дівчатка, мені треба на середину вересня сукню на весілля до брата. мені 30 років, середньої будови. порадьте, будь ласка, в яких магазинах є гарні сукні? Південний, інтернет-магазини типу гранду і гепюру не пропонувати, КК мабуть також. там все розміру С і ледве прикриває одне місце
Мені подобаються сукні Alva (одеське пошиття). Там є різні моделі, від молодіжних до більш строгих. Купувала для себе на кідстафі в спільній закупці, бо їхній сайт оптовий. Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
Я також зараз в пошуку сукні на весілля, яке відбудеться у вересні . У "Магнусі" є магазин коктейльних суконь "Strekoza" кажуть, що виробник - Італія. Там досить великий вибір, а всередині серпня має бути новий завіз товару. Правда, ціни теж "гарні" - орієнтовно 3 000 грн. "Південний" мене дуже розчарував: дуже багато всього, а вибрати справді нема що. Єдиний магазин на "Південному", на який я звернула увагу - це "Крокус" в ТЦ "Європа" речі українського виробництва. Але сукні там більше класичні.
Дівчата, хтось купляв своїм чоловікам куртки Braggart ? Як вони носяться? дійсно такі теплі як вказано в описі?
2 роки тому купували пуховик. Досить хороше співвідношення ціна-якість. Чоловік не жалівся. Звісно, за 2 сезони вже дещо зносилася. А знову є така тема на ДП?
Магазин Оксана Чорна на Дорошенка, гарні, якісні сукні, ціна ~700-2000 Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Зайшла на їх сайт. Ми купували типу такого пуховика (з наповнювачем пух, перо): http://braggart.ua/details.aspx?number=1221CWM&id=7498. Там є ще не пухове наповнення, за їх якість не знаю.
Подивіться ще в *магнусі" в магазині Bgn, ціни в них дикі, але зараз можете щось знайти по знижках, ну, і розміра там нормальні є.
на руській відкрився магазин VOVK теж гарні ціни --- дописи об"єднано, 16 Серпень 2015 --- http://tmvovk.com/index.php?action=gal&isort=&i=%2FLOOKBOOK%2F%E2%E5%F1%ED%E0%202014 ось їх сайт
Якісні і гарні сукні є в Жадорі. Є в КК і на Південному. Сукні по 2-3 тис. Ще на Дорошенка є магазин з якісними репліками одягу. Там в районі тисячі +- можна знайти гарні сукні. З дешевшого, я б ще в Єврошоп заглянула.
шукаю босоніжки-сандалі (на розпродажах) - прошу поради, в яких магазинах їх можна зараз купити за хорошими знижками? (в Обнові таких немає, в Чобітку дуже не придивлялась, бо і зі знижкою літнє взуття ціною на чотири цифри, а бігати по всіх магазинах не маю можливості)