Де ви купуєте одяг для вагітних?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Faun, 17 Жовтень 2014.

1. Rona

Rona Мама-йожик

@Virchuk минулого тижня ледь знайшла одні штани для вагітних лляні в Єврошопі, а інші в Хумані (якраз був завіз) з тонкої плащовки, акуратні такі. 2 штанів, а я об'їздила майже всі стоки/секонди. Думаю вистачить мені поки на роботу. Зверху ношу сорочки, то вони вільного крою. А сукенок на стоках повно (лиш не на роботу))) принаймі я собі не знайшла, в мене дрес-код певний)

Останнє редагування: 24 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Маю мрію про джинсовий комбез :) Але боюсь, що я в ньому буду дуже кругла:) Певно на закупи потраплю вже як піду в декрет, а до того часу ще маю що вдягти.
    Наразі дала мамі завдання по секондах пошукати мені джинси, поки купила мені мама сукню на осінь ;-)

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Таке питання: де можна придбати нижню білизну для вагітних тілесного кольору? Я вже місяць шукаю (Шувар, Південний, "Домар" біля Краківського) і власне тілесного кольору немає ніде. Може десь онлайн замовити можна?

4. Ashlie

Ashlie Member

Взнала на цьому форумі про "Мамулю" і уже двічі там закуплялась у магазинчику, що на Краківському. Ціни ті ж, що і на сайті, також можна наперед замовити товар у магазин, і купити те, що підійшло. Вибирала такий фасон, щоб і після вагітності могла носити.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Дівчата, а де хто брав сукні для вагітних фотосесій? Хочу пофотографуватись з животом і чоловіком на початку осені, десь в студії, а на один раз сукню купувати трохи не по кишені. Може хтось брав на прокат? Чи вибирав такий фасон щоб і потім можна було одягнути?

6. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

@synuchechka, я ішла в травні на весілля, і в вересні піду, то купувала плаття, яке від грудей вільно спадає до п'ят. Воно і під час вагітності, і після гарно буде виглядати.
    Я тоді теж хотіла взяти напрокат. Але у тих магазинах, що дивилась, прокат коштував дорожче, ніж плаття (я його вживаним брала за 200, чи 250 грн. - довге, шифонове). Так що моя Вам порада - "походіть" по барахолкам . Часто-густо там знайдете гарну річ за цікаву ціну.

• Подобається Подобається x 2
  7. Muratova

Muratova New Member

Доброго дня. Я весь одяг для вагітних купляла на Бон прікс, якість суперова, брала джинси 2 пари, штани-чіно для вагітних, футболки, туніку літню, футболку на довгий рукав

• Інформативно Інформативно x 1
  8. miafox

miafox Member

Залежить що шукаєте...ліфчики звичайні трикотажні без кісточок є в магазині на вул.Героїв Упа ближче до памятника Бандері,там можна і за трусики запитатися без резинок..Я купляла,недорого.А ще можна замовити з Китаю,мені прийшли досить якісні-до 50 грн,і ліфчик тільки планую там замовити,бо у Львові справді вибір бідний,або їдьте в Польщу

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Нарешті була змушена купити спеціальний одяг для вагітних. Взяла джинси в Діанорі. Ще не впевнена, що буду їх з задоволенням носити - не дуже то моє, ну, не до такої якості джинсів я звикла... А ціна! За такий явно базарний варіант джинсів ціна як за зарівські з нової колекції!
    Хотіла я в Польщі собі щось з НМ для вагітних прикупити, але подумала, що 700 грн за вагітні джинси - задорого. А виявляється, що то ще дешево було. Та і якість там краща.

А плаття в діанорі - ну зовсім не на мій смак. І склад тканини, і принти - все далеко не то...Маю в суботу йти на весілля, то надіюсь ще собі щось з невагітного купити (такого вільного фасону).

Наразі купую звичайні светри фасону оверсайз, благо, він зараз актуальний.
    Найбільша проблема буде - куртка на холодну осінь і пуховик на зиму. Де шукати? Можна з'їздити десь в сезон розпродаж до Польщі, але не факт, що там підберу собі штани чи куртку.

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я брала в Діанорі плаття і штани, то після кожного прання вони линяють, незадоволена зовсім.

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Теж там брала. Спершу вони дуже смерділи гумою-отой пояс, що до верху, мені дуже запах від нього було чути. А ще вони дуже линяли, навіть ноги були трохи синюваті після них, десь аж після 5го прання перейшло напевно. Але з моїм ростом мені джинсами перебирати не доводиться, довжина підійшла-значить беру, так і до вагітності було, бо всякі зари\бершки зазвичай для моїх ніг не підходили)))
    І ще недавно замовила в інтернеті (від Юла-Мама) суконку під осінній плащ, таку кежуал, щоб до черевичків на низькому носити. Бо все те що в нас продають таке нарядне, шо мамамія.
    Ото і всі мої вагітні покупки)))
    В мене тепер нова біда-взуття. Ноги набрякають\поправились і все взуття неначе тісне стало...ото вже халепа((((

12. Muratova

Muratova New Member

Дівчата,дивіться одяг на bonprix.ua, там класний одяг, класна якість, від білизни до зимових курток і слінгокурток, можу замовити, хто захоче, в мене проплачений внесок на півроку, хто не хоче реєструватись там. Якщо когось зацікавить, в мене є речі, що там купляла, можна подивитись "вживу"

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та-та є якийсь такий запах специфічний.
    А мені навпаки дуже довгі, понесу завтра підрізати, бо несила стільки закочувати.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma я собі купила недавно чудні зелені джинси для вагітних (в Єврошопі) і леггінси там же. Джинси 220, леггінси 130. Джинсики підвернула, щоб не обрізати, вони в поясі мають ґумочки як дитячі і ще високу трикотажну вставку на пузік. На базар і в "вагітні" магазини навіть не йду, не бачу сенсу

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Гарні ціни як для Єврошопу, бо там теж так нормально ціни попіднімали. А де треба шукати там речі для вагітних? Я не помітила окремого відділу (на Сихові була недавно).
    Мені б легінси дуже здались. У Діанорі дивилась - 500 грн з чимось, ніби нічого так по ногах сіли, але фасон такий, що не вставка на весь живіт, а туга широка резинка попід живіт, а мені таке не підходить, бо все одно тисне та резинка низом живота.
    --- дописи об"єднано, 20 Вересень 2015 ---
    @Rona, а як на рахунок курточки? Плануєте звичайну невагітну якусь більшу купувати чи як?

16. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma я заходжу в магазин і одразу чіпляюсь до консультанта: "де є речі для вагітних?", ще дивилась останнього разу леггінси там, де великі розміри, були і без трикотажної вставки, але резинка дуже вільна, теж трикотажна.
    На рах. куртки складніше, маю запасний варіант: кашемірову куртку сестри, але вона чорна і жахливо на мені виглядає, одягла і 5хв. сиділа мовчки, приходила до тями, як я маю в тому ходити... Співробітниця обіцяла мені привезти своє "вагітне" пончо (взагалі безрозмірне), вона в ньому 2 вагітності відходила. І чекаю новий завіз в Хуману, бо там зараз розпродаж, одне дрантя висить переважно.

17. NiceHouse

NiceHouse Member

Я на тижні була в Діанорі.,то там утеплені легінси біля 700 грн. І то якість не дуже. Синтетика не дуже дорога.

18. Nadyuwa

Nadyuwa Member

Дівчата, а де ви купуєте колготи\лосіни для вагітних за адекватною ціною? Купувала 20ден в Арсені на Патона за 45грн - наші Дюна, але товщих в них немає.

19. NiceHouse

NiceHouse Member

В Дюні є ще на 40 ден,але вони більше колготи для вагітних виготовляти не будуть,все,що продається,то залишки.

20. Fast

Fast Well-Known Member

Лосіни мені і довагітні підходять. І одну пару в мами взяла на розмір більшу. Є багато лосін і з такою ширшою резинкою. Це все є звичайних магазинах. У вагітні навіть не заходила. А джинси взяла свої старі, купила широку резину, але таку легеньку, ніжну і мені відпороли пояс (залишили тільки гудзик) і замість нього пришили резинку. Колготи, власне, вагітні - дуже незручно. До 7 місяця підходили бедовки з силіконом на поясі. Спершу свій розмір, потім на розмір більші.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk