Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Мені, наприклад без різниці.Просто хочеться щоб і моєму "протеже", так само, відсутність чи наявність цього штампу не завдавала лишніх клопотів...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Взагалі-то шлюб - це отримання благословення в церкві на щасливе спільне життя до смерті, дітей. А штамп в паспорті - це бюрократія. Не хочеш - не ставиш. Правда, він в разі чого дає якісь гарантії...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Дехто вважає офіційний шлюб логічним завершенням відносин. Апогей кохання
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? гарантії на аліменти??? якшо людина порядна, то і без суду буде утримувати своїх дітей, а якшо - ні... то жодний штамп в паспорті не поможе.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? не тільки- на розподіл спільного майна... Та я від свого штампу теж користі не бачу...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ага, прощавай романтика, привіт одноманітні будні. Та я так не вважаю.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? в нас чогось прийнято, шо як люди розходяться, то повинна бути "війна".. Про все можна домовитись, тим більше якшо майно спільно надбане і кожен знає, яка його/її вклад в це надбання. Офф. В мене є 2 коліжанки- сестри, їх батьки розійшлися давно і мають інші сімї. Дівчата жили переважно з мамою і бабусею, а потім окремо. Так вони на свята і дні народження всі збираються разом- мама з її новим чоловіком, батько з жінкою і сином і вони двоє.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Як на мене,сам процес заміжжя видумали жінки,щоб прилучити до себе чоловіків. Як вони цього не схотіли,взагалі не було б шлюбів. Чоловікам простіше було б,адже за природою чоловіки:borat: більш полігамніші ніж жінки:feminist: ...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Не беспокойтесь, за нами не заржавеет, только возможную полигамию женщины почему-то по-другому принято называть
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Правда, він(Штамп в паспорті) в разі чого дає якісь гарантії... [/quote] Штамп анахронізм!,тільки шлюбний контракт і повна (не куплена) довідка про здоров"я з генетичною розкладкою! Шлюб в церкві смішно ....
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? ??? Ви що, не віруючий? Додано через 2 хвилини Цікаво, а якщо жінка не працювала, а з дітьми сиділа - то їй нічого не належиться??? Добре, якщо люди порядні і мирно владнають, але є багато інших... Додано через 4 хвилини Ага, і всі би жили однією великою сім"єю з спільними дітьми...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? виховання дітей- це також велика праця... і справжній чоловік це оцінить а за таких непорядних не треба заміж виходити
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Вибачте, а як визначити порядність наперед? Люди часто ДУЖЕ міняються. А Ви так самовпевнено пишете(не ображайтеся ), а в житті всяке буває...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? та ні, я зовсім не самовпевнено пишу... я, наприклад, за те, щоб пожити деякий час в цивільному шлюбі до весілля і взнати людину з іншої сторони... по рантки- то одне... а побут вбиває романтику). а те, що люди змінюються, я не заперечую...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? А, довідка з генетичною розкладкою для чого? Щоб не псувати генофонд?:ninja: