Чи отримали ви тих, кого хотіли?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Un.Known, 12 Червень 2009.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Чи отримали ви тих, кого хотіли?

[​IMG]?

• Подобається Подобається x 3
  2. UnLikE

UnLikE Фотограф

хи-хи :)
    Я мріяла про блондина з голубими очима колись в дитинстві, впринципі як і всі у тому віці :))) Але трошки не такий у мене, брюнет і з карими очима)

• Подобається Подобається x 1
  3. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

А його часом не Андрієм звати?.. Може то мій .?

..Я не мріяла але маю саме такого.. Правда на 9 років старше, але відносно усього решта все збігається один в один - блондин, високий, гарний .. і дітки всі в нього світловолосі з голубими очима... Треба ж такий збіг..

Останнє редагування модератором: 1 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Well-Known Member

а я мріяла про високого.Тепер маю і високого і кареокого, чорнобрового

5. Orman

Orman Модератор-бомба

Я напевно якась "неправильна" :girl_crazy:

Ніколи не думала про те яким чоловік має бути на вигляд, лише про моральні (людські) якості.

Отримала те що хотіла :girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я мріяла про безперечно розумного чоловіка і старшого.:girl_smile: Звісно я навіть не здогадувалась, що доля подарує мені ще такого гарнюнього чоловіка. А над стосунками і відношенням треба працювати.:girl_curtsey:

7. Holly

Holly Moderator

Я така сама "неправильна". Хотіла... Маю

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

приєднуюсь до "неправильних" :) хотіла, щоб чоловік завжди міг мене вислухати і підтримати; хотіла, щоб з ним можна було усім ділитися :girl_in_dreams: маю ще кращого, ніж мріяла :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: хоча зовнішність свого єдиного таки уявляла... не те що мені такі подобалися (в принципі, мені було все одно), просто чомусь знала що чоловік буде за мене трошечки молодший (маємо різницю в 4 місяці) і трошки нижчий (так і є :girl_smile:); можливо, я просто шукала не такого, як всі :girl_claping::girl_in_love:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Отако оминаю цю тему, оминаю... а нині впишуся.
    Я не отримала того, що хотіла, бо я не мріяла і не шукала... сказав духівник молитися за доброго чоловіка, то я й молилася. І якось так все сталося... Бог мені сам його знайшов, коли я найменше про це думала... Так що я не знаю, що хотіла, але що тим, кого маю задоволена - то це 100%. :shy: І коли познайомилися теж не дуже оцінювала... просто мала відчуття, що аби з ним, або ні з ким та й вже.

• Подобається Подобається x 8
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Як про мене написано

• Подобається Подобається x 3
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

+1 000000000000000000000000
    у мене то саме
    хоча..ииииии ... лукавлю - малам височезного (2м при моїх 1м 50 з капелюхом і на роліках) худощавого хлопця колись... але то був виняток - в нормі мені все подобались мужчини в "тєлі" і точно старші від мене.......... то ж маю 100 кілограм і мене вони цілком і повністю влаштовують

а до речі попошлю.
    Розмова двох подруг:
    - ну шо? як вчорашній баскетболіст? задовільнив?
    - шо сказать...як шафа ... з маленьким ключиком :girl_haha::girl_haha:

БРЕХНЯ ЕТОООООООООООО:girl_crazy::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 8
  12. Грета

Грета Well-Known Member

Я зловила себе на тому що ніколи не мріяла про чоловіка.... Почитала всі дописи і зрозуміла що я не мріяла про це все.... Чому?! Не знаю.... можливо я не вірю в здійснення мрій, а твердо знаю що все треба заробити. Я от ще не заробила собі чоловіка і тому і немаю його.
    Треба спробувати помріяти - може вдасться))))

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Гм... як нагороду? Чи зарплату?

14. Грета

Грета Well-Known Member

Швидше як премію в додаток до всього що вже маю))))

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А чого ви себе настроюєте на негатив ще навіть не почавши мріяти. Якщо мріяти то лише з умовою що вдасться.

А я он також дякую Богу за те що він нас звів. Ми бачились один лише день і зробили такий серйозний крок. Зараз через 10 років ми почали зближатись все більше і більше. А перші 10 потратили на так би мовити зустрічання чи притирання. Але дякувати Богу що мені дав розуму вчасно спинитись і оцінити свій скарб. Він не є надзвичайно гарний, він не є надзвичайно уважний, він і надалі зануда часами і виховує мене. Але мені просто Бог дав розуміння і вміння за тими всіма вихованнями бачити велику любов і пілкування про мене і наших дітей. А власне такого чоловіка мені і треба.

• Подобається Подобається x 12
  16. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я ніколи не уявляла зовнішність.... мені подобалися абсолютно різні хлопці.. головне, щоб те все різне на одному екземплярі гармонійно і "в тему" виглядало... :girl_spruce_up:
    От про що мріялося (чи то просто зналося, що так має бути.. тільки так, бо інакше просто не може), то про певні засади в стосунках... і більш за все, хотілося почувати себе "як за кам*яною стіною"...
    Свої омріяні стосунки я таки маю :girl_in_love: Хоч маю ще і пару бонусів, на які навіть не сподівалася :girl_claping: Тільки от "за кам*яною стіною" не почуваюся: чи то я вже виросла і почала на світ інакше дивитися, чи просто сама на барикади лізу...:umbrage:

17. Aguilera

Aguilera миється в бані

Я мріяла мати високого стрункого чоловіка, а він мріяв зустріти такої зовнішності як я. Ми щасливі. Тьфу-тьфу.

18. Аліса

Аліса Well-Known Member

А я просто весь час балділа від чорнявих і чорнооких чоловіків, та і досі такий типаж мені подобається...але люблю свого світленького, сіроокого, ну і + коханих 100 кг на додачу. )))

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я, чесно кажучи, не мріяла про якогось красеня на білому коні:) Хоча мені подобалися смагляві і світлоокі. Завжди, в першу чергу, звертала увагу на духовні цінності - чи спокійний, чи розумний, чи ніжний.... Моє бажаннячко майже справдилося - маю світлоокого і турботливого чоловіка, а в майбутньому найкращого батька для моїх ангеляток!:):girl_in_love:

20. superdetka

superdetka Well-Known Member

Я також ніколи не мріяла про принца, не вимальовувала ідеалів, єдине - більше подобались блондини, але основне - для мене, хороша, релігійна людина з високими моральними цінностями. Так от, зараз маю прекрасного чоловіка(тьху-тьху-тьху),по всім вимогам. Правда не блондин, а чорнявий, але це мене анітрохи не засмучує :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4