"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Рибу ще не їв. Не хоче і все... Їв усе перевірене часом))

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

@preciosa ви описали поведінку, характерн для дітей і безглистів
    а в калі... думаєте добре дивляться там в поліклініці? бо іу Львові важко знайти де б хороший аналіз, лабораторії часто не дивляться до того взагалі
    скоро буде повний місяць, спробуйте ще тоді здати, бо глисти мають життєвий цикл по фазах місяця

3. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Кал на яйця глистів треба хоча б 3 рази здати, щоб виявили, бажано ще аналіз крові розширений. Думаю, здавали вже. Еозинофіли які?
    Глисти довго можуть "не показуватись" ми від минулої весни на глисти здавали і аж тепер-во (два тижні назад), показала копрограма (! ) гострики. Хоч підозрювала давно їх. Лікар прописала Пірантел,а нам з чоловіком Елмігон, але ми покищо не пили ніяких препаратів. Їмо сире гарбузове насіння і домашні квашені огірки, малому теж даю по маленькому огірочку на день. Мінімум солодкого. То я вам скажу, їсти почав краще, нарешті почав їсти м'ясо, нині цілу відбивну втлумив (досить велику). За солодким не трясеться. Нині побачив цукерку, просив, дала вже - він носився з годину і навіть не відкрив.ще каплі "Береш плюс" даю дитині, щоб підвищити імунітет.

Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  4. preciosa

Здавали аналіз і педіатр його забрала. Сказала про гемоглобін і все:sad: То ще в листопаді-грудні здавали... Але я думаю Пірантел дати. То дається 1 раз і тоді через 3 місяці ще?

5. preciosa

Та от і я про то думаю... поки ті глисти знайдуть... а ймовірність, що вони є - велика! Дитина ж усе в рот тягнула. Зараз вже не так... думаю, вартує дати Пірантел.

6. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Preciosa, Ви перед тим як давати пірантел,все ж порадьтесь з лікарем. Нам, наприклад, гастоентеролог не радила давати без підтвердження пірантел . Виписала каплі антиглист на місяць для профілактики попити. Щодо пірантелу, то його переважно 3 дні дають, потім перерва і через 2 тижні потрібно повторити аналіз і якщо аналіз позитивний, то прийом препарату повторити. Ще додатково призначають галстену та щось протиалергічне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене в такому віці діти теж все тягнули. Але в нас ще інші питання зі здоров'ям були. Здавали і кров на глисти, і кал багато разів в дуже різних лабораторіях. І таки не знайшли.

8. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Гострики можна вивести і без пірантелу.
    Перший раз дала. Мав температуру до 39 два дні. Лікар насварив. Сказав, що їх можна вивести без медикаментів. Бо вони гинуть за 30 днів. Другий раз вже нічого не давала. Просто ретельно все прасувала, частіше мила. В квартирі щодня вмикачі, дверні ручки.... Іграшки на мороз можна виставити. І все пройшло.

9. Semiramis

Нам на гострики сказали тільки один раз і все.

10. preciosa

Вам аналіз не показав?

11. preciosa

Вже прочитала що показав аналіз. А скільки років вашій дитині?

12. preciosa

На гострики дитина чухає дупку? Бо в нашого такого нема...

13. Semiramis

А. Ще капельки Галстена п'ємо.То ми так і не пили покищо той пірантел. Стоїть собі бутилочка) Пірантел не є токсичний і серед отих "вермоксів..." найбезпечніший. Питала в лікарки за збори трав проти глистів.то вона радила маленьким діткам їх не давати, бо невідомо як на ту, чи іншу травичку дитина відреагує, більша вірогідність алергії ніж від Пірантелу. Потім не знаєш, що лікувати чи ті глисти, чи алергію...

• Подобається Подобається x 1
  14. Semiramis

Два рочки і чотири місяці. Аналіз показав, то ще від весни рилася в тих какашках і здавала.

15. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я вже цього не пригадаю. Давно було. Пам'ятаю, що гострика побачила в горшку.

16. Semiramis

Чухав періодично. В гостриків теомін життя 3 тижні, наприкінці вони дуже товчуться,відкладають яйця, тому і дитина відчуває свербіж і печіння. Починає чухати дупу, підбирає ті яйця, потім пальці до рота, або щось з'їсть. І невдовзі матимемо нові гострики.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

підозрюю в малої ротавірусну інфекцію, бо всі симптоми співпадають, діарея, 1 раз вчора ввечері вирвала, в ночі Т в межах 38-38,7, давала половину дози нурофену при 38,7 не так щоб збити, а щоб полегшити стан, бо малій було дуже зле, досі Т була 37-37,2, зараз піднялася до 38 і мала заснула.
    ввечері давала порошок ентерол 250 + біле вугілля, даю багато солодкого пиття,
    що можна взяти ще краще ніж ентерол, бо і так треба купувати щось бо вже нема
    лікарку викликати не буду, бо наша сімейна то суцільний антибіотик.

ще маю ніфуроксазид в таблетках, але колись мені казали що він дуже сильний, тому давати не хочу
    ентеросгель мала не може випити
    порадьте щось ефективне і щоб дитина спокійно випила

18. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Малий недавно мав таке, то гарно пив Смекту (сорбент) і Хюману (електроліт).

• Інформативно Інформативно x 1
  19. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

вже відправила чоловіка в аптеку, пишуть що діти добре сприймають

20. Semiramis

Смекта нам дуже добре допомагає. Ніфуроксазид сироп треба мати на господарці на всяк пожарний.

• Інформативно Інформативно x 1