Купилa Bosch MSM6B100, ручний, без чаші, малопотужний - 280 Вт (найпростіший варіант, відповідно й ціна не висока). На прострах інтернету пишуть, що м'ясо таким не змелеться, а в самій інструкції - що і картопля теж. Хоча, нмд, цього і не треба . Правда, ще можна до нього докупляти насадки в сервісному центрі, але поки не планую.
Я дуже рада що з весільних грошей колись не зажали і купили собі класний блендер погружний...довго думали який обрати, бо вибір шалений і вибрали Vitek з функцією нарізки кубиками. Часто колись кооистувались коли от от гості,олівє ріже за 1 хв реально все. А зараз дуже виручає коли роблю пюрешки дитячі. Хтось перетирає через сито..а я бжик пару секунд і готово.
Всім привіт Ану-ка порадьте) Хочу мамі купити на Миколая блендер, який би робив все))) Наразі зупинилась на Braun Multiquick 7 MQ 787 Gourmet Є все крім нарізки кубиками. Але з такою функцією нічого толком не натрапила. Один бош хіба і той з поганими відгуками. Порадьте або відговоріть якшо в когось подібний) І ще бачу шо зачасту виробник Китай, а Браун ніби Польща.
Почитала про блендери і мозок кипить) Поясніть дурному, шоб робити деруни обов"язково має бути насадка для дерунів, яка є рідкістю? Дивилась кухонні комбайни, там вона теж не часто є. А в комбайні ше й купа непотрібних функцій. Тому блендер якби оптимальніше. Тільки не розумію за ті насадки.
В блендері є в комплекті інші терки, насадки? насадка для дерунів виглядає як так само, як будь-яка ваша ручна терка, на якій ви робите деруни (дірочки такі самі). Просто є варіант приготування дерунів, коли картопля треться трошки незвично для Львівщини (так як дрібненько моркву або сир ми тремо) - може то її пропонують докупити для "правильних" дерунів? я маю і комбайн і блендер. Користуюся повноцінно обома. Але комбайн, хоч і старий в мене (9 років) має значно потужніший мотор в порівнянні з блендером. Тому на комбайні все роблю просто швидше, а з блендером обережніше. Можу лишити фарш, щоб краще помоловся, на 5 хв і "забути", блендер би вже згорів. Це як з феррарі на трактор пересісти.
@La esposa, в тому що я написала вище то одна терка. Цього достатньо? Потужність блендера 800Ват. Кухонний комбайн має приблизно стільки ж або трошки більше. В комбайнах не подобається шо вони всі з соковижималкою. Це не потрібно, так як є окрема. А цю річ потрібно шоб потерти щось, обовязково щоб можна було деруни зробити, ну звісно пюре різні і десь колись трошки фаршу. То шо ж мені потрібно?) Бюджет 5к, ше тисячу можу добавити. Головне не купити якусь фігню неякісну, яка швидко зламається.
ні, вам дійсно ще треба буде одну терку докупити. при тій самій потужності комбайн не має таких обмежень по часу використання (мій блендер не можна вмикати в режимі турбо більше 15 секунд, і скількись-там в звичайному режимі, почитайте інструкцію "свого" блендера, чи там щось таке є). Нам в перший тиждень згорів запобіжник в блендері, бо я задовго блендерувала. З комбайном ті обмеження довші. ага, я свої насадки так і не використовувала з того, що я готую з блендером, то роблю всякі рідкі маси (на налисники, печінковий торт), інколи сир кисломолочний. Фарш би не зробила (в комбайні тільки з курячого м'яса, і то мусить бути ще щось для розрідження (яйце, цибуля), яловичину не бере). Пюре роблю в блендері, але то дуже рідко (картоплю блендерувати не можна, дитині пюрешок ніколи не давала, супів-пюре не їмо) - лише яблуко раз в ніколи або печінковий паштет. Якби я зараз купувала цей блендер, то використовувала би тільки це, і може зрідка міксер-насадку (звичайний міксер збиває краще):
Привіт! Допоможіть із вибором блендера. Колись купила собі Saturn, прослужив мені 10 років та й ще працює, але хочу купити собі потужніший. Зараз вибір великий, куди не піди всюди пропонують Braun, Bosch, Philips, a мені чомусь сподобався Блендер KENWOOD HDM804SI, але відгуків про нього мало. Насторожує те що виробництво китайське, вже задумалась у Польщі купити його і всерівно ще вагаюсь. Підкажіть чи варто його брати чи звернути увагу таки на Braun? Дякую!