А навчіть мене... або таємниці файної господині

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

    Тим22 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    А вы шо следы преступления хотите скрыть?:sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

    nirvanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    :D :D :D Ага, заодно і підкажіть де купити великий поліетиленовий мішок :D

    А якщо серйозно, то я царапнула палець на нозі, але відразу не помітила, що до крові, і наставила трохи плям.. :shy:
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Якщо килим синтетичний, то проблем немає, чиститься швидко і не залишає плям.Просто змити любим миючим засобом
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    На здоров*я, вам і чоловіку. Нехай поправляється :D

    nirvanka
    Кров відпирається лише холодною водою з милом. Дуже холодною.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Маю прохання - рецептик піци:)
    Дууууже хочеться такого смачненького домашнього печеного тіста. Поділіться рецептиками і технологією. (Якщо можна то і не з дріжджового тіста:))

    Додано через 2 години 51 хвилину
    Сама і знайшла:) http://smachno.org/

    Додано через 3 години 40 хвилин
    А хто пік піцу без дріжджів? Бо їх нема і неохота тільки за ними виходити...
     
  6. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Дівчата, хто пече і має рецепти смачного дрібного печива: горішків, грибочків, персиків, їжачків і може ще чого. Поділіться рецептами. Дуже треба! Наперед дякую!
     
  7. Мих

    Мих Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    ну раз дівчата....
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я напишу на солодкій гілці:)

    Персики написала. Можу ще Трубочки, Хрусти, Тістечка через мясорубку. Додати?
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Миху, я ж не знала, що у нас і хлопці здібні є. :) Прошу тоді і хлопців допомогти.


    Нє. Таке я маю. Треба ще грибочки, горішки, їжачки, каштанчики ( тільки не такі, обкачані). Вона їх робить по-іншому. Дві шкаралупки з горішків, а посередині така кулька, як з печива "картопля". Краї змащені білком взбитим з цукром і виходить ніби розтріснутий каштанчик. :)

    А за рецепт персиків щиро дякую! :y: :y: :y:
     
  10. Мих

    Мих Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    пізно, тре було зразу....
     
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    aле ви прошені :D
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Чисто по-християнськи. :D Ніби ж я Вам і нічим не насолила....;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Мих

    Мих Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    навіть пожартувати не дадуть... шо за нарід...
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    жінки... :cowboy:
     
  15. Оля

    Оля Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Ну, якщо Ви жартували, то тепер уклінно прошу пана Миха поділитися своїми рецептами. :) Нагадую. Ще потрібно грибочки, їжачки, каштанчики і ще що може дуже смачне і ефектне. Може які сухарі смачні і нескладні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Тим22

    Тим22 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Вернусь к теме о курином бульоне. Я иногда покупаю на нашем рынке петуха и часа три варю бульон. Но все равно не то. Как то был у родственников в Хмельнике, жили в селе. Каждый вечер собирались родственники, человек восемь, как то засиделись, естественно с горилкой и в час ночи женщины подали нам бульон из молодого петуха, который несколько часов перед этим бегал по двору. Это была песня, прозрачный бульон с мелкими золотистыми каплями жира, хмель как рукой сняло. Предлагаю рецепт из моего любимого журнала "Карпати"

    Росіл курячий з домашнім макараном

    Боронь Боже брати для цієї страви якісь там ніжки Буша. Курка має бути домашня, жовтенька, а краще — півник. І то не старий стаєр із залізними м’язами, а молоденький, делікатний. Тушку чисто помити, поділити на шматки: крильця, ніжки, шийка, грудка —на чотири частинки. Занурити курку в воду і нехай мокне зо дві години. Знекровлене у такий спосіб м’ясо можна варити. Отже, кладемо курку у баняк (каструлю), наповнений водою десь так на три чверті. Адже росіл варитиметься довго і вода випарується. Як тільки в баняку трішки закипить, зберіть шуму. Нині кажуть, що краще злити першу воду. Але, мабуть, частинка смаку тоді таки пропадає. Не дайте майбутньому росолу кипіти-булькати — лише в поганої галицької ґаздині юшка вдавалася мутною. Страва мусить бути бурштиново чистою з золотистими кружальцями курячого жиру на поверхні. Для цього курка має варитися достатньо довго на дуже повільному вогні. Як м’ясо уже суттєво зм’якне, юшку можна посолити, кинути корінь петрушки, лавровий листок, десяток горошин перцю, через хвилин десять — розрізану начетверо поздовж морквину. А ще пізніше — цибулину. Її слід розтяти навпіл, щоб половинки трималися хвостика. Добре навіть не зняти останній шар лушпиння. Розрізану цибулю треба спекти… Тоді рідина матиме золотавіший відтінок і кращий запах. Наприкінці кидається зелень, зв’язана у пучечок білою ниткою або покришена. Росіл не буде галицьким, якщо ви подасте його з магазинною локшиною…
     
    • Подобається Подобається x 5
  17. mavka

    mavka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    мені здається, що так здоровіше. роблю це без роздумів віддавна. а за цибульку - велике волиньське дякую...:)
     
  18. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Людоньки!!!
    Купила собі кокосовий горіх... Тепер сиджу над ним як мавпа і не можу розколити:) Навчіть мене, як то робиться, бо якийсь комплекс дістану....:)

    Додано через 17 хвилин
    Метод постукування з інтернету не працює - певно неспілий кокос...
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Чоловік робив так: Просверлював дирку з двох сторін і виливав молочко, а потім 2 рази стукнув молотком і все! Він розлітався на 2 частинки!:) СМАКОТА!
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. nirvanka

    nirvanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині

    Я для цього використовую зубило і молоток.. :)
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.