Чи користувались ви послугами аніматорів? Хто за чи проти?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Yar, 29 Червень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yar

Yar New Member

Доброго дня усім кого цікавить ця тема.
    Наша сім'я цього року зіткнулась з питанням " скористатись з послуг акторів-аніматорів для проведення четвертого дня народження нашого сина".
    Провівши день в тенетах Google та занотувавши координати агенцій ми почали їх обзвонювати:girl_phone1:. На початку було цікаво. Та на третьому та наступних наших дзвінках ми зробили висновок, що усі говорять практично одне й те саме, просто одні не так красномовно як інші:girl_nea:, але загалом те саме. Програми схожі. Ціни теж чесно кажучи вразили, враховуючи те що пропонують " акторів " не професійних з театру або кіно, а простих людей, таких як ми з вами, котрі будуть наших дітей забавляти, розмальовувати, переодівати... ( це виходить при замовленні на годину близько половини часу піде переодівання та розмальовування:girl_nea:, нам це здалось простим затягуванням часу через непрофесійність ) Ніхто не запропонував акторів з ТЮГу. Чому?
    А якось ми з дружиною обідавши в одному ресторані стали свідками того як два актори, проводивши день народження для діток, просто не справлялися з ними:girl_impossible:, хоча дітей було не більше десяти.
    І після усьго цього ми провели це свято як і попередні, хоч і намагалися затіяти якусь гру з дітьми, та ми дещо далекі від масового проведення такого роду забав.
    Отже питання стоять наші так :
    - чи користувались ви послуги таких агенцій? ;
    - якщо так, то ваші враження від їх роботи ;
    - можливо хтось когось може порекомендувати?
    Будемо вдячні за відповіді, адже у нас є ще молодший син, і його другий день народження не за горами:girl_impossible:

2. Marmuliadka

Marmuliadka New Member

Відповідь: Чи користувались ви послугами аніматорів? Хто за чи проти?

кілька днів тому запрошували аніматорів у дитячий садок на випускний, було дві молоденькі дівчинки-клоунеси і 2 помічниці, мали купу прибамбасів, дітей розмальовували і вдягали кумедні перуки але на це пішло хвилин 10, було багато забав, перерв і затягування часу не було все дуже динамічно і весело, в кінці ще був генератор мильних кульок...
    ціна досить висока як на мене, поспостерігавши 1,5 години зрозуміла, що можна накупити ці речі (кольрові перуки, бульбашковий пістолет, балонові намети розкладні, фарби для розмальовування обличчя) і самому влаштувати подібне свято ІМХО

Останнє редагування модератором: 30 Червень 2010
  3. Yar

Yar New Member

Дякую за відповідь.
    Та мушу в дечому з вами не погодитись.
    Закупити реквізит звичайно можна. Та щойно переглянув де у нас купити ген. мильних бульбашок. Ніде. Тільки в києві. Подумав можливо на природі було б добре святкувати та взяти на прокат батут чи щось подібне. А де там. Лише через п'ятих знайомих знайшов батут, та і той по космічній ціні ще й тільки одна дитина може одночасно може пригати.
    .....Мені це й не подобається що реквізиту у них багато а робота акторів мінімальна. Я теж міг би купити якихось забавок та тільки встигати пояснювати дітям чим як бавитись. Та це не те що я хочу. Я теж хочу відпочити.
    Потрібна людина котра з мінумом реквізиту та максимумом акторської майстерності зможе забавити дітей ( а це не просто ). От такій людині я готовий заплатити і 1000 грн за годину, тому що вона їх заробить, а не відіб'є реквізит.
    Та ще раз дякую за за допис.

4. kati

kati Well-Known Member

є в нас тема, про про святкування дитячих забав- там і про місця проведення свят і про аеіматорів...почитайте.

Статус теми:
Закрита.