Де у Львові знайти...(2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Apelsynka, 2 Квітень 2015.

1. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Обсерваторія є в ЛНУ, в політехніці немає. Ще є обсерваторія в Брюховичах. Попасти в принципі і туди, і туди можна. Раз чи два на рік влаштовують відкриті екскурсії. Також є екскурсії для студентів, які там вчаться, але вони не анонсуються. Якщо Вам цікаво, то напишіть мені в пп свій # телефону і я вам повідомлю, якщо дізнаюсь про наступну екскурсію. Правда, дуже багато залежить від погоди. Хмари все можуть зіпсути. Тоді просто на телескоп подивитеся :)

• Подобається Подобається x 1
  2. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

А де можна купити плунжери або просто формочки для імбирних пряників?

Вкладення:

3. Simka

Simka Well-Known Member

Я купляла формочками в Епіцентрі.

Отправлено с моего GT-P5100 через Tapatalk

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

певно таку штуку легше роздрукувати на А4 і віднести порізати та зброшурувати

Надіслано від мого LG-E455, використовуючи Tapatalk

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Чи є в Епіцентрі на Хмельницького товари для дитячого дня народження?

7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Це не про Епіцентр, але на Городоцькій, вище за цирком, є цілий магазин - Все для свята, досить великий. Може комусь пригодиться.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Dominika

Dominika Well-Known Member

А де саме? Між цирком і костелом чи ще далі?

9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Так у тому проміжку, зліва, якщо їхати знизу Городоцької. Спробуйте ще загуглити, може в них є сайт.

10. silvia

silvia Well-Known Member

може хтось знаэ, де можна найдешевше купити чи виготовити на замовлення дитячу гірку на майданчик? Бачила лише в епіцентрі дорого....

11. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Може хтось знає де є дешева гуртівня одягу для немовлят?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Хочу вигравірувати на срібній ложечці ініціали, куди краще звернутись і які зараз ціни на такі послуги?

13. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Може хтось підкаже, чи книги обліку доходів і витрат можна купити тільки в податковій чи ще десь? А по інтернет-магазинах канцтоварів їх не буває? Бо так шось не дуже хочеться їхати спеціально в податкову:)

14. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Якщо шукаєте металеву, а не пластмасову, подивлюся завтра в нас на майданчику. Ми недавно замовляли. Якась львівська фірма їх навіть робить.

15. woolf

woolf Well-Known Member

Готову гірку для малої купляла в інтернеті, погугліть є безліч сайтів (вже назви не ззадаю). Правда, гірка з дерева і невеличка, але я задоволена. Доставка Інтайм (суттєво дешевше), гірка десь 2\1,5 метра (малій два рочки), платила десь з чотири тисячі гривень.

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Dominika, магазин майже навпроти Рукавички(на Городоцькій), колишнього Адідасу, а ще колишнішого Електрону.

17. Ari

Ari Well-Known Member

Де є гарний вибір коралів і намиста в районі центру?

18. silvia

silvia Well-Known Member

@Lathorien буду вдячна. Знайшла лише фірму "Європарк", середня гріка 5 тис. грн.

19. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

На Кідстафі є цілий розділ з різними гірками для двору, ціни різні і дорогі досить. Але там по цілій Україні.
    Ще на ОЛХ зустрічала.
    Як знайдете недорого, підкажіть, мені би пригодилося.

20. silvia

silvia Well-Known Member

там або цілі комплекси, або найпростіші хатні. Є ще на клумбі такі а-ля басейні, але не знаю, на скільки підійдуть для садка [​IMG][​IMG] з плюсів - її можна перенести куди завгодно і коли завгодно. Не потребує цементування.