А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
  2. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Khrystik постукайте до Оксани @Zaychenya за рецептом кабачкової лазаньї.
    Яка ж то неймовірна смакота!!! :nyam2::nyam2::nyam2:
     
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ану розкажіть, будь ласка:connie_pull-pigtail
     
  4. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Zaychenya ау! В неї оригінальний рецепт, я роблю по пам"яті, в Оксани набагато смачніше.
    Я ввечері напишу, як я роблю.
     
  5. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    А ще ж можна пиріг із тертих кабачків приготувати)

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    можна детальніше, будь ласка
     
  7. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Прошу) я робила до нього йогуртово-часниковий соус із зеленню, то в пиріг не давала часник)

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
  8. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    по тому що згадаю - ось тут рецепт кабачкової лазаньї: З особистих рецептів
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Я роблю всьо так само, лиш без сирного фаршу.
     
  10. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    З сиром більше і корисніше :girl_blum:. І смачніше.


    в лазанью напхайте )))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Ой, не додала фото [​IMG]

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    А ще моя свекруха готує "кабачатники"
    З особистих рецептів
    Кабачкові налисники, всередині м'ясний фарш або сир. Можна гречку, рис, картоплю з грибами. На що фантазії вистачає. . Хороша штука для "утилізації" залишків з холодильника :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ніби треба серединку (там де зернята) виймати. Не тече і не розслоюється?
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    По рецепту якщо після натирання огірка є багато соку, то можна відтиснути. Але в мене якісь "сухі" огірки чи що), не відтискаю і не розслоюється. Може не встигає)? Бо швидко зникає.
     
  15. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Вже спробувала - нямка (ми любимо гостре, то ще додала папричку, ммм:nyam2:). Дякую за рецепт!
    20170831_134218.jpg (чекаємо чоловіка з багетом)

    @flame, на вечерю нарешті буде дорадо з імбирем (не пройшло і пів року):))).
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Дівчата, маю цілу торбу листя селери. От що я маю з ним зробити? Морозити? Я додаю в бульйони і в супи свіже листя, коли вариться і виймаю. Морожене буде кришитися і вибрати його буде нереально.
     
  17. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Морожу, не сказала б, що кришиться. Воно грубше трохи. Я так пучком кидаю, скільки візьметься, потім спокійно виловлюється.
    Але я морожу з хвостиками, десь 6-7 см.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Online

    Online Well-Known Member

    Можна покласти в герметичне ситечко для чаю, з тих більших, що використовуються не для чашок, а для великих заварників. Типу такого Tarelki.com.ua | PDL PDL-7-1083. Лучшие цены, купить Ситечко для чая PDL PDL-7-1083 в Киеве, Одессе, Днепропетровске, Харькове. і буде зручно діставати.
    А можна селеру не заморозити, а висушити тоді й місця менше займатиме.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    вчора посиденьки були спонсором нашого обіду-вечері))
    Дякую, рибка дуже смакувала, замість зеленої цибулі додала тим"ян (купила до зупи ), теж сюди пасував, тільки коли для соусу я моцно закип"ятила оліюі і з розгону влила туди соєвий соус- дим став стовпом (ніхто не постраждав). То так мало бути чи в мене ще мозги на канікулах?
    Але смак/запах -супер:nyam2:Дякую
    20170831_143906.jpg
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    @arushka , моя любов до тим'яну настільки сильна, що купивши в Новусі упаковку з гілочками взимку, я поставила їх у воду. Гілочки,які зрізані не знаю коли. Вони дали корінці (сила любові живильна,ага))і тепер тим'ян в горщиках прикрашає кухню, тим'ян,висаджений в грунт, прикрашає грядку, тим'ян прикрашає буквально всі мої страви. Він божественний)А галета з грушею і сиром з тим'яном-ммммм)До сиру навіть і навіть дуже)
    І навіть просто хлібчик з рікоттою та персиками, з цією ноткою зелені вже смакує по-іншому) IMG_20170901_102926_703.jpg
    А з в'яленими помідорами?Ооооо)
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2017
    • Подобається Подобається x 5
  21. flame

    flame невгамовний експериментатор

    то Юрко готував, я не конче пильнувала, шось там в нього раз трохи димануло, але не критично.
    тим"ян, тим"ян - ніякий він не тим"ян, чебрець він:girl_blum: Обожнюю його, мабуть цю любов мені бабця привила з народження, коли до купелі нам додавала відвар з чебрецю. В нас на стриху завжди сушився чебрець і цей запах - запах тепла, літа, поля, канікул, свободи і безтурботності - відчуваю до сьогодні. Ми з бабцею ходили в поле і рвали чебрець в плахту (уявляєте цілу плахту ?:girl_crazy:), вдома перебирали, в"зали в пучки і сушили. Мама мені зараз теж трохи заготовляє, але вже не в такій кількості:girl_yes2:
     
    • мімімі мімімі x 2