Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

ви коли дивилися, бо я в 10 і ще не було.

2. Smokky

Smokky New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

А мені зранку смс прийшла,в 08:08. у мене картка в Приваті.

3. носик

носик New Member

Дівчата, а мені ще не прийшли дитячі гроші.((((
    Вже з 14 числа (14,01,2011) кружляю довкола банкомату...
    Комусь в Шевченківському р-ні надійшли вже кошти?

4. Naturals

Naturals Well-Known Member

І мені ще не прийшли(((

5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Це не залежить від того , в якій банківській установі відкритий рахунок - гроші з Казначейства відправляють на кожен банк окремою платіжкою. На моїй приватівській карті в другій дня грошей ще не було.

6. Smokky

Smokky New Member

Я мала на увазі що піпписана на послугу смс-інформування, бо картка в Приваті. Тільки поступили гроші - я отримала смс.

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А який у вас відділ соцзахисту? Мені на Ліста казали, що тільки Ощадбанк :sad:

8. irys214

irys214 Well-Known Member

Мені прийшл
    Мені смс пришла десь в 18год.

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мені 3,5 роки тому казали Ощадбанк і Аваль.
    Треба зараз знову поцікавитись.

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А хтось чув про те,що декрет тепер буде лише 56 днів,а потім на роботу,або сиди в декреті,але робоче місце не зберігається? таку страшилку сьогодні сказала мені мама,десь по телевізору почула?
    А ще,що всім вчителям і викладачам познімали надбавки(та й нам держслужбовцям)

11. Муська

Муська Well-Known Member

Знайшли ось таке:
    І ще знайшла таке,
    Тобто робоче місце буде зберігатись,але в стаж цей період не зараховується

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  12. Holly

Holly Moderator

А я з тими дитячими тааааааке маю. Ще досі нічого не отримала, от дзвоню в соцзахист, питаю чому довго. Жінка здивованим голосом відповідає, що гроші ще в листопаді нарахували. Я в шоці, нічого не отримувала. Як почали шукати де ділись гроші, то вияснилось, що гроші кинули на старий рахунок, який мала з першою дитиною. А на Оленку я вже в приватбанку відкривала рахунок. Тепер мушу їхати хтозна-куди, аби зняти гроші. :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

13. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мене сьогодні втішили з роботи, нарешті дали декретні.
    Йшла з декрету в декрет, то думала, що буде та мінімальна сума - біля 800 грн., так як заробітку не було вже 3 роки.
    А виявляється, що враховується ставка тієї людини, що працює на моєму місці. Якби ставка моєї посади.

14. madchen

madchen Member

Дівчата, може хтось підскаже як мені будуть нараховувати допомогу по догляду за дитиною? Я ніде не працювала після закінчення ВУЗу і на обліку безробітніх не стою, а чоловік ПП.
    Які потрібно здавати документи і яку довідку брати чоловікові з податкової??

15. dasha

dasha Well-Known Member

В мене така ж ситуація в подруги. Вам точно дадуть одноразову допомогу 12 тис і 130 грн щомісяця. А нарахунок документів вам краще подзвонити в соцзабез. Там у вас єдине, що може не вийти більше ніж 130 грн, після 1,5 року дитині. Бо в чоловіка, як пп є офіційний дохід більший ніж прожитковий мінімум сім"ї.
    Документи стандартний пакет (описано вище), від чоловіка не треба ніяких паперів, а вам певно треба буде довідку, що ніде не працюєте. Пошукайте в інтернеті телефон вашого соцзабезу, щоб не йти не стояти в черзі, позвоните вам все нормально скажуть.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

вже не 12 тис. а 17. 18 і 19 до 31 грудня цього року.
    Мені сказали мої знайомі юристи. що мол якщо йдеш у декрет то будеш писати заяву на звільнення. Мол вибирай - або гроші файні від держави або робота. Але шось мені не віриться.

17. madchen

madchen Member

Нам ще 12. Ми родили в листопаді 2010.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

То з 1 січня 2011 року.

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

В мене була аналогічна ситуація , хоча новий рахунок подавала при оформленні документів одразу. В бухгалтерії Залізничного райсобезу довго вибачались культурно і питались чи мені буде зручно зняти гроші з рахунку Ощадбанку. Цікаво , якби я сказала що ні , вони би мені вернули їх зі старого рахунку і зарахували на новий ? Тепер всі нарахування йдуть на другу картку.

20. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Дівчата, а коли оформляєш допомогу на дитину до досягення 3 р. Кожних пів року треба нести наново весь пакет документів?

Нам спочатку сказали принести 2 довідки про доходи та ще щось, зайшла сьогодні перепитати, а мені кажуть весь пакет дкументів наново.

і якщо маю тільки 130, то нащо тоді довідки про доходи? + виписки з жеку (щоб теж було вказано про ділянку), + з мого соцзабезу довідка, ще +, ще +..

Статус теми:
Закрита.