Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? як про мене написано також нехотячи маю купу домашніх червоних футболок))) і, здається, на підході ще одна Заодно і про пунктики: - не люблю завеликих баняків, мисочок: перекладу їжу краще в замалий, ніж у завеликий. Чоловік на то каже: "Ти ще зверху сядь" - біля компутера завжди маю склянку з водою. Якщо вона кудись зникає, дуже дратуюся. А коли треба піти набрати свіжої води, стару ніколи не виливаю в каналізацію - тільки в вазонок - в мене є свій, нікому не зрозумілий порядок серед мого компутерного вмісту. Чоловік, дивлячись на це, сумно похитує головою і думає про блондинок байдуже - влітку після сну відразу йду на балкон. Ще з закритими очима, "по стіні". Там сідаю на стільчик і ще кілька хвилин пробую відкривати очі. Навіть якщо надворі дощ чи холодно. Без цієї процедури ходжу до обіду як причумлена. - коли фотографую, ОБОВ"ЯЗКОВО накидаю на шию ремінець від фотоапарата. Чому - не знаю. Навіть, якщо треба клацнути вишивку один раз.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене ще з дитинства "пунктик" щодо сухого листя...Якщо я іду по дорозі, де є хоч один листочок - я обов'язково на нього мушу стати, щоб він хруснув. Тому у мене "ломка", коли пройшов дощ, і все листя мокре. Або, навпаки, "дах їде" від щастя, коли заходжу в осінній парк, а там усе в листі...АААаааа!!! І те ж саме на морі з маленькими мушельками під ногами...Обожнюю, коли на них стаєш, а вони лопаються!!! Цього року купили з хлопцем спеціальні тапочки, щоб не порізати ноги, то я їх навіть не одягала! Як у скафандрі плавати і не відчувати воду тілом... А ще люблю, ходити по бровках тротуару! В дитинстві, звичайно, більше, а тепер дууже рідко, коли не сама іду. :ninja: А ще перед тим, як викинути пустий пакет від будь-чого, я люблю його луснути! І я ще завжди, перед тим, як відкривати ключем двері, дзвоню у дзвінок! завжди. навіть, якщо нікого немає вдома. "гномики, пегасики, разбегайтесь! (с)" у моєму дворику бувають пацюки! бєка...дуже їх боюся! хто живе у центрі на першому поверсі мене зрозуміє...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а в мене щодо горобини на асфальті-іноді йду як пиячок тільки щоб всі ягідки подусити))))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене пунктик на чаях Коли поганий настрій - іду вибирати чай (отой на вагу). У мене вдома не буває менше 4-5 видів чаю.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а я на руку намотую ремінь, теж навіть якщо один кадр клацнути, за робочим столом сидячи. перестраховка, вже на рівні рефлексів...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене дуже шкiдливий бзiк,з ним бореться мало того,що вся моя сiм'я,а ще i я сама пробую боротись,але...зранку кава i сигаретка.......якщо не виходить це зробити вдома-йду на каву в кафе(ви не уявляете,як мало кафешок працюють з 9i ранку)закурюю,запиваю кавою...i думаю,про те,як це шкiдливо...!в перiод коли не було грошей (в 90-х роках,троха був напряг)пилася кава ячмiнно-цикорiева i курилося....як воно...забула..типу самокрутки,таке,що на мене кiоскерша дивилась як на наркоманку ....а,Беломор!ритуал все одно був гарно оформлений,не важно яка якiсть,фiлiжанка порцелянова,примiтивний запах кави ,в руцi щось димиться...цього було достатньо...зараз все не так просто,але зранку як не випила смачноi-солодкоi-мiцненькоi кави з сигареткою,так i день якийсь не такий. ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- Дуже люблю слухати,як iде поiзд,i рахувати скiльки раз вiн зробить та-там-та-там ,благо бiля моеi халупки поiзди iздять нечаст5 i в основному до 24год) ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- А,ще згадала ,дужедуже люблю чути ,як на Ратушi б'е годинник,в ночi,бо в день i за два квартали не почуеш,я без цього звуку не вiдчуваю себе вдома...Люблю Львiв... ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ---------- Ненавиджу коли люди раз по разу повторюють одне й те саме,ще один раз iм стерплю,але кожен день...одне й те саме,ще один раз...одне й те саме,ще один...одне й те саме,ще...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Одразу 2 пунктики нагадали: 1. Зайві знаки оклику, 2. Глупий спам на форумі
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а я й не замічала своїх пунктиків......а от прочитала ваші дописи...-...нда скільки в мене тих пунктиків...багато про які написано є і в мене. -а ще такий: коли я відкриваю мінералку, то завжди кручу не корок, а пляшку...і я на це й увагу не звертала...рідні помітили - ну і ніколи не п"ю сік воду компот з чашки, виключно із склянки....ну не лізе інакше...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я теж такий маю, тільки не думала що це пунктик. Одже, ще можу тоді добавити: - чай лише з великого горнятка, а кава з маленького - ненавиджу, коли мала з більшого банячка в менший переливає (для чого мити два замість одного) - люблю їсти з гарного посуду, і терпіти не можу коли багато їжі в маленькій тарілці. - відбивну ітаке подібне без ножа і вилки їсти не можу - в кафешках чи ресторанах завжди протераю прибори салфеткою, знаю, що толку з того мало, але всеодно роблю. - документи у файликах мають лежати в одному порядку а ще терпіти не можу пунктик чоловіка, який закриє двері на ключ, а потім провіряє їх чи закрив, а в ліфті мене ще може перепитати, чи закрив він двері.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? і в мене такий є, а деколи кілька разів самій з себе смішно А ще гроші в гаманець складаю в порядку зростання купюр, і в певному порядку, а не догори ногати і т.п.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене таке: як тільки приходжу додому ввечері одразу, не знімаючи вехнього одягу, біжу закриваю фіранки по всіх кімнатах, а тоді вже вмикаю світло в коридорі, хоча вікон там і нема. а ще навіть не "пунктик", а якийсь страх, часто їжджу поїздами і на верхніх полицях у більшості випадає, боюся, що вранці прокинуся і знизу не знайду свого взуття, тому воно завджи наді мною їде)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене також є свій "пунктик"... майже ніколи не можу додивитись фільм до кінця... десь в момент кульмінації, коли все бурлить емоціями, скоренько переключаю... бо починаю переживати, співчувати тим героям... та за 5 хв. все одно включу, гляну, чи ті пристрасті вже минулися... І ще... бокс завжди дивлюсь в повторі... і лише тоді, коли знаю, що той, за кого вболіваю - виграв...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а ви часом не бугалтер? а у мене подібний пунктик як в Леді_І, тільки з книжками, спочатку читаю початок а тоді гортаю і читаю кінець, а вже потім продовжую читати середину.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? так бухгалтер. невже тільки бухгалтери мають такі пунктики?...:umbrage:
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? оооо і я так роблю постійно!!!!!!!!! а ще копійки завжди висипаю в копілку!!!!!!!!!!!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? і мій чоловік так все робить,так що це не тільки в бухгалтерів таке.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? О і в мене таке,мушу знати шо все добре там закінчиться,тоді спокійно читаю.