чорний список

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: чорний список

та що тут думати - вам добре і слава Богу. А я так і так другий раз би туди не йшла.

2. Raven

Raven Мама малятка

Мені теж, але все-таки найкраща піцца в Челентано на Кн. Романа і там завжди повно народу.

Моя свекруха в захваті від офтальмологічної клініки візекс, але вона була на прийомі в головного лікаря, за що тре ше доплатити. Я вирішила просто пройти діагностику. Від їхніх діагнозів в мене волосся дибки стало. Провірялася потім в і в нейроофтальмології і т. д. - нічого страшного. З трьох діагнозів два не підтвердилося. А те шо в мене міопія високої степені - то я і без них знаю.

Останнє редагування: 17 Лютий 2011
  3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

дивно, я ще два роки тому регулярно туди на обід бігала - недорого і смачно було

4. Відповідь: чорний список

Мережа "Вухо.Ком" назавжди у моєму чорному списку :girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    Я зараз дуже зла, тому писатиму хаотично і зденервовано. Ховаю під кат, бо багато тексту:

5. mamba

mamba Member

картки пам"яті до всієї апаратури та чохли (для фотоапаратів) виробники додають в комплектацію безкоштовно як подарунок.....це я точно знаю....а ось для наших магазинів це можливість ще додатково заробити, тому їх не додають до комплектації та продають окремо...що саме "абідна, да" так це те, що не доведеш нікому нічого (((
    ....мій чоловік на офіційному сайті ASUS вичитав, що до їх нового комунікатора картка пам"яті включена, а ось "шановні" продавці з маг. MOYO в КінгКросі доводили, що "ніяк не може бути"....хвилин сорок доводили....аж зло бере, таку дорогу річ в них брали, та вже би віддали ту картку.....казала "муж, ідемо від них, най си знають! ", нє то приспічило йому, бо ніде ще та прелєсть не продавалась
    магазин техніки MOYO в КінгКросі - в чорний список його!!!!

6. Jasmin

Jasmin :)

Метро на Дж.Вашингтона тепер у моєму чорному списку!
    Була там годину тому.... то є жах! Я розумію, що криза... все розумію, але.... Овочі та фрукти ті що паковані всі м"які до неможливості, більшість реально гнилі, що видно неозброєним оком. Перерила ящик з лимонами, так і не знайшла жодного пакету нормального. Абсолютно все м"яке та не свіже! А те, що хоч трохи свіже, те продається лише ящиками :)
    Асортимент мінімальний... у відділі з ковбасами просто жах, на полицях по 1-2шт кожного товару, який явно коло свіжого не був. В упаковках з запіканками Президент по пів пачки води (термін придатності до 01.03)... Йогурти, кефіри з явно перебитими датами... жах одним словом...
    А ще, гречку саму купити не можна, навіть 10 пачок разом... кожна пачка гречки там упакована разом з макаронами. Прекрасний хід- дефіцитний товар+який не продається для збільшення продажу. Комедія...
    Ще на касі шокували. Виявляється карточкою розрахуватись у них не можна, тільки Приват-Метро. Я була у шоці.... прийшлося знімати готівку і тоді йти до каси, бо бачте зачекати касир не хотіла, щоб побачити суму, яка буде і тоді зняти готівку. Хоча людей взагалі не було... кілька кас були абсолютно вільними, але касири були надто зайняті розмовами з коліжанками/співпрацівницями, і аж ніяк не мали часу зачекати 3хв, поки ми знімемо готівку. Потім ще їхня охорона мене тішила.... 10 разів я проходила попри ту їхню систему охорони, чуть мене не розділи... а таки знайшли, бачте риба червона на касі не розмагнітилась.... а вони вже дивились і бачили, як зараз з моєї кишені витягнуть пачку дефіцитної гречки, яку я вкрала... Капєц... Іду я пошукаю, десь тут читала про те, як форумчанка построїла охоронців у Метро, розказавши їм статті законів, згідно яких вони не мають право перевіряти особисті речі клієнта...зараз знайду ті статті, вивчу на пам"ять і піду ще раз туди щоб провести їм лекцію :)

7. atma

atma New Member

Моє враження що в МЕТРО охорона в кожному бачить бандита.
    А мій чорний список очолює станція техобслуговування МЕРСЕДЕС в Сімферополі. Чоловік якось перед зимою поставив авто на профілактику-техогляд вони катались на авто (можливо перевіряли) включили на ходу задній привід, як правило зламали задній міст. Викрутитись сказати що таке авто привезли їм не вийшло. Станція БОШ в Ялті бере гроші за заміну ремнів ГРМ та ін. Потім нові ремені знаходяться в одній коробці зі старими деталями, а їздимо на старих. Хоч бери сама рукава закатуй.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2011
  8. Sapiha

Sapiha New Member

Хочу віднести до чорного списку ще рис "Ранок" (мала честь сьогодні вперше його спробувати :girl_mad:). Приїхала до мене сьогодні подруга, яку я давненько вже не бачила і надоумило мене запекти риби і до риби зварити рис. Так як в хаті був тільки звичайний рис відправила я чоловіка в магазин за пропареним. Отже почала я його готувати і чую що по хаті пливе чудовий аромат гною. Почала шукати джерело запаху. Знайшла в каструльці з рисом. Жах, такого аромату від рису ще не чула. Чи вони пропарели його не правильно чи що :russian_ru: але рису нам таки не вдалося посмакувати. Так що якщо комусь попадеться на шляху рис "Ранок" оминайте цей продукт.

9. mamba

mamba Member

У моєму також!!! Реально купила пофарбовану яловичину......Взагалі, м"ясо вони там чимось обробляють, бо запаху взагалі ніякого.....а хороше м"ясо має запах м"яса)))

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ой, в мене недавно таке було з печінкою. Купила в Ашані курячу печінку, зробили з неї котлетки, на наступний день поставила собі їх розігрівати, мамадарагая, запах такий був, шо вивертало аж, я ше такого запаза не внюхувала, запах такий собачий був шо капець...

11. Asol

Asol New Member

Хотіла купити парфуми в подарунок. На кінцевій зупинці 70 маршрутки побачила столик із продукцією Avon, продає чоловік, напару з жінкою. Хотіла швидко купити, а отримала зіпсований настрій і роздратування, бо попросила відкрити парфуми,то він сказав- "тільки ящо будете купляти", кажу- "добре, можна понюхати?", а він мені без всякої причини сказав 5 разів " до побачення", Ще такого ставлення до покупця не чула! ОСТАТОЧНО відбив бажання купувати косметику AVON!!!!!

12. La esposa

La esposa Moderator

Знаю їх дуже добре. Абсолютно адекватні люди :) а от вас не розумію —
    тут нарікаєте на продавця,

а тут вам ціла компанія ейвон не вгодила :girl_crazy: :girl_in_dreams:

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

У чорний-чорнющий список вношу сайт нового стадіону, на якому можна (ніби-то) замовити квитки до Євро.

Чоловік вчора зареєструвався, а нині вже взнав, що його акаунт витерли. Просто витерли, без пояснень :) листи з запитаннями ігнорують. Уявляєте ситуацію — людина зареєструється, заплатить купу грошей за замовлення квитка, а потім взнає, що такого не було :girl_crazy: нормально, правда?

напрошується два варіанти: або всі квитки давно скуплені для перепродажу більш діловитими людьми, або див. пункт 1 :d64:

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Іра,

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вони там продають вже не один рік. І якщо є розпакована подукція ( або пробники), то дають понюхати. Якщо такого нема- вибачайте, потім справді важко комусь "втулити" розпакований товар. Так само і з іншим товаром- не все є. Деякі неходові речі вони замовляють при 100 % гарантії, що ви його купите. Або просять підійти у головний офіс. Адекватні люди, просто не завжди будуть "маслом лити" , завіряючи купити саме їх товар, бо він "супер-пупер". Але проконсультують завжди.
    п.с. до речі, у них крім "Ейвону" ще "Оріфлейм" є. Так що тоді можна і на "Оріфлеймовську" продукцію ображатися.

15. Asol

Asol New Member

Мова йшла не про адекватність ,а про культуру, і не про запаковані парфуми( вони були розпаковані- а про СТАВЛЕННЯ до людини,яка хотіла просто купити парфуми!!!Я була біля них 30 секунд!!! В звичайному магазині я вибирала парфуми 15 хв.,і продавщиця все показувала привітно і з посмішкою,і я пішла з посмішкою!!! Щоб продати свій товар ,я не хамлю і без перестанку не кажу "до побачення", а вникаю,що людина хоче, щоб залишилась вона задоволеною!!!! Інтелегентний чоловік не дозволить собі такого ставлення до жінки! Так було погане враження від якості Avon, а тепер ще добавили...

16. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Здається, ви плутаєте поняття "продукція" та "продавець". Це ж вам не фірмовий магазин, котрий має відповідати не тільки за якість своєї продукції, а й за сервіс.

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

абсолютно з Вами згідна! хотіла купити лак для нігтів, то спочатку вони мене взагалі не чули ( або не хотіли чути), а потім зміряли поглядом і сказали, що я й так брати не буду. мені тоді так образливо стало!

18. manka

manka Member

Вчора була дуже "зла і недобра" відвідавши "Сільпо", що на вул. Мазепи. Хотіла купити кефірчик "Злагода" для малечі. День перед тим консультант відділу молочних товарів сказала, що їх чомусь ще не привезли, але привезуть ввечері. Я з одним малим в колясці, а з другим за руку йду три зупинки в "Сільпо", а кефірчиків-то нема:girl_nea: Консультантів з відділу 15хв. не було (може й більше, але я вже не чекала). Консультант з хлібного відділу запевнила, що привезуть сьогодні.
    Я веду до того, що консультанти магазинів повинні володіти необхідною інформацією, щоб допомагати покупцям, а не вводити їх в оману. Мені шкода старшого синочка, якого я змушена тягати за собою кілька днів (ще й безрезультатно) замість того, щоб він міг бавитись з дітками на майданчику.
    П.С. Сьогодні знову піду:girl_nea: А куди діватись???

19. Відповідь: чорний список

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

Ух, теж мучуся з ним (тілько то сайт УЄФА, а не стадіону:girl_wink:). Вантажиться неймовірно довго, коли завантажиться, каже, що "Ваш сеанс роботи в системі закінчився. Будь ласка, поверніться на портал з продажу квитків УЄФА ЄВРО 2012 і розпочніть спочатку." :girl_crazy: Повертаюся, а воно мені: "На этой странице обнаружена циклическая переадресация". Два дні не можу підтвердити реєстрацію!:girl_cray:

20. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Суші-бар «Cinnamon caffee» (ВАМ ,вул.Виговського), була вперше і в останнє. Страшно отруїлась - 2 дні температура 39 з усіма прЄлістями отруєнь:bad::bad::bad:

Статус теми:
Закрита.