А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Дана

    Дана Well-Known Member

    Сирим не було. Ви ж двічі доводити до кипіння, і в тому маринаді воно вистигає. Якщо є бажання, можете провести ту процедуру тричі.
     
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Тобто в якості захисного прошарку від крему?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  4. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дівчатка підкажіть будь ласка, що можна зробити щоб сметанковий крем загустів? Збиваю 500 грм сметани і 200 грм цукру ложка лимонного соку, а воно не густіє, а якесь ріденьке. Загущувача не маю, то вже можна викидати чи ще врятується? Буду вдячна за допомогу.
     
  5. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Певно вже пізно, але можна було крохмалю трохи дати або желатин розвести..

    Надіслано від мого P6000 Pro, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Дана

    Дана Well-Known Member

    склад загущувача, модифікований крохмаль і пудра цукрова. Можете спробувати зі звичайним, чайна ложка на 200 мл крему, але трохи присмак крохмальний буде. Або якщо маєте домашній сир, то зробіть сирно-сметанковий крем.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. wchasluva

    wchasluva Well-Known Member

    Може вже не актуально, але таки відпишу. Пекла при 160, а потім на 140 градусах приблизно півтори години. Направду не засікала.

    Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Тільки побачила(. Вибачайте! Не дуже актуально вже, але на майбутнє - накриваю ще кришкою).
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Siania

    Siania Love Life

    Підкажіть перевірений рецепт тіста для піци, тонеееесенької як в Італії)
     
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Спробуйте за переписом Марусі-мами. Є десь тут тема.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    @Siania а ще в Енді шефа є хороший рецепт власне тоненького тіста.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Так, так за рецептом Марусі-мами чудове тісто!

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    навчіть мене готувати манник. і так і сяк - не смачно. вже пробувала рецепт, де манка замочується, але смак олії на зубах.
     
  14. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  15. Miss Sixty

    Miss Sixty Yummy Mummy

    • Не подобається Не подобається x 1
  16. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Господиньки, навчіть мене, як почистити праску. Вже другий раз мені каку зробила. Коли наставити на пар, плюється якоюсь коричневою рідиною. Білу сорочку мусіла ще раз кинути в прання. Головне вже попрасовану :girl_devil:, в кінці аж зараза хляпнула
     
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    тут трохи не в тему. Кухня як-не-як. Може нас кудись перенесуть
     
  18. katkas

    katkas Well-Known Member

    Зловив наш дідусь щучку. Невеличка. Заморозив, і чекає, що невістка щось приготує( це я). Не знаю, що з нею зробити, щоб не зіпсути. Дістала з морозилки і поставила розморожуватися. Може хтось навчить приготувати щось смачне, щоб вгодити....

    Надіслано від мого HTC One mini, використовуючи Tapatalk
     
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    щука має дуже сухе і дієтичне м"ясо. Дуже смачно виходить запечена в тісті. Можна запікати в фользі. Відрубайте голову, намастіть прованськими або італійськими травами, посоліть добре (якщо вживаєте багато солі, бо вона втягує), заверніть і в духовку на 200 на 35-40 хв залежно від ваги. Або зваріть уху - щука ідеальна на уху - має дуже яскраво виражений смак, мало костей і не буде суха. На це одної щуки буде достатньо, а на котлети - маааалоооо. А котлети теж добрі виходять і робити легко - костей же ж мало.