Апарат і процедура Дарсонваля. Експериментуємо?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Марточка, 11 Лютий 2010.

1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Апарат і процедура Дарсонваля. Експериментуємо?

Хто має або знає про досвід використання апарата Дарсонваля при варикозі?

2. Skrynya

Skrynya Member

І я там купила! А потім знайшла на кідстафі на 100 грн. дешевше :girl_cray: Але нічого переживу :)
    Використовую для обличчя, волосся і ніг (в зоні де маю збільшену вену).

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

в інструкції вказано, що має допомогти... ятеж таким страждаю, але поки що мало користуюсь, тож про результат сказати не можу...

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Ніколи не вірила в чудодійні апарати ;) Але прийшлось повірити після того як мама купила собі дарсонваль-''Корона''! По- перше моєї мами, в якої дуже ріденьке, сиве волосся, після місяця користування почало помітно густішати і скорше рости, по- друге в моєї малої на ліктьовому згибі практично рік була якась пляма, щось типу атопічного дерматиту, яка червоніла і шелушилась періодами, мазала я її різними мазями, але вона знов з'являлась... Так після кількох процедур цим апаратом вона зникла зовсім! Шкіра гладенька! Тому я мусила повірити в ефективність. Тепер постійно робим процедури для носа. Я особисто обробляю лице, скажу чесно, за 2-3 процедури, шкіра дуже гладенька! Ще спробую для спини, як чоловік погодиться зробити мені пару сеансів:)

4. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Напишіть будь ласка де купляли і яка вартість? Я давно вже думаю придбати цей апарат, та все ж вагаюсь: чи в неті замовляти чи в спецмагазині?
    Дівчатка, якщо Ваша ласка, розмістіть в темці фото дарсонвалю.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я також постійно користуюся - купляли в медтехніці на Франка

6. Neytasa

Хочу спробувати малій аденоїди полікувати, думаю мусить бути ефект. Але вона не дає доторкнутись тою насадкою до носа, а в носик запхати то взагалі без варіантів, бо воно тріщить і щипається :girl_crazy: тому поки в процесі вмовляння.. А старший прекрасно переносить процедуру для носа, навіть сам собі тримає :)

7. Panna Land

Накінець-то і я собі придбала апарат (купляла в інтернет-магазині). Маю таке питання - яким розчином протирати лампи?

8. Neytasa

В мене в інструкції написано- спиртом.

9. alibi

alibi New Member

в мене в мами є також "корона".Я користувалася часто після родів-волосся лізло клоками, в поєднання з капсулами для інтинсивного росту-мені д"арсонваль дав чудовий результат! також робила шкіру лиця-неприємно, але ефект був.
    Чоловік мій випалював бородавку собі-випалив десь за разом 7-8, але через півроку на цьому місці вона знову з"явилася)

10. Panna Land

Моя косметолог каже, що апаратом треба дуже обережно користуватись на обличчі, тому що може пушок перерости у волосся:rolleyes:
    От я собі і думаю, це справді так чи вона в цьому апараті бачить для себе конкуренцію?

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

От тут би подетальніше.
    Яке місце ним обробляти, щоб тиск нормалізувався?
    При косметичних процедурах в салоні користувалась декілька років періодично. А от про саме таку лікувальну його властивість навіть не здогадувалась...Мені б таке згодилось.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Купила я собі сьогодні цей апарат. Сьогодні вже себе обробила зі всіх сторін - і прищики, і шкіру голови, і судинні зірочки. Завтра зранку маю бути з гладкою шкірою і довгим волоссям:girl_crazy: Робила такі процедури в косметолога, тому процес і відчуття знаю. Взяла собі останню модель вітчизняної Корони...
    Там чотири насадки - грибовидна, гребінець, для прищиків, і четверта для точковго впливу (написано, що для бородавок, але буду використовувати для прищиків). Судинні зірочки сфотографувала, щоб потім порівняти:girl_curtsey:

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

А воно може забрати судинні сіточки? А як саме користуватись для цього, просто тримати цю точкову чи як? Бо в мене також є і хотілось би позбутись.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В інструкції описано застосування при варикозі. Думаю, сіточки мають зійти, бо то ж початкова стадія. Я вчора використовувати грибовидну насадку. Водила круговими рухами 5хв. Боялась відразу довго. Сеанс може тривати 10-15хв на середній потужності. Через місяць буду поівнювати фото:girl_cool:

15. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

скільки коштує і де можна придбати?

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

мені в лікарні обробляли голову і шийний відділ.

17. Альона

Альона Well-Known Member

Як вам апаратик? Вартує купувати?
    Мені дерматолог призначила 10 сеансів дарсонвалем від випадіння волосся.
    Може комусь не потрібний і продає? Або може позичити на тиждень ;) ?

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Тiльки не в перiод гострого випадiння, вважайте.

19. Альона

Альона Well-Known Member

А що може статись? Ви мене налякали. Сех призначила в фізкабінеті 10 процедур. Стала шукати в інтернеті, що таке той дарсонваль, і натрапила на наших форумлянок, які, на щастя, все знають. Тому і задумалась- може краще самій то зробити, не в поліклініці.

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Погiршення стану. Масаж шкiри голови, д"Арсонваль роблять тiльки, коли випадiння волосся призупинилося. Iнакше може викликати ще бiльше випадiння.
    Можна в своiй полiклiнцi зробити.