А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Точно! Ви мені нагадали, що дійсно і в нас крем робили макогоном.
    Але тут я не можу скористатись цим способом)
     
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    деревяною ложкою об тверду миску чи банячок - розтираю жовтки з цукром. так же ж роблю майонез, бо інакше в мене не виходить..
     
  4. Online

    Online Well-Known Member

    Пам'ятаю в дитинстві, моя мама колись вінчиком збивала. Якщо немає і нема де взяти - тоді виделкою. Але це все для тих хто має час, натхнення і терпіння... П.С. Ой, тільки додивилася, що це про масляний крем. Ні, вінчик точно не піде.
     
  5. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Виделкою збивати, але в невеликих пропорціях.
     
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, допоможіть.
    пекла сирник. все як звично - сир, яйка, цукор... така гарна маса взбилася. завжди виходив, а сьогодні вийшла якась недозапіканка. сир ніби відігрівся - окремо сухий солодкий сир, окремо вода-сирватка. фу.
    може тому, що я змішала домашній і магазинний сир?
    зла сама на себе
    UPD. остиг той "сир". додала яйко, трохи муки і посмажила сирники. на смак як з перегрітого сиру(сухі). що то було?:girl_impossible:
     
    Останнє редагування: 26 Жовтень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    недобрий магазинний сир. ну в мене принаймі з магазинним таке буває - якщо хочу зробити крем, яку б жирність не брала, які вершки не давала - окремо біла маса грудочок, окремо виступає сирватка. колотять одним словом. ще так знайома брала з "твій сир" здається, то на сковорідці макарони в сирватці ПЛАВАЛИ
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    В мене теж таке бувало, завжди пекла тільки з домашнього сиру. Мені чомусь здається, що то мало муки/крохмалю.
    До речі останній раз купував чоловік в Твій сир і дуже гарно збилося і спеклася теж ніжна маса, тільки без кислинки справжнього сиру.

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    А з магазинного листкового тіста можна якийсь штрудель зробити? Так хочеться чогось дуже яблучного і яблука є, лиш часу бракує, шукаю швидкі варіанти


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  10. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я з листкового тіста слойки з яблуками робила.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Я штрудлі завжди з магазинного робила - і яблучні, і з шпинатом
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    А яблука треба перед тим трохи потушити? Вони встигають спектися ? Тож наче недовго печеться те тісто


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    обов"язково треба. Саме тісто треба трохи посипати сухариками, щоб нормально спеклося в середині. До протушених з цукром яблук додайте трохи кориці, запарених родзинок, горішків.
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Raven

    Raven Мама малятка

    @Retaret, я не протушую. Мажу маслом топленим, зверху сухарики. потім начинка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я яблука накраяні посипаю цукром, трохи постоять(пустять сік), додаю кориці і завжди даю сирі. До такої випічки.
     
  16. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я теж не тушу. А по часу витяжне тісто на штрудель теж недовго замішую, трішки розтягувати хіба довго. Але воно нескладне в приготуванні.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  17. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Штрудель можна і з лаваша скрутити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Online

    Online Well-Known Member

    Мені з лаваша значно кращий, ніж з магазинного листкового тіста. Якщо не хочеться або немає часу бавитися з власним тістом - так і роблю.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Згубила рецепт за яким пекла.. Тикніть носом газдиньку..ю.