому,від того горло болить...

пакселадин нам радив педіатр якраз для переводу кашлю в вологий. Відразу допоміг.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ми 15кг не важимо..а там є застереження:girl_nea:

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, що робити при отриуєнні? Малий (2р2м) десь з 18 год вже третій раз вирвав. Думаю, це фрукти могли зашкодити - їв сливки зі шкіркою, грушку.... Пити не можу його заставити, хіба циця. Але скільки там вже тої циці, якщо виїв дві і відразу то все вирвав. Дала сорбекс, більше нічого вдома нема, висипала порошочок на ложку, то якось запхала йому то з водичкою, але і то вернув назад. Чим допомогти дитині?

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

І ще таке. Якби раптом вночі було зле, живемо за містом, не знаю, як тут зі швидкою. Куди їхати - на Орлика?

10. Rostok

Rostok Well-Known Member

то як малий себе почуває зараз?

11. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

вугілля, всякі там сорбекси не давайте. Дайте смекту. Вона помагає відразу.

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, дякую, вже все добре.
    Більше не рвав, вночі добре спав, вранці вже хотів їсти, дала вівсянку. Сподіваюсь, вже внормувалось йому

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Власне смекту мала, але прочитала, що призначається при діареї. Малий тільки рвав. Чи варто давати в такому випадку? З отруєнням мала справу вперше

13. Rostok

Rostok Well-Known Member

при отруєннях також підходить. Це сорбент

14. Margarett

Margarett Well-Known Member

Чи варто давати в такому випадку?

Останнє редагування: 29 Серпень 2013
  15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, хтось давав діткам "Цефодокс"?

16. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В синочка вже 5 днів страшні соплі - ніс повністю закладений, рідко коли стає легше. Вдень спить в мене на руках, вночі мучимося :girl_sad: Ну і цицю їсти то ціла проблема! А останні 2 дні ще й захрип. Фізрозчин мало що вимиває, зрідка капаю Протарголом (з рецептурної аптеки, на основі срібла), але він теж не дуже помогає. Варто щось робити чи чекати і терпіти?

17. Fajnalera

Fajnalera Member

Гомеопатичні крапельки від застуди подавайте кожні 2-3 години+спринцовочкою повисмоктуйте сопельки з носика і за пару днів будете здорові!Не забудьте про лимончики,апельсинчики і т.д.(віт.С)!

18. Анута

Анута Well-Known Member

Ми пили коли мали пієлонефрит

19. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Це типу Афлубіну?

20. allja

allja Well-Known Member

В нас теж зараз соплі, але не так страшно - фізрозчин помагає поки що. Але коли були такі сильні і протаргол не допомагав, то ми користувались делуфеном (гомеопатичний спрей) - тоді лише він допоміг. Ну, але синочок тоді насправді не міг навіть їсти нормально...

Статус теми:
Закрита.