Відповідь: аналіз води А ніхто нічого не чув, про воду з джерела на Високому замку, бо моя свекруха тільки ту воду п"є і їсти варить, каже що дуже хороша, а мені щось трохи страшнувато її пити
Відповідь: аналіз води Воду з Високого Замку і з джерела на Погулянці-пити не можна. точно знаю що хороша вода в джерелі в с. Раковець.(по стрийській трасі).
Відповідь: аналіз води Про воду з високого замку , знаю точно у ній купа нітратів, і плюс всяких викидів з Галичфарму, робили її аналіз, після того як у дитинки , яка постійно пила цю воду з"явилася ниркова недостатність , але певні керівні люди ці результати не дозволили оприлюднити...невже вартість неашого здоров"я і здоров"я наших дітей порівняно з хабаром є меншою?....
Відповідь: аналіз води Розмовляв якось мій чоловік з одним дядьком ,що брав воду на аналізи . Він підтвердив,що в джерелі на Високому замку дійсно багато нітратів ,а також рекомендував не брати води з верхнього джерела на Медової печери. На рахунок Раковця, то ми постійно туди по воду їздимо.але і він неї є трохи накипу.
Відповідь: аналіз води Ми теж воду з Раківця беремо Правда тепер їздити туди не кожного тижня получається. А ця вода що в машинах, то чула, що набирають її саме на високому замку.
Відповідь: аналіз води Накип-це не саме страшне...... А вода з машин немає накипу бо туди дають антибіотики.
Відповідь: аналіз води Щось Ви тут плутаєте такі поняття, як "жорстка вода " і "антибіотики", які ну ніяким чином не пов"язані.
Відповідь: аналіз води Дякую, дякую... буду знати, треба ще в неті щось про воду з високого замку пошукати
Відповідь: аналіз води Там ще також підвищений вміст заліза. Так шо краще не треба. Та й загалом згідно перевірок джерел в межах Львова (викладач на парі розказував, але вже не пригадаю хто проводив перевірку) пити не варто. Не відповідає вона санітарним вимогам. Все життя думала шо антибіотики знищують бактерії, а накип утворюється від наявності у великих кількостях іонів кальцію, магнію і гідрокарбонату...
Відповідь: аналіз води Аналіз води роблять в міській СЕС на крупярській. /якщо Ви не довіряєте державним лабораторіям, то аналіз можна провести в лабораторії Корпорації "Енергоресурс-інвест", вул.Зелена, 131 ,але це буде коштувати значно дорожче ,бо тарифікується кожен окремий показник води/. середня вартість скороченого аналізу в міській СЕС коштує близько 170 грн., а повного 220 грн. для Вас краще буде робити повний аналіз, оскільки в свердловині вода не проходить попереднє знезараження, відповідно там може бути всяка і різна біота (маленьке, живе і рухається під мікроскопом. і сама вода може мати свою специфіку - високий вміст заліза, нітратів, і т.д. і т.п. для звичайного водокористування краще брати воду з водопроводу і її вже доочищувати та доводити до відповідних параметрів які Вам потрібні - це набагато дешевше ніж самостійно проводити повний цикл водопідготовки. загалом аналіз води приблизно виглядає так (тут не всі можливі аналізи які роблять в лабораторіях): в останньому стовпчику добре видно нормування за нашими стандартами і за стандартами євросоюзу. вже виходячи з цього аналізу можна буде сказати чи не шкідлива вода свердловини для Вас. маю сама і раджу Вам - осмос. Система зворотнього осмосу для очищення води видаляє з питної води не лише "твердість" (відповідно немає накипу), але і очищає її від решти забрудників. фактично осмос очищає воду до дистиляту (коли у воді майже нема солей тільки молекули Н2О), але така вода не є мегакорисною , тому в системі стоїть мінералізатор, який і наповнює воду потрібною для організму кількістю солей. як діє осмос? як сито, він має дрібні пори які пропускають лише молекули води. стосовно розвізної води і води з Шувару в більшості випадків цю воду нізвідки не везуть, а фільтрують великим промисловим фільтром зворотнього осмосу (системою). бо якщо кожен раз гнати машину за тридевять земель шоб набрати води, то ця вода виходить як не золотою, то явно позолоченою. набагато дешевше десь в цеху поставити таку установочку і фільтрувати скільки влізе. як казала на тижні кобіта з телевізора ...: якість води - третій за важливістю фактор від якого залежить наш імунітет. тому не раджу нікому пити звичайну воду з крану. а якщо вже дуже хочеться то прокипятити і відстояти.
Відповідь: аналіз води Сьогодні власне по телевізору розказували про Личаківський район що там найбрудніша вода, вони будуть міняти труби і це має покращити ситуацію. Ми возили воду і з Високого замку і з Брюхович, і там і там вода погана, в мене просто дуже чутливий шлунок і як тільки я ту воду пила не прокип'ячену то постійно приходилось таблетки пити. Зараз пєм воду з крана, але стараємось відстоювати її і кип'ятити. Інколи біля Стрия брали воду в селі Стрілки, дуже чиста хороша вода, але там ніби зараз джерело замурували, бо людям мішало що там постійно черга з машин.
Відповідь: аналіз води В мене свекруха робить аналіз води у Оброшино. Я давала їй воду два оки тому. Вода з високого замку має дуже величезний вміст нітратів (норма перевищена в три рази). Ще я тоді купувала воду з машини, які їздять по місту, - нема за що платити. Вона виявилась досить твердою, щоправда майже не мала нітратів. А водопровідна вода (живу в Личаківському районі) і нітрати трохи мала і тверда, але норми не були превищені.
Відповідь: аналіз води цікавилась де у Львові роблять аналізи води. за освітою я інженер-еколог промислових підприємств. на даний час займаюсь водопідготовкою для промисловості та побуту (консультація, проектування, монтаж, сервіс, комплекстні рішення). тому мої знання в даній сфері дозволяють судити про якість води на професійному рівні. не лише з точки зору : хороша вода, погана вода. але й що робити щоб вода була доведена до потрібних показників, наприклад в якості питної води вдома, чи в якості води для промисловості чи котельних установок. а ще інформація для роздумів: невже джерельна вода - панацея? ми звикли думати - те що не з крану і без хлорки є набагато кращим, здоровішим і природнім. але мало хто робив аналіз джерельної води, а ті хто робив - досить швидко розчаровувались в її якості. Чому? більшість джерел розташовані за межею міста є в селах. в селах немає каналізації і місця справляння природніх потреб розташовані на кожному подвір*ї (+ ферми , цвинтарі, хімікати на полях). це все іде в землю, потрапляє в підземні води, і о чудо - підвищений рівень нітратів в джерельній воді (і це ще не найгірший варіант). так, ця джерельна вода може не давати накипу на чайнику, але наголошую - накип - це не найгірше у воді, і взагалі - його усунути найлегше, а ось з нітратами чи з рештою забрудників складніше. тому, перед тим як користуватись джерельною водою зробіть її аналіз (доречі не разово, а хочаб раз в сезон), тільки тоді можна буде 100% сказати - ця вода хороша, безпечна і я її буду пити бо вона не зашкодить ні мені, ні моїй сім*ї.
Відповідь: аналіз води я просто думаю чи як я дам на аналіз воду в ту ж державну установу чи мені її нормально провірять, а не напишуть тяп ляп пийте або не пийте вот тому і парюсь
Відповідь: аналіз води Їхала в маршрутці і розказував мужчина, що робив тест води на Б. Хмельницького 253а 5 міс. назад коштувало 180 грн.
Відповідь: аналіз води Перед тим як везти воду на аналізи потрібно перезвонити в лабораторію де Вам мають розказати як правильно відібрати пробу води самостійно. звичайно, першим питанням буде, а нашо вам аналіз. тут треба пояснити що він для того щоб правильно підібрати обладнання для системи водопідготовки, бо якщо аналіз буде невірним то воно не буде працювати. (зрозуміло, аналіз Ви робите не просто так, щоб собі душу заспокоїти) загалом з цим немає бути явних проблем.
Відповідь: аналіз води Ось на таке цікаве оголошення наштовхнулась днями моя клієнтка. Воно висіло біля входу в будинок (Личаківський район). що саме цікаве ,не вказано від кого це повідомлення (жек ,сан.епід.ст.,....чи ін. інстанція), не в казано протягом якого часу НЕ ПИТИ воду з крану (протягом найближчого часу в днях і годинах не вимірюється). Тобто якщо ви пізно ввечері ішли до дому і не побачили це листочок , (або сумлінний двірник вирішив "прибрати" його) і випили води з крану - то в наслідках винні ви самі, а не повна халатність тих хто відповідає за чисту воду у місті. це оголошення - зразок того як в нас ніхто не хоче нести відповідальність. якщо вода забруднена, то відповідно буде купа скарг по адресу, якщо вода чиста то будуть розбиратись чому були ці оголошення і звідки взагалі така непідтверджена інформація. тому найкраще почепити на підїздах оголошення з застереженням типу від аноніма :ninja: . і людей попередили і себе не замарали.
Відповідь: аналіз води занесла я свою воду в міську сес заплатила 232 грн це врахувавши перерахунок ощад каси роблять хімічний і бактеріологічний аналіз. Вирішила шо перше зроблю там якшо вода геть чисто буде погано то я думаю шо навіть в них з їхніми поганими реагентами воно покаже, а там буду дивитись по ходу шо робити, бо в принципі всюди де я дзвонила ціни були набагато вищі, в енергоресурсах аналіз 75 грн за показник основних є 4 показники, тобто 4 обов"язково робити, один на залізо теж так якби треба його робити, і ше два нітрати і нітрити. В загальному виходить 525 грн, троха мені зара дорогувато заберу мабуть свої аналізи в понеділок, але зара вже підозрюю шо залізо в мене буде зашкалювати